Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
De ügyes vagy én abban vagyok jó mit rúgjak fel a diétában:-DD
Majd lehet szép lassan:)
Valaki nem tud valami jó kis leves diétát???
Az érdekelni imádom a leveseket:)
Bar azt irjak x idon belul nem lehet ismetelni a dietat, szerintem en meg fogom harmadjara is par het mulva, mert ez az egYetlen dieta ahol sikerult eredmenyt elernem.
Olvastam hoy van csirkes verzio amikor minden husit csirkere cserel es az is mukodik. Illetve aki nagyon tiltakozik a zeller ellen, az cserelhet napi 2 csalan teara.
sziasztok!
Ma van az utolsó nap, és eddig -5 kiló. Nem számítottam többre, szóval elégedett vagyok, végre 7-essel kezdődik a súlyom:) (160 cm magas vagyok).
Én is betartom szigorúan, bár amikor nincs ebéd, a vacsora felét már du 2-3 kor megeszem.
Én is szoktam "listázni" mit eszek, ha vége a diétának:))
És biztos vagyok benne, hogy holnap máj lesz céklával, mert élek-halok érte:)
Igen te vagy az egyetlen:)))
Én is jó pár éve meg csináltam és akkor simán betartottam nem volt gond de most...áááááááá
Igen nagyon sokat agyaltam rajta, de tudom, hogy sokkal jobban érezném magam pár kilóval könnyebben.
IR-es pedig nem vagyok, én is ezt gondoltam, de a vizsgálatok szerint nem.
Egyébként is nagyon keveset eszem így legalább rendszeres lenne az étkezésem, nálam a fő mumus a cukros tejeskávé reggel :(
Sajnos ezt nem tudom ez azért elég kemény diéta nehogy valami bajod legyen...amúgy én általában csirke vagy sertés húsból csinálom....Ami zöldséget nem szeretek zeller azt helyettesítem olyannal amit szeretek paradicsom,uborka....
A kávé a vízhajtó hatás miatt van kihagyod.....
De tényleg néz utána mindenképp nehogy rosszul legyél....Mi lenne inkább ha össze állítanál valami olyan diétát ami a PCO esetleg Inzulinnal össze illik???
Naturland Fitt-Forma
Herbária Lúgósító tea....
Sziasztok
Én holnap kezdek bele a 13 napos diétába, nagyon izgatott vagyok, de tartok is tőle, hogy rosszul leszek (nagyon gyorsan leesik a vércukrom) van valaki aki PCO-val csinálta végig?
Zellert, tonhalat, marhahúst nem lehet felcserélni valamivel? Nagyon nem szeretem.
A kávéval biztos gondban leszek :(
Igen igen ..de ma mérlegre álltam és így is 1,7 kg könnyebb vagyok:))
Ez az ősz tél nem alkalmas diétázásra:)
Ma sem tartottam...:-P
délben magos fél kifli 2 szelet sonka.....
azért figyelek mit eszem:)
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?