Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jól van akkor. Egyelőre azon töröm magam, hogy végezzek a meló felével. Eléggé sok van még hátra. Mit ne mondjak. Közben banánnal tömöm magam. Most eszem a harmadikat. Hihihi. Így el leszek egész nap. Utálom már ezt a mai melót. Ha valami nem úgy történik, ahogy én akarom, akkor én is dühöngök, aztán viszont lenyugszom és újult erővel ugrok a dolognak. Csak kell egy kis idő, hogy megtaláljam a megoldást.
Mit csináltok holnap Kolozsváron?
Ne fuss!! En is gyorsgyaloglok ugyanolyan hatasos!!
Szauna ?imadjuk de az mostanaba nem igazan megy gondoltam is ra!!
kicsit le nyugodtam es nem fofom feladni ,mar kiduhongtem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kitartás, az is meglesz. Hidd el. Csak ne keseredj el. Oké?
Mi itt vagyunk veled. Tudod, mit csináljatok? Menjetek el szaunázni. Megnyugszol, jót tesz a bőrödnek is, és még ráadásul egészséges is.
40 perc futás!!!!! De messze állok még tőle. Kb. 10 perc után lefolyok a futópadról. Hihihi
Képzeld el milyen szép látvány lehetek.
Oké, gratula neked a futáshoz. Nem vagy egyszerű.
Én dolgozom, de sosem végzek, mert mindig jön valaki.
Na itt vagyok tornaztam 30 felsotestet RR es meg futok 40percetmindjart.
Mergemben megettem 6katona fagyos szalonat egy fel hagymaval most buzlok es termeszetesen hanyingerem van mert ra tornaztam b..nen kenyeztetem buntetem magam .
Holnap Kolozsvarra megyunk nem leszek egesznap ,tehat ma muszaj tornaznom hogy meg legyen a heti 3 alkalom!!!
Ez jol esett,mar sirtam eggy sort, a parom is azt mondja ne add fel...na jo nem fogom .De jo ,hogy vagytok nekem!!!
Koszonom!!!!!!!!!!
Jah, amúgy ma gyümi nap van. Hihetetlen, már megint. Banán, nagy mandarin, kis mandarin és körte lapul a táskámban. Muszáj leszek 3 óránként megenni valamit, mert megint fáj a fejem. Nálunk holnapra nagy havazást ígérnek. Mi meg megyünk SZÁNKÓZNI!!!!!!!!
Húúúú, alig várom.
Most meg bejöttem korábban, hogy minél több munkával tudjak végezni.
Leszek egész nap.
Nem adhatod fel. Csak lassan indul be. Ne feledd azzal, hogy tornázol, kevésbé fogysz. Mivel a szír izommá alakul át. Érted? Lehet, hogy kilókban jelenleg még nem mutatkozik meg, de változik a tested.
Ne keseredj el. Nézd a jó oldalát, feszes és szép maradsz. A kilók majd csak később araszolnak lefelé.
Oké???
Szia !!
Sajna semmit sem fogytam elvagyok kenodve sosem leszek mar 60 kilo uristen ,hogy utalom magam!!!!!!!!!!!!!!!
Na, a meló egynegyedével végeztem. Azt hittem gyorsabban fog menni, de igencsak tévedtem. Most megyek haza, olvasgatok. Reggel összepakoltam, meg kimostam, anyukám meg kiteregetett.
Holnap jövök.
Pusza
Szia!
Nem, nálunk nem esett este. Hát jól benyalta szegény. Nálunk ragyogó napsütés van, de azért eléggé hideg.
Nagyon sok munkát hoztak, nem fogok unatkozni pár napig. Nagyon durva.
Jo reggelt!!
Annyi ho esett ,hogy a parom meg ejfelkor is sepert..ba szus...De viszont nincs hideg mar ez is jo nem??
Jol vagy? Te lapatoltal??
Húúú, eléggé bonyi. Na nem gond. Megyek haza, holnapra hoznak egy csomó munkát. Biztos holnap sem fogok unatkozni. Hihihi.
Közben el kellene kezdenem a diplomámat kijavítani. De nem ma, mert ma már nincs hangulatom hozzá. Még gyorsan bezárok, aztán hazavisznek, és otthon nekiugrok az olvasásnak. Később meg szerintem még havat is lapátolhatok.
Jó legyél. Kellemes estét kívánok nektek!
Pusza
Ha megkapod őket, akkor majd leírod a címeket, én meg megmondom, hogy vannak sorban. Tetszeni fognak.
Hihihi.
Ma eléggé sokan voltak nálam, igencsak nem unatkozom. Hála az égnek, mert simán elaludnék.
A seta is nagyon jo..
Az unokaocsemnek vannak VF konyvei azt mondta lehozza 7vegen de nem tudom a cimeit.
Hát mindenkire másként hatnak dolgok.
Jaj, nem is kérdeztem még. Sikerült szerezned egy Vavyen Fable könyvet? Én már azóta a harmadikat olvasom. Anyukám csak hallgatózik, hogy mit rötyögök a fürdőkádban ülve. Van, hogy hajnalban, amikor nem tudok aludni, vagy amikor a Krisztián elmegy dolgozni, azt olvasom. Hihetetlenül jókat mulatok rajta. Ha érdekel, leírom holnap, de még lehet ma, hogyan következnek sorban egymás után. Úgy a jó olvasni.
De jó, hogy már tudtál tornázni. Én tegnap torna helyett sétáltam egy nagyot a szabad levegőn!
A nyugtatos zenetol en ideges leszek fura nem?/
Jol vagyok mar tornaztam 60 percet vegre szerda ota nem tornaztam es ma mar ugye megint szerda van,de nagylany voltam es sajna nem birok olyankor tornazni.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.