Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Igen, ha egy skorpió elhagyja magát, akkor azt nagyon. Én is pörgök nagyon sokáig, az egyszer csak elvágták a dolgot, és képes vagyok egy-két hétig teljes letargiába esni. Nem egyszerű. Sajnos ilyenkor csak a saját elhatározás segít.
Hova mennek?? Mit fognak dolgozni. Meg kell értened, ő már idős, és nincs felkészülve arra, hogy elmegy a szeretett unokája. Majd megnyugszik, ha hallja, hogy minden rendben van velük.
Lassan kezdek neki a tornának, nem szabad kicsinálnom magam. Inkább minden nap egy kicsivel többet, minthogy egy nap végigcsinálom, utána meg egy hétig meg sem tudok mozdulni.
Nem vagy nyavalygós. Nekem is volt műkörmöm és tudom, hogy be lehet pisilni a fájdalomtól, ha letörik, főleg a sajátot is letépi. ÁÁÁÁ, nagyon durva tud lenni. Nem kívánom senkinek.
Remélem el tudunk menni, bár most jutott eszembe, hogy szombaton lehet jön az ablakos felmérni a helyzetet. Hihihi.
A bútorok már nagyjából ki vannak választva. Alig várom, hogy lássam készen. Izgatott vagyok.
Na latod tudtam en ,hogy talpra allsz elobb utobb hat....neha rugdosni kell a skorpiokat..
Az anyumat is az elobb kaptam le sir szegeny mert a kedvenc unokaja megy ki kulfoldre dolgozni a baratnojevel es nagyon felti...
A dvd is jok a lenyeg hogy csinald es ne eroltesd meg magad vigyazz az izuleteidre...
A szanko jo otlet csak en feltem a kormeimet a parom szerint nyavalygos vagyok ,de nem neki faj ha letorik ,hanem nekem ...na ez van!!
Képzeld barátném!
Tegnap este elért az elhatározás. Mától mindent szigorúan betartok. Hála az égnek, nincs is étvágyam a megfázás miatt. Sajnos hiába töltöttem le a Czanik Hasburningjét, nem játsza le a gépem. Nem baj, jók lesznek az otthoni DVD-k is. Meg majd ha megyünk vásárolni, megveszem a Norbi duci tréningjét is.
ÖRÜLÖK, hogy eddig cseszegettél, és nagyon sajnálom, hogy ilyen kis lusti voltam. De, nem gond, mert most megújult erővel nekilendülök.
Hétvégén kikönyörgöm a drágámtól, hogy kérjük el a gyereket és menjünk el szánkózni, vagy csak egy nagyot sétálni. Legalább elfagynának a bacijaink.
Szia!!
Itt is nagyon hideg van ho esesre all az ido,elegem van mar belolle!!!!!!!!!!
Ma pihenonapom van ,mert vasarnap ota nyomtam a tornat es a tegnap ereztem kivannak faradva az izmaim ,regeneralodnom kell.
Na majd meglatod....a hasburning nem semmi,de kivancsi vagyok a velemenyedre!!!!
Szép Jó napot!
Na mi a helyzet? Én még betegebb vagyok, mint tegnap, de nem baj. Reggeliztem egy mandarint, meg iszom a teát, mintha muszáj volna. De már nem fáj a buksim, mert végre elkezdett szakadni a hó. Hihihi. Egész jó időjós vagyok. Csak kár, hogy majd megbolondulok a fejfájástól.
Nálatok mi a helyzet?
Ja, töltöm a Czanik Balázst.
Holnap jövök.
Pusza
Oké, elindítottam. Remélem lejön, mert akkor kipróbálom ma. Gondolom nagyon kemény lesz, de nem gond.
Hihihi. Megpróbálom megszerezni a Norbi DVD-jét is. Én Rubint Rékát nem bírom, de van Béres Alexandrám is. Majd váltogatom.
Lassan megyünk haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honnan tudom letölteni???
Mert jó lenne, csak sosem tudom letölteni. Az első rész tetszene.
Jah, amúgy a nátha miatt nem kapok levegőt. Amúgy megy a dolog, csak most el van dugulva a nózim. De azért nyomom majd otthon a tornát.
De most már van időm, legalábbis szakítok rá. Reggel egy kicsit korábban kelek majd, meg este is tornázom és akkor oké lesz.
Nyugodtan cseszegess, a drágám is állandóan azt teszi. Csak ő még bosszant is.
Tényleg menni fog. Nem adom fel.
Vegul is mindeggy meiket csinalod csak ne allj le...de ha zavar hogy piszkallak leallok...nem akarlak bantani nehogy felre erts!!!!!!!!!
A tornaval tenyleg ovatosan...de kell aerob edzes is setalgass ha van idod..dddd ismerve teged az nincs....
figyu norbinak van duci treningje is tolsd le...az talan nem annyira megeroltetooo.....
Vegig melletted vagyok,leszek.........
Értettem. Ma pl még csak ittam, meg reggel ettem háztartási kekszet tejeskávéval. Kellett valami.
Holnap fehérje van, úgyhogy tonhal sali, meg főtt tojás és sajt.
