Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
ÓÓÓ én nem én vagyok a kivétel aki csal:-DDD
nem most szeretnénk kis tesót szóval majd ha már megszületett utána....
Az is elég ha sétáltok a gyerekekkel és akkor te azért mozogsz utánuk rendesen:)))
koszonom a valaszodat...van valahol le irva mit szabad mit nem? es helyetesitok? te mar tobbszor csinaltad? milyen eredmenyt ertel el?
koszi a reszletes valaszt...
3dik nap ebed ido itteni ido szerint...egesz jol birom...es buszke vagyok magamra...hogy semmit nem csaltam...meg extra kavehoz se nyultam pedig az hianyzik nagyon...
te mikor fejezted be? most ujra kezdted?
igen tudom...es el is kezdek holnaptol valahogy tornazni...meg ha minimalisat is...kiprobalom reggel (nekem csak a reggel mukodik mert este a gyerkocoktol nem lehet)...
londonilány nagyon várom majd az eredményed hányról indultál és mennyi lesz 13. nap után....
jucika nekem nem jött vissza ami lement de azért mindenképp jó ha tudsz sportot beépiteni és nem zsir szalonnát eszel utána:-DDD
te hogy állsz hányadik nap?
engem is az aggaszt legjobban, hogy ezek utan hogy lehet megtartani az elert sulyt, illetve hogyan lehet meg fogyni tobbet is. Reszemrol a torna egeszen biztos, hogy ismet az eletem resze lesz, mert mar most a vasarnaptol, amikor nem tornaztam, lelkiismeretfurdalasom volt, es hianyzott is a szervezetemnek.
En meg varok a meressel, igy izgalmasabb. Nekem kb 20-25 kg sulyfeleslegem van, szoval elvileg van mibol fogyni ez alatt a 2 het alatt...
Hihetetlen, de kepes voltam a 40 perces karate-edzest vegigcsinalni!!! Magam sem hiszem el!! Oke, voltak benne faraszto reszek, de pont akkor lett vege, mikor mar ugy ereztem, nem birom. Alig varom, hogy ismet ezt az elmenyt megadjam magamnak holnap is! :) Tokjo! :)
En meg ugy ereztem nem lenne energiam tornazni...muszaly ez hogy eleget foggyal...tudom nem kellene megmerni magam...de nem birom ki...en eredetileg 80 felett voltam...es egesz evben dietaztam csak nem ilyen szinten...es most 69.2rol indultam ...ma reggel 67.9 voltam es most kezdem a harmadik napot...az alom terv 60 lenne...de 63-64el is megelegszem az unnepekre...hisz 63 voltam 11 evvel ezelott amikor az elso fiammal terhes lettem...azota nem sikerult 66 ala menni...de az is nagyon edeiglenes volt...
nagyon felek hogy ez a suly vissza jon...valaki csinalta mar ezt? es hogy tartotta a sulyt lent ugy hogy valami unnepi dologbol is egyen?
koszi a valaszokat...
Tegnap ismet tornaztam, megint jo volt. Foleg azert is elveztem, mert eleg rossz napom volt, tele ingerultseggel es bosszankodassal. Jolesett a mozgas, bar nem eroltettem meg magam vele tulsagosan, ugyhogy mara egy nehezebb tornat valasztottam. 40 perces, szinte karateznom kell vegig. Regen probaltam, de irto nehez volt, ugyhogy nem biztos, hogy vegig tudom csinalni. Ha igen, akkor meg fogom eremelni a grillcsirket este! :)
Nekem a mai a 6. napom... Mindjart tul vagyok a felen. :) Izgulok mar nagyon, hogy vajon a sulyom valtozott-e, de pentekig nem fogom megnezni. Erzem kb 2 napja a hasamon, hogy valtozott. Picivel jobban erzem magam, ugy erzem, tele vagyok erovel. Talan a tegnapi indulatoknak koszonheto, talan annak, hogy kezd atalakulni sokminden a testemben, nem tudom. De jo erzes. :)
Nem lehet, hogy azert szedultel kicsit, mert keveset is ittal? Ha nem birtad megenni az egesz adagot, akkor talan nem az ehseg, hanem a folyadekhiany volt a gond.
En tegnap dolgoztam eloszor miota elkezdtem, es az elso masfel oraban hihetetlenul gyengenek ereztem magam, de utana osszekaptam magam es egesz jol birtam a napot. Nagyon sok vizet ittam napkozben (amit soha nem szoktam munka kozben), es azt hiszem, ez valoban sokat tud javitani az ember kozerzeten. Egyebkent nagyon sok kitartast kivanok!
Hat a mai nap folyaman arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy utalom a zellert... :S
Megeszem, mert meg kell ennem, de azt hiszem, tobbet nem kerul onszantambol a tanyeromra...
Kave megvolt. Ha itthon keszitem, kevesbe keseru. nem lesz ezzel gond egyaltalan. :) A cukor ismet edes erzeseket keltett bennem. :)
A torna is megvolt, ismet a 30 perces. Ereztem, hogy van izmom, foleg az oldalamon es a karjaimban. Nagyon jo erzes, imadom, ha izomlazam van! :)
Meg csak a 2. napnal tartok, de a lelkesedesem a tegnapi ehseg ellenere is toretlen. Ezen a heten szabadsagon vagyok, igy amig tudok, alszom, hogy rovidebb legyen a nap. :) Jovohettol csak a delutan lesz nehez, de majdcsak elmegy valahogy. Kibirom, vegigcsinalom, betartom a szabalyokat, es meglatjuk, mi lesz belole. Most oltoztem at, megyek tornazni megint.
A tobbiek velemenye alapjan mukodik a dolog, ugyhogy ezert vagtam bele. Meglatjuk.
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?