Van olyan orvos aki nem adja be a védőoltást? (tudásbázis)
A közösség dolgába bele lehet? Mert ez pont az.
Én mondjuk lesz@rom, ha belehal a gyereke bármibe, nem az én dolgom, de az igen, hogy veszélyezteti az enyémet. Így kissé más a leányzó fekvése, nem?
Az előzmények alapján én belehaltam volna az összes védőoltásba. :D Ennyit az előzményekről.
Persze, mindennek van.
Annak is van, hogy elkapja a gyereked azt, amire nem oltatod.
Es annak is, hogy beoltatod es szovodmenye lesz.
olvasgass utána.. mint írtam, nem csak az én gyerekem, de sok más gyerek, és felnőtt is. De nem kell elhinni.. Legyen csak sok ilyen svindli, és majd jön a járvány.
Aha, ismerik a rák ellenszerét :D Mégis, melyik rákét? A kemo az nem morfium, csak szólok :) De te biztos jobban tudod :)
Nem, a homeopatiaboz nem ertek.
Csak ahol elek, eldonthetem, mely oltasokat akarom beadatni es eltem a lehetoseggel, mint egyre tobb szulo.
Az egeszsegugyi rendszer ezt nemigen tamogatja, de a jog lehetove teszi.
Csaladi elozmenyek, terhesseg, szuletes, csecsemokor korulmenyei, allergiak...
Egem nem zavar, ha valaki oltatja a sajat gyereket.
Az igen, ha mas dolgaba viszont belepofaz.
Nem értem. :o
Ha a te gyereked oltva van, és az oltás 1000%-osan véd, akkor mivel veszélyezteti a te gyerekedet? :D
Én nem összeesküvés elméletnek hívom, hanem nyílt titoknak. Lásd kemoterápia és még sorolhatnánk. Így is elég sokan meghalnak, csak már nem ilyen járványok vannak, hanem egyre több a rákos, daganatos. Ismerik már nagyon régen a rák ellenszerét is, mégis inkább kemózzák morfiummal az embereket. Ami önmagában - párosításként- elteszi láb alól az embert. :'(
Sokkal hosszabb tavuak lehetnek a kovetkezmenyeik, mint egy szimpla szuri es egy hoemelkedes.
Egyenenkent kellene merlegelni, hogy 1-1 gyereknel minek nagyobb a kockazata.
En speciel tiltom, meg eletukben nem ittak kolat a gyerekeim.
Es csak reszben vannak oltva. :)
Mindennek ara van.
Az oltatasnak is, csak nem vezetik ra vissza a betegsegeket.
Igen,úgy látszik majd akkor kapnak sokan észbe mikor már nem lehet mit tenni.De rajta! Elszomorító,hogy adott dolgokhoz nem értő emberek okosabbnak képzelik magukat az orvosnál!
A töménytelen mennyiségű csoki,cukros kóla az nem egészségetelen? Azt nem tiltják a drága szülők??
Ertem.
Nos azt nem irta, hogy melyik tipusut szeretne elsumakolni.
Ne legyunk szuk latokoruek, tiszteletben kell tartani mas donteset, te oltatni akarsz, o nem, ennyi.
Eleg szomoru, hogy ehhez ilyen modszerekhez kell folyamodnia Magyarorszagon...
További ajánlott fórumok:
- A pneumococcus elleni védőoltás beadatásáról: igen v. nem?
- Védőoltás a 3. hónapban - tényleg olyan rossz?
- Mit tegyek, ha van egy olyan ember a környezetemben, aki szülésznőnek, és orvostan hallgatónak adja ki magát, és közben nem is az?
- Van-e köztetek olyan, aki beadatta magának a HPV elleni védőoltást?
- A H1N1 elleni védőoltást (ha az ingyen jár nekem) az üzemorvos beadhatja?
- Valamelyik védőoltásban van tetanus? Mikor adják be gyermekeknek?