Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
HAli!
Kölcsön kaptam a Nyerj időt Béres A-tól, de megsérült a lemez és nem játsza le az extrákat. Esetleg akinek megvan, meg tudná mondani, hogy milyen tanácsokat ad benne?
Előre is köszi...
Nekem mindhárom R.Réka megvan,és a 3. a legjobb!
30 perc popsi és csípő gyakorlatok,kevés comb is van
30 perc felsőtest (tricepsz,bicepsz,váll,hát,mell)
30 perc hasizom
Egy Rubint Rékám van (megadtam neki is a lehetőséget :P) de nekem annyira nem jött be. Azon a dvd-n neki csak az alsó tesre voltak gyakorlatok, az igaz kemény volt, de én minden testrészre gyúrni akarok!
Hiába, nincs jobb az Alexandránál! :)
A többi tornája nekem is megvan,de azok 1500-2000 Ft körül voltak!
Nekem Rubint Réka is nagyon bejött.Kemény!
Ezt találtam az új dvd-ről:
Tartalom:
Az Egyensúlyban önmagaddal című új mozgásanyagom az előző években megszokottak szerint ismét valami újdonsággal szeretne szolgálni! Egyszerre ötvözi a tőlem már korábban megismert klasszikus zsírégetést a mélyizomtorna, a gerinctorna, a gimnasztika és a balett mozgáselemeivel egy harmonikus gyakorlatsorban.
A DVD jól illeszkedik a nemrégiben sikerrel útnak indított Béres Alexandra Súlykontroll Programba, és megfelelő táplálkozással hatékonyan segíthet a kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életvitel kialakításában. A torna szálkásítva formálja az izmainkat, de az erőteljes koncentráció révén jó hatással van az ideg-izom kapcsolatra, fejleszti és javítja az egyensúlyt is.
Béres Alexandra
he,he....hajrá!a mozgás pártján állok legyen az ........"bárhol bármikor bárkivel"
csak vicc volt .......a bárkivel!
Balett? :Ö
Most már tényleg kíváncsi vagyok! :)
Igen!Látszik a tornáin meg az egész kivitelezésen (zene,helyszín,gyakorlatok,magyarázat,extrák),hogy profi,és igazán érti a dolgát.
A legújabb dvd-jéről tud valaki véleményt mondani?
Én is Béres Alexandrát tudnám nagyon ajánlani, nekem majdnem az összes dvd-je megvan, és heti legalább háromszor "gyúrok" vele, már majd' egy éve. A kedvencem a 200%, de jó még az Új kihívás! is, mert nagyon kemény comb gyakorlat van benne.
Norbit is próbáltam, az izzasztóbb, de mivel én nem akartam fogyni, csak erősíteni, ezért inkább Alexandra nálam a nyerő! Őt nagyon ajánlom, én is sokat változtam, formásabb lettem! :)
Szia!
Örülök,hogy sikerült megvenned!Használd egészséggel! Bizos mellékeltek hozzá egy füzetkét is,böngészd sokat!
Szia anheszenamon!
Tegnap érkezett meg a Polar F 11-es pulzusmérő órám... :)
Így elsőre elég bonyolultnak tűnik a használata, beállítása, de remélem csak hamar rá fogok jönni...
:)
Simonfi Ági féle pilates dvd,kezdő és haladó
A haladó számomra nem nagyon követhető,ahhoz már tényleg gyakorlott pilatesezőnek kell lenni! Viszont nagyon jól magyaráz,és külön hasszobrász rész is van a dvd-n!
Folytatom a rangsort!
MTV pilates: Nem tudom a pilates tornát mennyire ismeritek?Szerintem dvd-ről nem igazán lehet megtanulni.A lényeg,hogy erősíti a hasizmokat és a gerincet,továbbá olyan izmokat mozgat meg,amiket más tornával nem lehet.
Nem rossz!