Van itt olyan, akinek nincs megkeresztelve a gyereke és nem is akarja? Miért döntöttél így? (beszélgetés)
4. naildi81
2009. jan. 30. 13:47
Szia!
A én gyerekeim sincsenek megkeresztelve. Én meg vagyok, a párom nem. Attól, hogy én meg vagyok keresztelve nem hiszek istenben, sőt...
Nem tartom fontosnak. szerintem ezt a mai világban is inkább divatból csinálják sokan. Én is úgy gondolom, hogy majd ha akrnak megkeresztelkednek, és olyan vallást gyakorol majd amilyet akar.
3. Nőci1
2009. jan. 30. 13:45
Nekem egyik gyermekem sincs megkeresztelve,mert úgy gondolom,döntse el ő, mikor és milyen vallást választ! Nem fogom egyik vallásba sem becipelni,kényszeríteni. Majd ő eldönti,ha itt az idő!
2. rohiani
2009. jan. 30. 13:44
Az én fiam nincs, azért döntöttünk így, mert egyikünk sincs. Ha majd ő akarja, akkor megteheti én nem erőltetek rá semmit.
1. ritamoto
2009. jan. 30. 13:42
Van itt olyan, akinek nincs megkeresztelve a gyereke és nem is akarja? Miért döntöttél így?
További ajánlott fórumok:
- Miért vállal 5 gyerek mellé még gyereket akinek se munka se pénz?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Igaz az, hogy akinek RH-negatívos a vére nem szül egészséges gyereket?
- Miért kell megkeresztelni a gyereket?