Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Vélemények fitness dvd/kazettákról fórum

Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)

2007. dec. 12. 13:10
Mindkettő nagyon jó!
2007. dec. 12. 13:10
Köszi a tanácsokat, és képzeljétek talán meg is kapja a férjem kölcsönbe Alexandra 2 dvd-jét, azt hiszem a Vitalitást és a Nyerj időt.
2007. dec. 12. 09:26

Cindy Crawford: Szépség és egészség

Na,ez az a torna,amit nem szeretek.Sokat ugrál benne páros lábon,mi emeletes házban lakunk,zuhog alattam minden,egyszer csak felszól majd az alattunk lakó! :))

A torna nekem nagyon hosszú és uncsi.

2007. dec. 12. 07:28
sziasztok! szép napot nektek!
2007. dec. 12. 06:59

Bíró Icától már említettem az Intenzív 20 perc hasra című kazit.

Megvan még tőle:

Bíró Ica TestSzépítés 1-2.

Az első szerintem még nagyon kezdő.Állítólag ezeket a gyakorlatokat Norbi tanította be neki.

A 2.-on a kislányával tornázik.Átmozgat,de én igazán nem szoktam elfáradni tőle.

Nemrég megvettem a Bíró Ica 7. című dvd-t, 990 Ft-ért. Zsírégető tornaként reklámozza. Kellemes fáradtságot éreztem utána,de pár hét után már nem jelentene kihívást.A gyakorlatok simán elvégezhetők.A végén extraként jóga és akupresszúrás arcmasszázs is található!

50. 27525d0da6 (válaszként erre: 48. - Rika1)
2007. dec. 12. 06:40

Nekem a Dukai Reginás van meg.Először nem tetszett,béna voltam,nem annyira tudtam követni.De miután megcsináltam párszor,bizony olyan izomláz volt a derekamban,hogy tudtam,jól dolgoztam! :-)

És a zenéje is szuper.Ha valakinek nincs sok ideje,akkor csinálhatja úgy is,hogy csak a bemelegítést és az aerobik részt csinálja meg,majd nyújtás.

49. 27525d0da6 (válaszként erre: 47. - Sarkanylany)
2007. dec. 12. 06:37

Szia!

Én egyértelműen Béres Alexandrát ajánlom.Jobban átmozgat mint Bíró Ica.Mindkettőjüktől van több dvd-m is (Alexandrától az új kivételével az összes megvan).Bíró Ica amatőr mellette.És hamar azt vennéd észre,hogy nem fáradsz el tőle.Réka tényleg nehéz, a köztes megoldás Alexandra.Sőt fejlődni is tudsz,ha már nem elég az edzésprogram,mindegyik dvd-jén vannak extra gyakorlatok (derék,has,fenék...)

Nálam ő a favorit!

48. Rika1
2007. dec. 11. 23:56

Az én személyes véleményem és tapasztalatom,hogy a Norbi Ducitréning összes,vagyis mind a négy,nagyon jó.Viszont ha egy kissé unalmasnak találjátok már,tehát úgy érzitek,hogy több kell,akkor a Czanik féle Capoeira Aerobikot ajánlanám.Nekem nagyon bevált..Van neki 3 dvd-je,de tartsátok be a sorrendet.Az első Dukai Reginás az nagyon hatásos.Olvassza a derék-csípőről-fenékről a zsírt rendesen..És formál.:))

A második a Bodi Sylvis,az már keményebb,de nagyon hatásos.A harmadik Kustánczi Linda Liás az is super.:)))

2007. dec. 11. 23:17

ÉS egy saját kérdés:

Van rajtam elég sok felesleg. Most Norbizok, de vennék egy-két dvd-t. Mit ajánlatok könnyebb tornának: Bíró Icát, vagy Béres Alexandrát?

Réka nekem nehéz.

