Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
Cindy Crawford: Szépség és egészség
Na,ez az a torna,amit nem szeretek.Sokat ugrál benne páros lábon,mi emeletes házban lakunk,zuhog alattam minden,egyszer csak felszól majd az alattunk lakó! :))
A torna nekem nagyon hosszú és uncsi.
Bíró Icától már említettem az Intenzív 20 perc hasra című kazit.
Megvan még tőle:
Bíró Ica TestSzépítés 1-2.
Az első szerintem még nagyon kezdő.Állítólag ezeket a gyakorlatokat Norbi tanította be neki.
A 2.-on a kislányával tornázik.Átmozgat,de én igazán nem szoktam elfáradni tőle.
Nemrég megvettem a Bíró Ica 7. című dvd-t, 990 Ft-ért. Zsírégető tornaként reklámozza. Kellemes fáradtságot éreztem utána,de pár hét után már nem jelentene kihívást.A gyakorlatok simán elvégezhetők.A végén extraként jóga és akupresszúrás arcmasszázs is található!
Nekem a Dukai Reginás van meg.Először nem tetszett,béna voltam,nem annyira tudtam követni.De miután megcsináltam párszor,bizony olyan izomláz volt a derekamban,hogy tudtam,jól dolgoztam! :-)
És a zenéje is szuper.Ha valakinek nincs sok ideje,akkor csinálhatja úgy is,hogy csak a bemelegítést és az aerobik részt csinálja meg,majd nyújtás.
Szia!
Én egyértelműen Béres Alexandrát ajánlom.Jobban átmozgat mint Bíró Ica.Mindkettőjüktől van több dvd-m is (Alexandrától az új kivételével az összes megvan).Bíró Ica amatőr mellette.És hamar azt vennéd észre,hogy nem fáradsz el tőle.Réka tényleg nehéz, a köztes megoldás Alexandra.Sőt fejlődni is tudsz,ha már nem elég az edzésprogram,mindegyik dvd-jén vannak extra gyakorlatok (derék,has,fenék...)
Nálam ő a favorit!
Az én személyes véleményem és tapasztalatom,hogy a Norbi Ducitréning összes,vagyis mind a négy,nagyon jó.Viszont ha egy kissé unalmasnak találjátok már,tehát úgy érzitek,hogy több kell,akkor a Czanik féle Capoeira Aerobikot ajánlanám.Nekem nagyon bevált..Van neki 3 dvd-je,de tartsátok be a sorrendet.Az első Dukai Reginás az nagyon hatásos.Olvassza a derék-csípőről-fenékről a zsírt rendesen..És formál.:))
A második a Bodi Sylvis,az már keményebb,de nagyon hatásos.A harmadik Kustánczi Linda Liás az is super.:)))
ÉS egy saját kérdés:
Van rajtam elég sok felesleg. Most Norbizok, de vennék egy-két dvd-t. Mit ajánlatok könnyebb tornának: Bíró Icát, vagy Béres Alexandrát?
Réka nekem nehéz.
Szia
De jó, hogy Bíró Icát emlegeted. Éppen róla akartam kérdezni. Rengeteg kazija van, neked mi jött be?
Amúgy a tesco a XVII. kerben tele van vele 590-950 FT között vannak a dvd-k.
Én is úgy jártam, hogy a videónk kezd bedögleni és váltanék dvdre, csak nem akarom ua venni. Eddig Norbiztam, na a kickboxot azért megveszem :)
Sziasztok!
Nekem Bíró Ica,és Cindy Crwadford a kedvenceim.
Régebben videókazettán ezekre fitesseztem itthon.A videómmal valami probléma lett,ezért abbahagytam a tornát.A számítógépemben van a dvd író,olvasó,de a számítógép mindig másra kell nekem.Ezért most karácsonyra kértem egy dvd lejátszót és hozzá fitness dvd-ket.
Természetesen Bíró Ica dvd-jét a nagy kedvencemet nem kaptunk,de Sindy Crawfordot igen.
Most teljes bedobással fogok indítani.
Köszi!Aranyos vagy!
Nekem 5-8 kg-t kellene ledobnom.Pár éve még 48 voltam! :-(
Sajnos másolni nem tudok,ezek mind eredetiek,tehát írásvédettek!Dvd lejátszód van?
Én már rendeltem többször is torna dvd-t az xpress.hu oldalról.Futár hozza,és teljesen mindegy hol laksz 1190 ft-ért az otthonodba viszik!
Bíró Ica: Intenzív 20 perc hasra.
Nagyon jó kis edzésprogram.Sajnos videokazin volt meg,és begyűrte a lejátszó.Pedig dedikált példány volt.Azt tudom,hogy annak idején,mikor nap mint nap elvégeztem látszott is az eredmény.Megdolgoztatja a has minden izmát,és az a 20 perc tényleg nem sok idő!
Réka edzéskártya
Mikor megjelent,meg is vettem,és nem bántam meg.Mindenki saját magának összeállíthatja az edzését,és támpontnak meg van adva mennyiség kezdőknek és haladóknak egyaránt.
A kártya egyik oldalán a gyakorlat látható,a másik felén részletezve van a gyakorlat helyes végzése!
Rubint Réka 3.
Ez a legkeményebb dvd az összes közül!
3x30 perc: fenék,felsőtest,hasizom.
Nagyon megerőltető,kezdőknek szerintem nem is nagyon ajánlott.
Akkor te nagyon sportos lehetsz!Nekem is megvan a harmadik,csak még nem elemeztem ki!
Van még más tornád is?
Rubint Réka
Add önmagad a tökéletes alakodért! 1-2.
Egybe írtam,mert mindkettő ugyanarra a tematikára épül! Rövid átmozgató bemelegítés után egy csomó kitörés,guggolás és hinta.Pontosan 20 percig.Namármost,aki ehhez nincs hozzászokva,annak ez gyilkos lesz!Akinek fájós a térde,az ne is próbálja.Kölcsönadtam egy ilyen ismerősömnek,de nem bírta csinálni!
A 2. húsz perc mindkettőn a külső-belső combot,a farizmot és a hasizmot tornáztatja meg.
Az első kaziról lemaradt a nyújtás.A 2-on pótolja ezt is.Hasizom mindössze 4 perc van mindkettőn,ami nagyon kevés.
Az első kazetta végén egy terített asztalnál bemutatja,hogy milyen ételeket érdemes fogyasztani a formálódásunk érdekében!
Norbi: Kiképzés
Ez tipikusan egy zsírégető edzés! Lemértem pulzusmérővel,mivel sok benne a rúgás,aerobikos elem,ezért magasan tartja a pulzust.Mégsem kell annyira elfáradni tőle,de jól átmozgat.Ha jól emlékszem,ennek a végén van egy közös bevásárlás Norbival.Itt bemutatja,hogy mik azok az ételek,amiket bátran fogyaszthatunk,és amiket mellőzni érdemes!
Folytatom a saját dvd-im elemzését! :-)
Béres Alexandrát már kiveséztem,jöhet Norbi és Rubint Réka.
Aerobik Norbival 2.
Kissé régimódi már,a zene is, meg az egész,de nagyon jó kis edzés. Azért is szeretem,mert külön hangsúlyt fektet a derék edzésére is,ami szerintem igen ritka!Az edzés végig nagyon jó hangulatú.Két lánnyal tornázik! Összeségében ezt a tornát is szeretem.