Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
929. genia
2010. jan. 26. 08:55

Hat...cseszegetlek....meg neki nem fogsz te is megtenned ertem tuti...

Hova mentek szabad tudni....

928. Menike
2010. jan. 26. 08:52

Jó reggelt!

Köszönöm, hogy cseszegetsz a fogyi miatt. A kedvem is elment mindentől, de nem adom fel. Már szoktatom magam megint mindenhez. Tudom, igyekezzek.

De, van egy tök jó dolog. Képzeld, licitáltam egy utazásra, és nagyon úgy tűnik, hogy én nyerem meg.

Úgyhogy megyünk 4 nap/3 éjszakára csak mi kettesben.

Hihihihi. Már csak azt kell eldönteni, hogy mikor. De nem hiszem, hogy sokáig várnánk a dologgal.

Pihenni és feltöltődni szeretnék, hogy végre megint pozitívan lássam a dolgokat. Mert most az állandó beszólogatás, hát kiakaszt. Már tuti, hogy legalább 3 méter magas betonkerítést húzok a két ház közé. Az sem érdekel, ha a saját kezemmel kell.

Na mindegy. Kicsinál bennünket. Ha nem szed szét minket, akkor valamiért tényleg együtt kell maradnunk. Hétvégén nem lesz semmilyen program, úgyhogy végre kialszom magam és akkor meglesz a kellő energia az egész fogyihoz és tornához.

A párod is csinálja? Hát nagyon profik vagytok. Nem semmi, le a kalappal előttetek. Biztos aranyosak voltatok.

927. genia (válaszként erre: 926. - Genia)
2010. jan. 26. 07:42
Bocsi ,nem pontok pontertekek...
926. genia (válaszként erre: 923. - Genia)
2010. jan. 26. 07:41

Na szoval muffint torolni kell a menubol vagy nagyon ritkan enni ugyanis a lanyok azt mondtak ,hogy 1 mufin sajna 6pont...

Ha van kedved ne be A forumba Weight Watchers pontok...

925. genia
2010. jan. 25. 17:58

Huuuuu hat ez nem semmi kicsit koran kezdi a beleszolast...ne hagyd ez a ti eletetek nem az ove..

Ne tessek hulyesegeket almodni inkabb pihenj....hihihi elhiszem hogy bele faradtal.

A fogyival meg vigyazz ...mikor alsz mar be ujra,az ido nagyon telik.

Kepzeld ,en m,a is lenyomtam 40 perc gyors gyaloglast es 50 perc Czanik hasburningot ....es ezt mar nem egyedul am ....a parom velem csinalta annyit rohogtunk azt hittem belepusztulok....de vegul is jo volt!!!!!!!!!!!!

924. Menike
2010. jan. 25. 15:51

Oké, na. Álmos vagyok és ennyi. Nem tudok koncentrálni semmire, mert kiakadtam a leendő anyósomon. A drágám elmondta neki, hogy utazást kap tőlem szülinapjára. Az anyukája meg üzent nekem, hogy nem kell költenem a pénzemet a fiára, mert nekem sincsen. Hát kész vagyok. És nem is ez a legszebb, hanem hogy közölte, hogy innentől kezdve sehova sem mehetünk, mert építkezünk és spórolnunk kell. Se nyaralás, semmi csavargás. De, hogy lássuk, hogy nem annyira szőrös szívű, így a hétvégén elmehetünk moziba. Szerinted? Azt hittem falnak megyek. Első dolgom az lesz, hogy 5 méteres beton kerítést húzok a két ház közé. Teljesen kiakadtam, és megmondtam a Krisztiánnak, hogy én nem turkálok az anyja pénztárcájába, ha megkérhetném ő se tegye, illetve nagyon szeretném, ha nem szólna bele, mire költöm a pénzemet.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Lesz még gondom, már látom. Hüp-hüp. Vége a világnak. Délután, meló után megyek a keresztfiamhoz is. Igaz nagyon fáradt vagyok, mert álomba gyilkossággal gyanúsítottak meg és próbáltam egész éjjel bebizonyítani az ártatlanságomat. Hát, reggelre elfáradtam.

923. genia
2010. jan. 25. 14:17

Hat....maskor ne egyel zsiros kenyeret szerintem az ossz pont :

1sz zsiros kenyer 3p

2 muffin 8p

kokuszgolyo 2 2p

mar 13pont

na nem ilyeket eszunk am .....

922. genia
2010. jan. 25. 14:09
Hat...a mufin az (ha jol tudom 1 drb 4 pont de utanna erdeklodom pontosan...a kenyer ha feher akkor 1sz 2 pont a zsirutan utanna kell neznem...
921. Menike
2010. jan. 25. 13:46

Hajaj, nagyon sok felé koncentrálok. Éppen nézegetem a beépített szekrényeket, a világításokat, meg minden lakásba való dolgokat.

Mit ettem?

Kettő muffint meg kettő kókuszgolyót. Reggel meg zsíros kenyeret. :(((((((((((((((((

Nem bírtam ki. Hüp-hüp.

920. genia
2010. jan. 25. 13:37

Nagyon eltunteL???!!!

4 ORAKKOR elkel mennem 1, 1,5 orara majd meg jovok irtal a naplodba hgy mit ettel.....

919. genia
2010. jan. 25. 12:25

Nekunk is jol !!

Na mit ettel ma?

918. Menike
2010. jan. 25. 10:20

Jó reggelt!

Milyen volt a hétvége? Nekünk egész jól telt.

917. genia
2010. jan. 25. 08:03
Ja ...es ird a naplot,hogy tudjalak segiteni a pontozasban neked meg azert fontos hogy lasd mennyit eszel!!!
916. genia
2010. jan. 25. 08:02

JO REGGELT!!!!!!!!!!!

