Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Inkább gyros királynő:-DDD
Mi az a Dukan még nem hallottam....9O nap az rengeteg idő..most karácsonykor??!!
:-DD
Igen mondjuk sok fehérje,mert csirkéből csináltam,és sok paradicsom,retek,ubi:-D
Szia mind1ez!
Mai nap kicsit csalósan telt, de csak mert a reggeli piritost együtt ettem a joghurttal amibe belekevertem kis kukoricát, de nem volt 1 bögre sem a joghurt...mellé narancslé és víz =) A vacsoráánál már annyira görcsölt a gyomrom a répa és túró kombináció után hogy a túrót már nem mertem kockáztatni de telítve érzem magam=) A mérlegem hétfőn reggel 66,6 kg-ot mutatott ma reggel 64,5! =) Valamit csak tud ez a diéta =) És nem érzem magam kínózva hogy meghalok az éhségtől pedig étteremben dolgozok és rengeteg finom kaja készül nap mint nap =) Na ez az AKARATOM és IGEN! MEGCSINÁLJUK =)
Tegnap éjszaka azt hittem elmegyek éjfélkor egy Gyrosért....:-P
Az a baj nálam nincs cél ,mert jól érzem magam a bőrőmben a férjemnek is tetszem sőt örül,hogy feljött pár kiló plusz lombikozni fogok és akkor úgy is fel jön pár kiló ha terhes leszek akkor meg ki tudja hol áll meg:-DD
És nincs cél az a cél majd ha szültem még egy két gyereket((ikrekre hajtok) majd utána lefogyok:)
Hát képzeld reggel tegnap megmértem magam 64 voltam majd este 63,4 tehát ez úgyhogy ettem már ment le:-DDD
De még várok pár napot tegnap és ma is 3* ettem hagyma levest laktat de attól független minden féle ehetnékem van szóval nekem ha eldöntöm diéta akkor ennék össze vissza mindent pedig nem szoktam:-DD
Sziasztok!
Én a második napnál járok! Szerintem egyáltalán nem kínzás ez az étrend és 2 hetet mindenki kibír! Az a fontos szerintem ha valaki végigcsinálja mert kitűzött magának egy célt akkor utána próbálja megtartani a helyes étrendet! És persze elengedhetetlen feltétele a mozgás! Anélkül nincs értelme! :) Kitartást mindenkinek!
csajok én amit csak lehetett felrúgtam uram is segít a fogyókúra betartásához tegnap egy nagy tálca sütivel tért haza:-DD
No de mától egy hátig csak levest és teát iszom kíváncsi leszek mi lesz belőle ma és holnap hagyma leves majd ki kell találni valamit persze tészta nélkül valamilyen leveseket:)
Tegnap utána néztem vannak leves diéták annyi,hogy délben este levest esznek reggeli lehet bármi ami teljes kiőrlésű lehet kipróbálom sokan azt írták,hogy sima zacskós levest ettek és lement egy hét alatt 4-6 Kg.
Lehet kipróbálom csak össze kell állítani milyen levesek legyenek...a káposztát tuti nem tudnám megenni:-DD
Hát én nem nagyon tartom már..:(((
De remélem neked sikered lesz:)
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?