Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Olvasok szinte minden nap....nem nem még nem sikerült újra kezdeni 😉😂😂
Drukk azt hiszem végre hétfőn újra belevágok😉
Most nagyon megnyugtattál. Az édességek nélkül kibírom, de nagyon imádom a gyümölcsöket, és nehéz, hogy 13 nap alatt keveset lehet enni. Köszönöm a választ.
Lehet enni gyümölcsöt , zöldséget nyersen ha éhes vagy persze normalis kereteken belül😂😉
Huh, túl vagyok az első napon... Nagyon feszült voltam tegnap, főleg amikor belegondoltam, hogy milyen keveset szabad egyek. Ha beszabadulnék, felrágnám az összes gyümlcsöt a kamrából. :)
Úgy tervezem, hogy csak a 13. napon állok mérlegre. Ti ettetek gyümölcsöt pótlásként? Nekem jól esne reggelre egy nektarin vagy egy-két szem eper...
Élő szeletelt 8-10 szeletet ír😉
Sziasztok. Ma elkezdtem... Kérdésem az lenne, hogy ti mennyi sonkát ettetek?
Nekem nem sikerült hétfőn elkezdeni talán hétvégén vagy újra hétfőn😉 szerintem helyettesíthető bár a húsba sok minden van nem csak fehérje én speciális vettem Maggi fűszeres sütőpapírral abba tettem a húst és úgy sütöttem még 😉
Mozgás nekem a 8-2 évesem mellett nem fér bele de itthon amikor takaritok,mosogatok,labdazunk visszrk bele pár gyakorlatot plusz Otto chili gépem van arra ha eszembe jut felugrik😉
Szia,én nagyon undorodom tőle,valamivel nem lehet kiváltani?Esetleg túró!
Szisztok,ma vagyok az 5. napnál. 56.7 kezdtem szépen mennek le rólam a kilók de húst látni sem akarok! Most csinálom másodszor ezt a fajta diétát.Helyetesíthető a hús túróval? Valakinek tapasztalat? Nem szeretném ha megállna a fogyás,akkor inkább vhogy legyűröm,mindenkinek kitartást,ügyesek vagytok!😃
Szia! :) Köszönöm kérdésed, egész jól! :) Az első nap halálos volt, mert bulizni voltam az éjjel. Nem tudtam,hogy a másnaposságtól vagy az éhezéstől vagyok rosszul. De átvészeltem és azóta is szigorúan mindent betartok. O:) (a kávén kívül) Mozogni sajnos nincs energiám :( Te edzettél valamit?
Sziasztok! :) Elkezdtem ma a diétát! 169 cm vagyok és 74,5 kg. A kávét erős teával fogom helyettesíteni, remélem, hogy így is működni fog. Kitartást kívánok mindannyiunknak! ;)
3 hétig kell csinálni és a hét minden napjára más videót kell csinálnod egy videó 30 perces és tényleg nagyon jól átmozgat :) ha valaki nem bírja a könnyítettet is csinálják a videókban :)
Húú, az nagyon jóóó :) Gratulálok :)
Mi ez a 21 day fix program?!
2-3 hete csináltam még most 4,4 kg mínusz lett már többször megcsináltam hétfőn újra kezdem ;-)
sziasztok én ma kezdtem el megint a diétát :) mozgásnak pedig mellette a 21 day fix programot csinálom :)
Nagyon szépen köszönöm a választ! :) Megkérdezhetem, hogy Te mióta csinálod és milyen eredménnyel?
Iható persze vagy te vagy kihagyom én is a kávét tejjel,cukorral iszom 0,1%-os tejjel....
Sziasztok! :)Remélem használja még valaki ezt a fórumot és tud segíteni 1-2 kérdésben.
Én most hétvégén szeretném elkezdeni ezt a diétát, de sajnos a fekete kávét nem bírom. Lehet-e valamivel helyettesíteni, vagy esetleg koffeinmentes kávé iható-e?
Halihoooo kihogy van hol tart?!
Persze gyere;-) majd ird hogy haladsz;-)
Hát nem azt folytatom de en régen 3* egymas utan csinaltam meg nem.lett bajom de mindenki érzi mit bír....;-)
Husitol nem de en vettem olyan fuszeres papirt amibe csak beleteszed a hust es megsutod es akkor nem olyan snass
Aki csinálja vagy csinálta nem undorodik a húsitól? Nekem már elegem van a csirkéből pedig szeretem és finom de ez a majd minden este már nagyon nehezen csúszik
sziasztok én is ma kezdtem:) sajnos 86.3kg.ról :( de remélem csak idő kérdése és máris 7-essel fog kezdődni a súlyom :P remélem nem baj ha csatlakozom én is :)
Nem csak félévente lehet megismételni!
További ajánlott fórumok: