Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi lett belőlem? fórum

Mi lett belőlem? (beszélgetés)

23. libikóka (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:23

Lehet,hogy még nem vagy a helyzet magaslatán,,de talán elindult valami:))

Nem kell a teljes arzenált bevetni,,jól indulhat ezzel a hajfestéssel.

Persze magad válaszd a színt,,,aztán dőlj hátra és hagyd:))

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Libikóka)
ma 17:20
Ezt nagyon jól írtad, nem is vagyok a helyzet magaslatán ez is közrejátszik, engem a gyermekeim is piszkálnak hogy öltözzek már csinosabban. Nem soká ballag a Lányom, kifejezetten Ő akarja az alkalomra befesteni a hajam :)
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Birebora)
ma 17:13
Anyukám 76 éves, de ha szépen felöltözik és tesz egy enyhe sminket magára jobban néz ki mint én. Simán letagadhatna 10 évet. Csodálom is ezért.
20. Channa* (válaszként erre: 19. - Asztanaviszta)
ma 17:12

Neeem! Van több 50 feletti ismerősöm, akik nem változtatnak a sminkjükön, azaz maradtak a tinikorinál, azok, bizony, leharcoltnak tűnnek. Igaz, ők azt gondolják, hogy jól nézni ki, de nem így van.

Szoktam nekik szólni, hogy nekik már nem kell cicaszem, élénk színű rúzs és társai, mert idősecske ezekhez;)

19. asztanaviszta (válaszként erre: 14. - Channa*)
ma 17:09

Alkoholista libának az alkoholista libák néznek ki.

Egy szolid, természetes smink koról függetlenül, mindenkinek javít a kinézetén.

18. asztanaviszta (válaszként erre: 14. - Channa*)
ma 17:09

Alkoholista libának az alkoholista libák néznek ki.

Egy szolid, természetes smink koról függetlenül, mindenkinek javít a kinézetén.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Srcrss)
ma 17:08
Az nekem is, én is imádom a rózsaszínt, de van bokáig érő tűzpiros ruhám is :)
16. birebora (válaszként erre: 15. - Srcrss)
ma 17:07
Van az utcánkban egy idős nő. Szerintem 70+. Rubinvörös a haja, feltűzve kontyba, vörös rúzs a száján és rózsaszinben jár. Engem megmosolyogtat jó értelemben. Jól esik rá nézni. Húzza maga után a banyatankot az is pink. Látszik rajta, hogy elégedett. Kisugárzása van.
15. srcrss (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:00
Nekem tetszik, hogy sminkelnek, fel mernek venni pirosat, rózsaszínt stb.
14. Channa* (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:56
Egy bizonyos kor felett, egyre kevésbé szabad sminkelni, hogy ne nézzünk ki egy alkoholista libának.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 16:09
Nincs az öregedéssel gondom, azt már elfogadtam. Magammal van problémám, sokkal igényesebb voltam régen. Én is azt mondom, hogy vannak akik átesnek a másik oldalra és bohóc kategória lesznek. Láttam már olyat, hogy tűzpiros rúzs egy ráncos szájon, olyan volt mint a cserép, szerintem sem szép.
12. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:14

Fura fordított dolog ez.

Ha belül nem vagy rendben akkor hiába a külcsíny,,akkor is egy fáradt nőt látnak.

Viszont ha kívülről mégis csak van erőd kicsit tuningolni,,az meg jót tesz a lelkednek:)

11. globus
ma 11:02

Az rendben van, hogy mindent megteszünk jó közérzet, kinézet érdekében, és elégedettek is vagyunk. Ahhoz képest!

De egy 20-30 éves akkor is látja, mi az ábra, szóval ne akarjuk annyinak látszani, mert úgy szánalmas. Igen, méltósággal öregedni, ez a kulcsszó.

10. Channa* (válaszként erre: 7. - Hajnallányka)
ma 10:16

Azért manapság, már nem ritka, hogy az ötvenes nők, sőt az idősebbek is csinosak.

A jól ápoltságot nem is értem.

Tényleg azt gondolják sokan, hogy 50 felett nem fürdünk, nem hordunk tiszta ruhát, nem járunk fodrászhoz, stb.?

Sosem jártam kozmetikushoz. Időnként beugrok és megkérdezem, hogy kell már? Így 57 évesen is azt mondja a kozmetikus, hogy teljesen rendben van, amit én teszek, neki nincs mit tennie az arcommal;)

Rövid a hajam, így 2 havonta járok fodrászhoz.

