Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Én úgy tudtam, sőt most a biztonságkedvéért utána is néztem néhány helyen, hogy a zöldségek és GYÜMÖLCSÖK lúgosítanak!! Ez nem (sem) igaz?!
Villers!
Az tényleg igaz hogy akkor van fejlődés ha izomláz van néha?Ismerősöm mondta aki maga is edz?A másik:érdemes inni a különféle italporokat?Gondolok itt a Myo Max Meal-re.Ezt is az ismerősöm mondta hogy igyam jót tesz az izmoknak,fehérje,vitamin,amminosav van benne.Van értelme?Az ismerősöm azt is mondta hogy a Réka is szed valamit nem csak az edzéstől ilyen tuti.Valóban nem lehet csupán tornával olyan alakot elérni?Bocs ha hülyeségeket kérdezek,de ezekre olyan kiváncsi lennék.
Köszi a bíztatást! Ez nagyon jól esett! :-)
Igyekezni fogok!!
Én most Béres Alexandra dvd-ire tornázom,nekem nagyon bejön.Van 5-6 tornám tőle,ezeket váltogatom.
De talán a legjobb megoldás valamilyen kardio mozgás: biciklizés,úszás,futás,gyaloglás...
Köszi. :)
Én is attól félek, hogy majd onnan fogyok, ahonnan nem kellene, de sajna hiába edzek rá, még mindig nem vagyok a fenekemmel megelégedve. Félek az esti fagyi vagy gesztenyepüré nem tesz neki jót, de arról meg nem tudok lemondani. Igazából azért sem, mert hízni nem hízok tőlük, de a narancsbőr a combomon tuti az ilyenektől van. :P
Köszi. :)
nikita80@citromail.hu
Sziasztok!
Van valaki, aki jelenleg Réka otthoni edzéskártyáit használja? Ha igen, mi a véleménye róla? Érdemes megvenni?
Köszönöm a válaszaidat!Csökkenteni nem is akarom drasztikusan a kaja adagokat,akkor inkább egészségeset eszek,ugyanis ha éhes vagyok,pillanatokon belül rosszul leszek.Szédülök,remegek.A cukrommal nincs semmi baj,már megnézettük.
Tartani fogom magam a tippjeidhez,és beszámolok az eredményekről!Május elsején lesz a 24. szülinapom,arra tűztem ki ajándékként az 55 kg-t!
Szerintem tök mindegy, hogy mire tornázol, a lényeg, hogy kellően megemelkedjen tőle a pulzusod. 5 kilótól szerintem simán meg lehet szabadulni viszonylag rövid idő alatt, de ahhoz nagyon fontos a kajálás. Ha gyorsan akarod, akkor ebéd után már egyáltalán ne egyél szinhádrátot (kenyér, tészta ..., akkor se, ha teljes kiörlésű), helyette húsokat, zöldséget és sovány tejterméket.
A mozgásra a heti 4 elég, de ha bírod, legalább 1 óra legyen, ha nem bírod, akkor fokozatosan, hétről-hétre emeld, míg el nem éred. Bár Te még elég fiatal vagy hozzá, úgyhogy szerintem menni fog. Fontos, hogy ne állj meg közben, mert a pulzusod abban a pillanatban lelassul, és sokkal nehezebb visszatornázni az optimális zónába, mint ott tartani.
A kajálásról még annyit, hogy ne csökkentsd drasztikusan, inkább alakítsd át, nehogy az anyagcseréd lassuljon le tőle.
Villers!
Szerinted mennyire hatásos,ha hetente 4 alkalommal Béres Alexandra dvd-ire tornázom váltogatva? Próbálom elhagyni a kenyeret,tésztát,helyette teljesőrlésű dolgokat fogyasztok.Nekem kb. 5 kg-tól kellene megszabadulnom.166 cm és 61 kg vagyok jelenleg.Szóval szerinted azért így is tudok alakot formálni?
A futásnak egy lényege van, hogy a mennyiségét a saját edzettségi szintednek megfelelően folyamatosan napról-napra, hétről-hétre. A lényeg, hogy a pulzusod a megfelelő tartományban tartsd és lassan eljuss a kb 1 óráig, és tulajdonképpen tök mindegy, hogy ezt futással, vagy bármi mással éred el! A másik ami fontos, olyan, hogy helyi zsírégetés nincs (mármint tornával :)) Tehát ha fogysz, mindenhonnan fogysz, és előbb-utóbb (sajnos általában utóbb) lemegy a fenekedről is. Ezt igazából egy zsírmentes diétával nagyon nagy mértékben fokozható.
Egyébként ha olyan a futópadod, hogy lehet a dőlésszögét állítani, akkor javaslom az emelkedőn való gyaloglást, mivel az nem teszi tönkre az izületeidet, ellentétben a futással.
Én pont a hétvégén vettem a párommal egy futópadot. nagyon jó! Élvezet rajta futi. Most aztán fogalmam sincs hogy csináljam, mennyit fussak és mennyit edzek? Mindegyiket szeretném csinálni, mert a fenekemről a felesleget úgy tűnik csak a futás viszi le.
Szerintetek?
Újra elővettem Rubint R.2.dvd-t!
Már el is felejtettem milyen kemény!
Dvd mellett tornáztok vmilyen szerkentyűn?
Én most nagyon gondolkozom azon,hogy veszek egy szobabiciklit.
Ne félj a B.Alexandra tornától!Igaz a duci tornát nem ismerem,de azt írtad te nem vagy már duci!
Viszont bármennyit tornázhatsz ha az étkezésed nem egészséges!!!!!
Ídőről ídőre mindig egy picit változtass az étkezési szokásodon!Hírtelen máról-holnapra úgysem fogsz tudni átállni.
Előszőr szerintem azt fogadd meg ,hogy este már nem nassolsz,nem eszel édességet,és vacsorára is csak szénhidrát szegényet.
Ha ezt már sikerül betartanod akkor lépj tovább.
És próbálj meg sok ásványvizet inni!Mindig legyen szem elött és akkor nem felejtesz el inni.
Sok sikert!