Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
Hát változatosság az van!
Az első néhány hozzászólásban leírtam,hogy milyen tornákkal rendelkezem.
Olvasd el! :-)
Én is meg akartam már venni,de mikor elolvastam,hogy balettos elemek is vannak benne,inkább letettem róla.
Meg már annyi dvd-m van,hogy felesleges még egy.
Alexandrától van a legtöbb!
No, leteszteltem. Hát, most mit mondjak így elsőre nem jött be igazán, bár először a Nyerj időt! c. dvd-vel is így voltam, aztán csak megtetszett.
Nos, ez a program sokkal tempósabb (túlságosan is), néhol alig bírtam követni (pláne így elsőre), viszont annak ellenére, hogy nem volt benne súlyzó, így is megéreztem pl. a kar, váll, hát gyakorlatokat. Ami még nem jött be, az a sok balett-szerű elem, amit nem is mindig sikerült megcsinálni :P, de amúgy a többi gyakorlat ismerős innen-onnan. Hát nem ez lesz a kedvencem, az tuti, de idővel lehet megbarátkozom vele. :)
A Párom most vett nekem 6 Alexandra dvd-t (az új és a Változz velem kivételével azt hiszem mindet), 8300 forintért összesen!
Jövő héten kezdek! :-)
Nyáron szeretnék majd egy LegMagicet is, de már addigra már formába szeretném rázni magam egy kicsit!
Ami nagyon jó Alexandrától:
Új kihívás
Pörgesd fel
Vitalitás
Bíró Icát annyira nem szeretem.Nem nagyon lehet elfáradni tőle.
Néhány hónapig (még az ősidőkben, legalább öt éve) a Norbi Duci 1-2-t csináltam. Képes voltam arra, hogy ha hétvégére elutaztam, pénteken három programot lenyomjak belőle, hogy meglegyen a napi egy. És tényleg hiányzott is és nagyon szerettem csinálni!
Nálam a mozgásra fokozottan érvényes, hogy csak elkezdeni nehéz. Na de majd most!
Helyes! :)
Idővel már hiányozni is fog a mozgás ha kihagysz egy-két napot. Én lagalábbis így voltam vele, amikor nyaraltunk és egy hetet kihagytam. Mondjuk az idő alatt meg úsztam sokat. :)
Tényleg kezdő vagyok! :)
Egyelőre, elsőre nem is várok sokat magamtól, majd alakul az. A lényeg, hogy elkezdjem végre a mozgást!
Háááát, talán a Nyerj időt! (kivéve persze a popsi programját) Én a Vitalitas-al kezdtem annak idején, de napokig izomlázam volt, pedig van a végén nyújtás (azt egyébként érdemes mindig megcsinálni). A 200% sem olyan vészes, annál is inkább a sokkolás a végén, de a program nem olyan nehéz.
Egyébként ha tényleg kezdő vagy, hidd el mindegyik nehéz lesz az elején egy kicsit, de ne add fel! Még ha először le is kell állnod itt-ott, később már simán menni fog. :)
Bocsi, így nem biztos hogy lehozza.
Itt az oldal linkje:
A keresőbe beírva kidobja az összes Alaxandrát.
Nekem Alexandráé nagyon bejött. 200% alakformálás.
A Rékáé nagyon fárasztó volt és tényleg fájt tőle a térdem.