Lehet reggelizni ,tizoraizni ,ebedelni,uzsonnazni es vacsorazni...jo nen...???????

915. genia
2010. jan. 24. 07:45

Szia !

Nezd meg Anetta naplojat nagyon sok minden van pontozva,es Krisztinka naploja is nagy segitseg...de segitek neked...mindenkepp!!!

Hetfon majd beszelunk sok puszi..........

914. Menike
2010. jan. 22. 16:45

Szia!

jó hétvégét neked. Pusza

913. Menike
2010. jan. 22. 16:36

Na, ha minden igaz, naponta 22-25 pont között ehetek.

Na, de mikor is?

Lehet reggelizni, ebédelni, meg minden?

912. Menike
2010. jan. 22. 16:26
Azért ez a pontos dolog nem egyszerű. Nagyon durva.
911. Menike
2010. jan. 22. 16:18

Nah, hát nem egyszerű ez, de találtam nagyon jó dolgokat. Az egyikre licitáltam is. 2 fő 3 éjszaka Debrecen, belépő az Aquaparkba, meg reggeli, meg minden féle jó, 21.900 Ft kettőnknek. Jó, mi???

De ez még nem a mienké. Majd meglátjuk. Ha nem jön össze, akkor Hollókő, vagy Egyházasgerge.

Ohhh, nagy a baj, nem tudok választani. Viszont, tényleg segíts nekem, hétfőtől pontozok.

Mit egyek hétfőn?????

910. genia
2010. jan. 22. 12:53
OK majd meglatjatok!!
909. Menike
2010. jan. 22. 12:42
Nekem Hollókő is nagyon tetszik. Na, kikeres egy csomó helyet, aztán majd eldöntjük. De lehet nem húsvétkor megyünk, hanem mondjuk a szülinapjakor és névnapjakor. Lehet meglepem egy utazással. :)))
908. genia
2010. jan. 22. 12:12
Keresd Tuskevar Bibic mi sokszor voltunk ott tiszta a kaja jo..eggy horgaszto van korbe veve es a hotel ott van csend van este sokat lehet setalni kozel van a vadaspark is es a furdo is...
907. Menike
2010. jan. 22. 12:03

Már nézem a szállásokat, és ha találok valami jót, akkor szólok.

Alig várom, hogy menjünk. hihetetlen, úgy izgulok, mint egy kisiskolás!

906. genia
2010. jan. 22. 11:43

Igy van ,europa 2ik legnagyobb vadasparkja gyonyoru!!

Nezz ra a netten biztosan talalsz valamit...

905. Menike
2010. jan. 22. 11:40

Ha jól tudom, Nyíregyházán van valami fóka só, meg állatkert, meg mindenféle. Sosem jártam arrafelé.

Nekem mindegy, hogy hova megyünk, csak pihenni tudjunk.

Ne csodálkozz, hogy fáradt vagyok, iszonyatosan rosszul alszom. Minden éjjel legalább kétszer ébren vagyok. Most meg, hogy fáj a torkom és el van dugulva az orrom, így még többet. Kiszárad a szám, iszok, de akkor mennem kell pisilni. Szóval ez van. Ezért gondoltunk arra, hogy pihenni megyünk.

904. Menike
2010. jan. 22. 11:35

Még nem voltam, de mindjárt ránézek, hátha találok valami jó szállást

Na igen, akkor talizhatnánk is.

903. genia
2010. jan. 22. 11:32

Na vagyok!

Sajnalom ,hogy nem kaptal cipot...az nem normalis hogy mindeg faradt vagy nem kellene vitamint szedj??

Itt is hideg van es esett a ho mar elegem van belolle mar johetne a tavasz.

Le nap brr....miert nem brobalod mar meg a pont dietat sokkal konnyebb mint a 90 napos segitek neked szamolni ....a gyumi nap ok csinaljuk eggy heten 2szer mondjuk hetfo es csutortok na mit szolsz?????

Nem voltatok meg Sos ton olyan jo ott furcsizni Nyiregyhaza mellett van talizhatnak!!!!

902. Menike
2010. jan. 22. 11:27

Drága Barátném!

Szükségem lenne a segítségedre. Szeretnénk Erdélyben tölteni 4 napot. De jelenleg semmi ötletem nincs, hogy hova is menjünk.

És gondom van a szállás kereséssel is. Van ötleted?

901. Menike
2010. jan. 22. 10:22

Szia!

nagyon örülök az egy kilódnak, ez egyszerűen szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Na, akkor menni fog ez. :)))

Én küzdök, de nagyon. Sajnos már ma is bűnöztem, de megpróbálom a nap további részében csak folyadékot fogyasztani.

Sajnos tegnap nem kaptam cipőt, mert már elfogyott, mire este én odaértem. Kicsit elszontyolódtam, de ez van. Majd legközelebb.

Még mindig fáradt vagyok, de majdcsak utol érem magam az alvásban. Este el is dőltem, aludtam reggelig 11 órát. De tudnék, ha lehetne.

Itt még mindig esik a hó, és nagyon hideg van. Így nem negyon van kedvem koncertre menni, de ha megígértem a kincsemnek, akkor megyünk. Most kért, hogy vegyek neki holnap egy inget, ami nagyon vagány. Már megbolondulok az ingektől. Olyan jókat veszek neki, de sosem jó rá, így oké, hogy el tudom adni, de akkor is.

Én is vagyok egész nap!

900. genia
2010. jan. 22. 10:09

Szia!!!!!!!!!

Hogy vagy?? Fejlemenyek??/

Fogytam 1 kilot kepzeld ugyorulok neki!!! Most elugrom a piacra vasarolni de jovok!!!!

❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook