Walk aerobic (beszélgetés)
Vihar előtti csend?
Hol vagytok?
Beszélgetek magammal, bár néha Vaczila "megzavar". :)
2 miles walk
12 perc Body rocktv
Hát pedig így van ez! Akinek barátai vannak, annak felelőssége is! :)
Vegyél példát Vacziláról, ő rögtön tudta mi a dolga és nem sírdogált itt felelősségről. :)
Sziasztok Lányok!
Hétvégén volt egy bicajozási kísérletem, ami egy 11 km-es kudarcba fulladt. Az allergia miatt visszafordultam, mert alig kaptam levegőt! De azért így is volt egy fél órás mozgás!
Ma megint walk-ot tervezek, szerencsére már nincs olyan meleg!
Sziasztok!
Egyszer én is jövök majd, de lakást felújítunk és konkrétan megközelíthetetlen a futópad.:)
Puszi Mindenkinek!!
:) nagyon ügyi vagy, persze, hogy vissza fogsz szokni, már nem is lesz elég a walk rövidesen...
Hát ebben a melegben tényleg nem annyira jó, főleg a spin, most hétfőn úgy izzadtam, mint még soha és sztem eléggé megterheli a szivet is, viszont voltam 2szer úszni reggel 6kor, az viszont nagyon jól esett.
Amúgy edzeni járok még konditerembe, meg ugye túrázgatunk:)
Szóval hajrá, nem bírom én ezt a felelősséget!!:))
Na ... hát.... meg ilyenek!
Ha nem jöttök, akkor a lelketeken fog száradni, ha gyengén és kövéren éldegélek tovább! Nagy a felelősség!
Ma tornáztam, de az önbizalmamnak annyi! 10 perc után úgy éreztem, hogy leszakad a derekam, így visszatértem a jól bevált walk-ra. Hát hogy mikor szenvedtem ennyit 2 mérföld alatt .... talán sosem. Szóval gyertek és bíztassatok, hogy egy-két hét és visszajön az elveszett erőm! ):
Sziasztok!
Kriszta örülök a happy end-nek. A fene ebbe az évbe!
Gönczöl, te is igazán írhatnád, hogy megy a sport, mert az inspirál mindenkit! Vaczila, mint megbízható pont leírja és most már remélem kicsit rendeződnek a napjaim, így idejárok majd erőt meríteni, szóval tessék jelentkezni mindenkinek!!
Manna se csak dolgozzon!! :)
Hát igazából nem csavarogtam, hanem ültem egyhelyben:) sokat dolgoztam, dolgozom, most ez egy ilyen időszak,helyettesítek egy főkönyvelő lányt és minden a nayakamba szakadt, sport az megy, túrák mennek:) kilók állnak:)
Látom ti neketek is megy a torna!
Hello lányok!!!
Mostmár csak azért is szakítok időt arra, hogy felnézzek hozzátok!
Remélem mindenki jól van!Majd kicsit visszaolvasok azért, naplókat úgyahogy olvasgattam.
20 perc kettlebell.
sokáig nem voltam, ok a naplómban.
Sziasztok!
Mai futás: 50 perc - 6.05 km - 531 kcal
Puszi Mindenkinek!!!
Sziasztok!
Szia URSA!:)
Futottam imént 30 percet (3.93 km - 338 kcal)
Én tényleg eléggé el vagyok havazva, de jönni fogok rendszeresen, ugyanis muszáj mozognom különben megkattanok!
Legyetek jók!
Szép álmokat!!!
Szoba kész. Szép tiszta, ragyog és mivel nincs benne semmi ezért rend van.
Talán nem is engedem visszaköltözni a fiam. ?
Tornára nem volt időm, de talán holnap ....
A vasalás nekem nem olyan nagy mumus, gyakorlatilag akkor szoktam tv-t nézni (hallgatni).
Jó éjszakát!
u.i.: a béka fenekét én is sokat látom mostanság ....
Vasalás!? Nekem az a mumusom a munkák közül. Bármi mást csak azt ne.
Ursa örülök hogy visszatalálsz hozzánk. És különben is. Szép tornateremben nagyobb a motiváció a mozgáshoz.
Üdv újra itt, Ursa!
Terápiás munka, ez ismerős, tényleg jól letistítja az ember fejét. Nkem a vasalás ilyen, mondjuk ezért nem kevesen néznek hülyének.:-)
Nekem talán lesz ma torna, de női napok vannak, ergo életkedvem és fizikai erőnlétem a béka feneke alatt van. Majd meglátom.:-)
Sziasztok!
Kezdek magamhoz térni. Terápiás festés-mázolás a programom. De talán ma kész leszek a tornateremmel (vagy az a fiam szobája? ) és akkor lesz helyem tornázni is - most komolyan nagyon hiányzik a mozgás és hogy úgy igazán elfáradjak fizikailag is. A szellemi fáradtság most mindennapos. ):
Tudom ez az élet rendje.....
Lányok, ti csak legyetek ügyesek!!!
Szép napot MIndenkinek!
Nekem a napokban elmaradt a torna, de ma már ezzel kezdtem, nehogy most is elsumákoljam.
WH -Ultimate Fat Burn
FFM Lower Body Burn
Összesen 75 perc.
Sziasztok!
tegnap Leslie 2 fast miles fél kilós bokasúlyokkal, ma pedig 25 perc ellipszistréner interval-szerűen. (20 sec munka, 10 pihi). 250 kcal-t tüntettem el a gép szerint.:-)
Vagyok én is csak ...
Szóval hétfőn voltam kangoon, tegnap úsztam, ma lustaság a tetőfokon.
Sziasztok!
El vagyok veszve rendesen, de ahogy elnézem, Mindannyian elvesztünk...
Hogy vagytok???
Előbb futottam 40 percet.(4.9 km - 456 kcal)
Puszi Mindenkinek!!!!
Most futottam 30 percet - 3.68 km-t.(344 kcal)
Többre nem volt ma időm.
Most pedig megyek, és készítek egy tiramisut!:)
Puszi Nektek!
Neked is nagyon köszönöm!!!!:)
Aranyosak vagytok!