Sosem kellett sem manikűröshöz, sem pedikűröshöz járnom. Most sem teszem. A kézkörmeimet, szépen meg tudom csinálni, pont úgy, ahogy a manikűrös tenné, de lehet, hogy jobban. Vágom, reszelem, körömbőrt távolítok el, polírozom, kenegetem, lakkozom. Szépek a körmeim, bár nem mű.

Amit egy pedikűrös csinál a lábaimmal, azt én is megtudom csinálni. A lábkörmeimet is letudom vágni, reszelni, lakkozni, illetve, én is letudom reszelni a talpam, ha van rajta bőr. Időnként, azért pedikűröshöz elmegyek, aztán, mindig megbánom, mert túlreszeli a lábam és napokig fáj, és emiatt félek, hogy kapok valami fertőzést.

Minden nap tusolok, minden nap tiszta ruhát veszek fel. És nem otthonkát! Ugyan úgy öltözök, mint fiatalabb koromban (farmer, pólók, nyári ruhák, szoknyák, stb.), és szerintem jobban mint a mai fiatalok.;)

Rendszeresen tornázok, azaz nem vagyok puhány és lassú, mint sok nálam fiatalabb, sőt!

Szőrtelenítek, ahol kell, festem a hajamat, stb.

Tehát, nem csak ápolt vagyok, hanem igyekszem csinos is maradni, annak ellenére, hogy közel vagyok a 60-hoz.

Na, ezt nem szeretem, mármint, hogy közel vagyok a 60-hoz...

9. Channa* (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:04

Májfolt: nincs epebetegséged? Ettől lehetnek foltok.

Nekem is foltos lett az arcom néhány éve. Én epeműtött vagyok, de akkor pont újra lett kövem az epevezetékben. Gondolom ez okozta a foltokat, de nem tudtam.

Összevásároltam több krémet, amik erre jók lehetnek. A

nívea semmit nem ér nekem, így azt gondolom, hogy senkik;)

Vettem ilyet: [link] szerintem ez használt

Illetve még C vitamin olajat, Eucerin krémet (szintén pigment foltok ellen), Ephelis alpha gélt és mindent, amin azt láttam, hogy foltok ellen van. Ezekben a krémekben, van fényvédő is.

El is múltak a foltjaim.

Műfogsor alatt, azaz korona és híd alatt romlanak a fogaid? Az nem jó! Gondolom az orvosok szerint az egészet ki kell cserélni:(

Ha ezt mind megcsinálod, amit írsz, akkor újra szebb leszel!;)

Tornázz is egy kicsit!

Mindent bele!

8. Anyagi (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:58

A májfoltokra nagyon hatásos a "C" vitamin csepp!

(DM, Rossman)

tegnap 20:31
Jó hogy nem hagyod el magad.Egy ötvenes nő is lehet csinos és jól ápolt.
6. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:55

"jó lenne összeszednem magam"

Akkor szedd össze. Billentsd fenéken magad, és tedd, amit kell. Csak akarattal lehet. Hajra!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Birebora)
tegnap 17:22
Köszönöm szépen, a fogam a legfontosabb.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Channa*)
tegnap 17:21
Köszi :) Igen van műfogsorom, de alatta is kezd már romlani pedig nagyon vigyázok rá. Nagyon sok szép ruhám van, a hajamat jövő héten fogom befesteni. Mindig szőke volt, és szép ápolt. Igyekszem vissza szépíteni. Ráncaim nincsennek, nagyon jó a genetikám. Csak egyre több májfolt és szeplő jön ki rajtam, azokat szeretném eltüntetni. Aranyos vagy :)
tegnap 17:19
Vannak betegségek amelyek sokat kivesznek az emberből minden szempontból. Lassú léptekkel regeneráld magad. A fog, haj, bőr nagyon sokat számit.
2. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:10

Fogadat megcsináltattad?

Kapd össze magad!

Tessék minden reggel foglalkozni a kinézeteddel. Hajadat csináld meg, kicsit sminkelj és mosolyogj sokat! Tessék szép ruhákat felvenni, akár otthonra is.

C vitamin olajat vegyél inkább. Szerintem, meg valami fényvédőt.

tegnap 16:43
Mindig is egy karakán és fitt nő voltam, imádtam sminkelni és szép ruhákba járni, edzettem és jól éreztem magam a bőrömben. Ma ha belenézek a tükörbe egy roncsot látok. Megöregedtem és lefogytam, a fogaim ki kellett húzatnom egy betegség miatt. Túl vagyok az 50-en már nem akarok sminkelni, de jó lenne össze szednem magam. Nem ismerek magamra, jó beteg is vagyok nagyon de nem kéne így elhagynom magam. Most vettem Hyaluron kapszulát, hogy a bőröm és a hajam szebb legyen. Szeretném ha jobban néznék ki :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook