Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Szuper csináljuk egyutt! En is hosszabb távra tervezem én 6-7 kilót fogynek.étkezések között eszek sárgarépát(vhol olvastamhogy lehet) és sok zold teát.mult héten is igy végeztem es lement a 2,5 amibol nyilvan egy víz.de én heti egy fogyassal nagyon elégedett leszek😊
Támogassuk egymast!
En ezt csinalom.Szerintem annyira nem durva.pl ma jo kis spenót volt most este pedig steak helyett nekem csirkeell jol befuszerezve sok salátával.finom volt😊
Hétfő:
reggeli: kávé vagy tea,
ebéd: 2 tojás, spenót
vacsora: steak (sertéskarajból), zöldsaláta
Kedd:
reggeli: kávé vagy tea, 1 zsemle
ebéd: steak, zöld saláta, gyümölcs
vacsora: sertéssonka
Szerda:
ebéd: 2 főtt tojás, zöld saláta, paradicsom
vacsora: 20 dkg sonka
Csütörtök:
ebéd: 1 főtt tojás, káposzta, 15 dkg sajt
vacsora: natúr kefir/joghurt, gyümölcs
Péntek:
reggeli: sárgarépa citromlével, 1 zsemle
ebéd: dinsztelt hal paradicsommal
vacsora: steak, zöldsaláta
Szombat:
ebéd: kis adag grillcsirke, zöldsalátával
vacsora: 1 főtt tojás, sárgarépa
Vasárnap:
reggeli: citromos tea, 1 zsemle
ebéd: gyümölcs
vacsora: a fentiek közül bármi
Hogy egész pontos legyek, arra már nem emlékszem, melyik napra volt írva a nagy hal, és volt benne egy egész nap, amikor semmi!
Én ahogy írtam is, azért kezdtem a fogyót vele szerdán, mert így vasárnapra esett a hal, és csütörtöki napra (erre emlékszem, a munkahelyen kókadoztam) egész nap semmi.
Persze még jó hogy vittem magammal mokka cukrot + rostos üdítőt, különben leszédültem volna az irodában a székről.
Ezzel a módszerrel 30 kg-ot nem fogsz tudni leadni. Ezt a 13 napos diétát, eü. szempontból nem folytathatod csak, 13. napig, különben totál tönkre vágod magad...
Arra jó, hogy beinduljon valami, de végig a 30 kilóhoz ez veszélyes.
Én is azt csináltam, de akkor annak még csak egyetlen változata volt, amikor szerdai ebéd: "1 nagy hal" így volt írva, csütörtökön egész nap: semmi... hát az bizony kemény volt.
Azóta olvastam már ugyanezen a név alatt enyhébb változatot is, meg "fehérje diéta" címmel is ugyanez... sok sikert!
Már mult héten csinaltam egy 7 napot siman kibírható😊
Ma Elkezdtem megint.lehet hogy nem egyről beszélünk én a két hetes diétát alias bécsi diétát csinalom.
Kb. 15 évvel ezelőtt csináltam. Ha ugyanazt a kemény módit kezded, mint ami akkor volt a net-en (azóta vannak már kicsit lajtosabb verziók is), akkor nézd meg: amennyiben szerdán kezded, akkor vasárnapra esik az egyetlen tisztességes ebéd = egy nagy hal.
Akár dolgozol, akár sulis vagy, ott bizony percek alatt bekajálni egy ilyen csodás ebédet... nézd meg az általad választott "minta-étrendet", és inkább kezdd el szerdán, ne ma!!
Egy olyan kérdésem lenne a diétával kapcsolatba hogy most vagyok túl a 10.napon és még kb 1.5 kilót fogytam ennek mi az oka pedig mindent betartok elég szigorúan ,vagy rossza mérleg ?azért ennél többre számítottam..... 92kg voltam
Köszönöm
Egy olyan kérdésem lenne a diétával kapcsolatba hogy most vagyok túl a 10.napon és még kb 1.5 kilót fogytam ennek mi az oka pedig mindent betartok elég szigorúan ,vagy rossza mérleg ?azért ennél többre számítottam..... 92kg
Köszönöm
Talán éppen haragban vagytok???? :)))
Jó is ez így, de akkor a te víztelenítésed elmaradt!
Ha nem főzöd, hanem sütöd a tojást, még mindig jobb, mintha francia krémest ennél helyette azzal, hogy abban is van tojás! :))
A zellert én is utáltam, viszont az nem más, mint vízhajtó, én az helyett nyers karalábét ettem, mivel az is vízhajtó.
Úgy jó 10 évvel ezelőtt. A beígért 8 kg helyett lement rólam 6 kg, és kb. 2 évig sikerült megtartanom is. De azért, ha azt éreztem, hogy lement a vércukrom, és a munkahelyen elkezdtem szédülni, 1-2 mokka cukrot csak bekaptam!
Legyen a táskádban mindig valami hasonló gyorsan felszívódó ch!, különben többet ártasz vele, mint nyersz!
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?