2007. dec. 11. 23:15
Még annyit, hogy a www.biroica.hu-n megtalálod a kazikat, most jött ki neki egy új.
45. sarkanylany (válaszként erre: 40. - Badonyimariaeva)
2007. dec. 11. 22:25

Szia

De jó, hogy Bíró Icát emlegeted. Éppen róla akartam kérdezni. Rengeteg kazija van, neked mi jött be?

Amúgy a tesco a XVII. kerben tele van vele 590-950 FT között vannak a dvd-k.

Én is úgy jártam, hogy a videónk kezd bedögleni és váltanék dvdre, csak nem akarom ua venni. Eddig Norbiztam, na a kickboxot azért megveszem :)

44. 27525d0da6 (válaszként erre: 40. - Badonyimariaeva)
2007. dec. 11. 19:34
Akkor hajrá! Tornára fel! :-)
43. 27525d0da6 (válaszként erre: 42. - Tutajos11)
2007. dec. 11. 19:33
Rendszeresen látogatom azt az oldalt!Nagyon motíváló!
2007. dec. 11. 15:29
HU a keresöbe irjátok be:www.norbi.hu olyan fogyásokrol olvastam hogy a szemem majd felakadt még foto is van feltéve hogy ki mennyit fogyottt norbi kazival meg az 1-es kodu kajákkal.most lettem csak igazán elszánt.a héten megprobálok mindent beszerezni :kazetta könyv-az étkezéshez és hétfőtöl ezerrel beindulok.
41. tutajos11 (válaszként erre: 38. - 27525d0da6)
2007. dec. 11. 15:21
Szia!van dvd.m de a picilány délben abban a szobában alszik,igy akisfiam szobájában szoktam (szöcskézni)-tornázni naki videoja van(11 éves)és csak itt tudok t-ni,és csak addig mig a leányzo alszik.ugyhogy elég nagy időhiányban szenvedek!!!!! azért köszi az infot!!!
2007. dec. 11. 15:13

Sziasztok!

Nekem Bíró Ica,és Cindy Crwadford a kedvenceim.

Régebben videókazettán ezekre fitesseztem itthon.A videómmal valami probléma lett,ezért abbahagytam a tornát.A számítógépemben van a dvd író,olvasó,de a számítógép mindig másra kell nekem.Ezért most karácsonyra kértem egy dvd lejátszót és hozzá fitness dvd-ket.

Természetesen Bíró Ica dvd-jét a nagy kedvencemet nem kaptunk,de Sindy Crawfordot igen.

Most teljes bedobással fogok indítani.

39. 27525d0da6 (válaszként erre: 37. - Tutajos11)
2007. dec. 11. 14:48

Köszi!Aranyos vagy!

Nekem 5-8 kg-t kellene ledobnom.Pár éve még 48 voltam! :-(

2007. dec. 11. 14:48

Sajnos másolni nem tudok,ezek mind eredetiek,tehát írásvédettek!Dvd lejátszód van?

Én már rendeltem többször is torna dvd-t az xpress.hu oldalról.Futár hozza,és teljesen mindegy hol laksz 1190 ft-ért az otthonodba viszik!

37. tutajos11 (válaszként erre: 34. - 27525d0da6)
2007. dec. 11. 14:47
hé anheszenamon te tök csini vagy,nekem a hasamrol derekamrol kéne fogyni most 17 honapos a kislányom éshát még kb-10 kg-ot kéne leadni
2007. dec. 11. 14:44
ha van valakinek felesleges kazija pl>b ica szivesen átvenném.látom most irtál:anheszenamon -nemtudnád átvenni?
2007. dec. 11. 14:40
sziasztok! na és csajok ezzel sok tornával lehet fogyni is?(melyikkel is pontosan)én régebben B.I-ra tornáztam de kölcsönadtam és......!most nekiállok gyüjtögetni és nagyon szeretném kazettán megszerezni mindet!!!!!!!!!csak nemudom mennxia postaköltsége ha a neten rendelem meg?!persze akkor 2-3 db-ot vennék egyszere.szerintetek mennyibe lenne ha én nyiregyházátol 50km-re lakom egy faluban??????????köszike ha valaki tud segiteni
2007. dec. 11. 14:38

Bíró Ica: Intenzív 20 perc hasra.