Ha nem haragudol meg, akkor maradok a 90 naposnál, nekem könnyebb, mint számolgatni. De azért veled maradok, mert TE vagy a lelkiismeretem.
hihihi
Ma tornázok újra. Majd fokozatosan csinálom. Nem az ugrálósat, mert nem kapok levegőt, hanem az erősítőset.
Nyugodtan beszéld meg. Nincs belőle semmi gond. Majd később, ha lesz időd megnézed. Ezek nem szaladnak el.
Pusza
Neeeem, költözzön el ő.
Nem tudom mi lesz, de biztos hogy egyszer kétszer állni fog a bál, az tuti. Bár, szerintem igyekszik majd beleszólni a belső berendezésbe, de nem fogom hagyni, mert nem ő lakik majd ott, hanem mi. Nekünk kell, hogy tetszen, nem neki. Majd a Krisztián megbeszéli vele.
Jajaj, nem is küldtem el a legutóbbi fotókat. De még én sem néztem meg. Ezek a céges buli előtt készültek. Na, küldöm is. Kérem a véleményt!
Ok !!! Jo hogy nem faj a fejed...kibekultek a fiuk oooooooooo csak nem???
Na minden rendben lessz lassan...ami a keritest illeti bbb.,,szhatod akeritest csunyat mondtam....tul kozel vagytok mas utcaba kell koltozniiiiiiiiiiii......
Ohhóóó, jó hírem van. végre elmúlt a fejfájásom. Nagyon örülök neki. Éppen keresgélek a neten, aztán meg nekifekszek a biztosítási anyagok elolvasásának. Muszáj leszek. Hihihi.
Ma nem nagyon fogok enni, mert nem kívánom, viszont a teát annál inkább.
Már koncentrálok az újrakezdésre, és megígérem, hogy hétfőtől szigorú leszek. Tényleg. Tudom, hogy már többször mondtam, de most be is fogom tartani. Oké???
Kemény leszek! :))
Hát a pihenés az nem nagyon jön be, itt vagyok az irodában. Még szerencse, hogy nincsenek sokan. Néha beszalad egy-egy ember, és ennyi.
Mivel a fiúk tegnap kibékültek, így most megint az a terv, hogy együtt megyünk Görögországba. De most már nem vagyok hajlandó szervezni semmit. Belőlem nem csinálnak majmot, az is tuti. Intézik ahogy akarják.
Majd megnyugszanak a kedélyek és rendeződik minden. Csak most már a drágám is ideges, mert az anyja naponta csesztet bennünket valamivel. Szerintem most megérti, hogy kell az a kerítés a két ház közé. Csak ezzel nem oldunk meg semmit, mert attól is át fog járni, de majd leállítja.
Húúú, néha elbizonytalanodom.
Szia ,nagyon sajnalom ,hogy beteg vagy vigyazz magadra es pihengess sokat!!!!
Sajnalom ,hogy nem jott ossze az ut ...de meg nyarig bejohet valami...
Szia!
Bocsánat, csak oktatáson voltam tegnap, és későn értem haza.
Minden rendben velem, megfáztam mint a dög, éppen haldoklom. Folyik az orrom, meg minden. Nem is ez az igazi baj, hanem hogy tökre érzékeny vagyok az időjárásra, és holnapra havazást mondanak. Tegnap óta fáj a fejem. Alig aludtam éjjel, hol azért, mert orrot fújtam, hol azért mert innom kellett, hol WC-re jártam. Sejtheted, milyen jól nézek ki. Nem is nagyon eszek, viszont teázok, amitől megint WC-re járok.
Kb ennyi.
Nálad minden rendben van?
Jah, és nem megyünk pihenni, mert nem én nyertem meg az utazást. Amúgy Debrecenbe mentünk volna. Most majd a drágám intéz, amit akar.
Szia Menikem!!!
Jol eltuntel a tegnap,remelem minden rendben veled,amikor tudsz irj...
VARLAK!!!!
Szia te draga!!!!!!!!
Jujjjjjjj de orulok neked,es annak ,hogy jol vagytok!! Latod hogy repul az ido..mar mocorog a kicsike...,aztan pity paty kibujik...addig aludjatok sokat mig lehet hihihi....
Vigyazz a megfazasokkal nehogy bajotok legyen,itt is nagyon hideg van ,mar nagyon varjuk a tavaszt de az is eljon nemsokara..
Csak a hasadra hiztal??!!! te nagyon ugyes vagy!!!
Orulok ,hogy halottam felolletek,meg neha nezz be hozzank ....
Milio puszi neked,es a kis csaladodnak!!!!!!!!!!!!
Hali csajok!
Képzeljétek, nosztalgiából elolvastam a régi irományainkat egymásnak itt a fórumon:))))Jókat röhögtem:))
Jól vagyunk, szégyenlős ez a gyerek, semmit nem látni a lába köziből:-S Pedig már érzem hogy mozog, na még nem rugdos, inkább még csak bugyborékol, most vagyok a 19. hétben. Sajnos megint elkaptam valamit a gyerkőcöktől az oviban, már ők is csak 10-en voltak ma...plusz ez a qva hideg, attól is megfázhattam, szóval vigyázzatok ti is magatokra, extra adag vitamint szdejetek!
Remélem Ti is jól vagytok és jól haladtok a fogyival!
Ui:Csak a hasamra hiztam eddig;-)
Csók:elzsabo
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.