Nagyon jó kis edzésprogram.Sajnos videokazin volt meg,és begyűrte a lejátszó.Pedig dedikált példány volt.Azt tudom,hogy annak idején,mikor nap mint nap elvégeztem látszott is az eredmény.Megdolgoztatja a has minden izmát,és az a 20 perc tényleg nem sok idő!

2007. dec. 11. 14:36

Réka edzéskártya

Mikor megjelent,meg is vettem,és nem bántam meg.Mindenki saját magának összeállíthatja az edzését,és támpontnak meg van adva mennyiség kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A kártya egyik oldalán a gyakorlat látható,a másik felén részletezve van a gyakorlat helyes végzése!

2007. dec. 11. 14:35

Rubint Réka 3.

Ez a legkeményebb dvd az összes közül!

3x30 perc: fenék,felsőtest,hasizom.

Nagyon megerőltető,kezdőknek szerintem nem is nagyon ajánlott.

31. lily3 (válaszként erre: 30. - 27525d0da6)
2007. dec. 11. 13:55
Nincs.Régen kb.10 éve csináltam a Biró Ica 1-et,de unalmas volt és lassu.
2007. dec. 11. 12:57

Akkor te nagyon sportos lehetsz!Nekem is megvan a harmadik,csak még nem elemeztem ki!

Van még más tornád is?

29. lily3
2007. dec. 11. 12:35
Nekem a Rubint Réka 1-2-3 van meg.Ebből az 1-es már nagyon laza,na a 2-es az már keményebb,de amikor intenziven csinálom hosszu ideig hetente 5-ször akkor már az sem nagy kihivás.2 kilós kézi súlyzóval és 1 kilós lábsúllyal.Mondjuk most 1 hónap kimaradt betegség miatt,volt is izomláz rendesen.A 3-asba beletört a bicskám,nagyon nehéz végig csinálni.Amugy nekem Réka bevált.
2007. dec. 11. 07:15

Rubint Réka

Add önmagad a tökéletes alakodért! 1-2.

Egybe írtam,mert mindkettő ugyanarra a tematikára épül! Rövid átmozgató bemelegítés után egy csomó kitörés,guggolás és hinta.Pontosan 20 percig.Namármost,aki ehhez nincs hozzászokva,annak ez gyilkos lesz!Akinek fájós a térde,az ne is próbálja.Kölcsönadtam egy ilyen ismerősömnek,de nem bírta csinálni!

A 2. húsz perc mindkettőn a külső-belső combot,a farizmot és a hasizmot tornáztatja meg.

Az első kaziról lemaradt a nyújtás.A 2-on pótolja ezt is.Hasizom mindössze 4 perc van mindkettőn,ami nagyon kevés.

Az első kazetta végén egy terített asztalnál bemutatja,hogy milyen ételeket érdemes fogyasztani a formálódásunk érdekében!

2007. dec. 11. 07:11

Norbi: Kiképzés

Ez tipikusan egy zsírégető edzés! Lemértem pulzusmérővel,mivel sok benne a rúgás,aerobikos elem,ezért magasan tartja a pulzust.Mégsem kell annyira elfáradni tőle,de jól átmozgat.Ha jól emlékszem,ennek a végén van egy közös bevásárlás Norbival.Itt bemutatja,hogy mik azok az ételek,amiket bátran fogyaszthatunk,és amiket mellőzni érdemes!

2007. dec. 11. 07:09

Folytatom a saját dvd-im elemzését! :-)

Béres Alexandrát már kiveséztem,jöhet Norbi és Rubint Réka.

Aerobik Norbival 2.

Kissé régimódi már,a zene is, meg az egész,de nagyon jó kis edzés. Azért is szeretem,mert külön hangsúlyt fektet a derék edzésére is,ami szerintem igen ritka!Az edzés végig nagyon jó hangulatú.Két lánnyal tornázik! Összeségében ezt a tornát is szeretem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook