Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
OK megprobalok,de azt hiszem megis levetetem a spiralt,de meg gondolkozom rajta...
Szoritok neked a vizsga miatt!!!!!!!!!
Húúúúú, tudtam, hogy van valami bajod. Éreztem!
Én sem tornáztam reggel, egyszerűen nem bírtam felkelni. Na majd este duplán nyomom. Hihihi.
Sajnos van egy elmaradt vizsgám a főiskolán Etikett protokollból, így arra el kell most mennem. Hajaj. Nem úszom meg, de legalább nem kell dolgoznom.
Légy pozitív és akkor hamarabb meggyógyulsz.
Oké??
Szia ! Itt vagyok,bocsi de a pentek nagyon huzos nap volt ,7vegen meg nem voltal te baj nincs ccsak annyi ,hogy hugyholyag gyuladasom van agyban vagyok k...vara faj szedem az antibiotikumot...torna emiatt nuku basszus neki...a lenapot se birtam ki a kedvem a beka segge alatt...
Tele a hocipom...biztos a mensim is ezert volt annyira durva...
Mire vizsgazol ???
Szia!
Hát most már igen aggódom érted!
Csak nincs valami baj??? Eltűntél, és azt sem tudom, mi van a sorstársammal.
Szombaton céges buli. Már vettem két cipőt, a fodrászhoz bejelentkeztem, már csak egy felsőt, meg egy kabátot kell vennem. Hihihi. Jah, és természetesen nem eszem a héten, hogy minél jobban nézzek ki.
Holnap nem leszek, be kell mennem a központunkba, csütörtökön meg vizsgázom. Húúúú, még nem tanultam rá semmit, de menni fog. Este a drágámnál aludtam, és igaz hajnali 3kor már indultunk is haza, de az a pár óra olyan jó volt. Itthon viszont nagyon rosszul aludtam, nem is bírtam felkelni.
Kérlek szépen valami jelet tessék adni magadról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, jól van, most már feladom, legyen nagyon jó hétvégéd. Én megyek holnap vásárolgatni. Hihihi. Alig várom. Ma meg cicát fürdetek.
Hétfőn jövök!!
Puszika
Ohhhó, ma valahol messze jársz. Remélem semmi baj nincsen. Én dolgozgatok és várom a főnököt, hátha hoz fizut. A drágám nem jön a hétvégén, mert anyukáját szeretgeti az utazás előtt. Tiszta hihetetlen. Bár most bevallom az igazat, és ez furán hangozhat, de nem is baj, hogy nem jön. Jót tesz nekünk a távolság, az is biztos. Most valahogy nem vagyok annyira ideges. Kezdek megnyugodni, és örülök, hogy végre van időm magammal foglalkozni.
Hihiihihhi.
Na mindegy. Ez most úgy hangzott, mintha nem szeretném, pedig nem így van, csak régen sosem voltunk ennyit együtt, de az utóbbi időben éjjel nappal nálunk volt. Kell egy kis levegő.
Jóóó regggeeeellllttttt!
Jelentem este a kaját illetően csaltam, viszont a tornát nem. SŐT!
Elkezdtem a kickboxot, (oké, nem bírtam csak 9 percet), aztán tornáztam még 20 percet, végül másfél órát kint voltam a szabadban és törtük a jeget a járdán, illetve takarítottuk. Úgyhogy este megmozgattam mindenemet. Viszont azért ma reggel már 11 perc kickboxot csináltam csalás nélkül, utána 20 perc torna. Azért kezdetnek ez nem rossz szerintem. Remélem este még tovább eljutok a dvd-n. Én inkább fokozatosan csinálom, de csinálom.
Te hogy vagy? Fáj még a hasad?
Hát igen. Nem most lesz gyerkőc. Egyelőre elég ez az egy is. Olyan rosszcsont, de én így imádom. Most hétvégén velünk lesz. Mennek a repülőtérre, viszik a mamáékat, mert mennek Egyiptomba nyaralni. Megérdemlik, dolgoznak eleget. Remélem jó érzik majd magukat.
Ja, ma korábban lépek, mert még mennem kell a papír írószerbe is.
Én nem félek, és tudom nagyon jól, hogy még csak nagyon az elején vagyunk. De nem aggódom. Én nem akarok mindent egyszerre. Van türelmem. Mindent szépen lassan megveszek. Hála van egy kis pénzem, amit ténylegesen a berendezésre tudunk költeni. Jóó, nem lesz kristály csillárom, de nem is szeretnék. Modern, egyszerű, praktikus házat gondoltam, ami megfelel a gyereknek, meg majd később a kicsinek is.
Alig várom, hogy kész legyünk. És akkor már csak a mi babánk hiányzik.
Most megint babás hangulatban vagyok, de persze nem lesz, csak ábrándozok. Bár nem is tudom, hogy nézne ki. Biztos édi lenne. Ja, és kislány, mert a drágám azt szeretne. Nem bánnám, már van 3 név, amiből választunk. 1. Alexa, 1. Mia, . 3. Barbara.
AAA a fene vinne el minden olyan nehezen megy,gorog nem olcso, de a 4 nap meg bele fer...mi meg nem voltunk olaszba tudod nekunk van tengerunk de mar voltunk eleget...lehet at ugrunk Hajduszoboszlora egy par napra de azen meg nem gondolkodtunk.
Haz ,akkor latod mikor benne vagy ,hogy ez is kellene meg az is de ez tobbe kerul mint amire szamitsz na mindeggy jol ki panaszkodtuk magunkat ,lessz ez meg jobb is meglatod!!!
1. Nyaralás:
- az én tervem az volt és még mindig áll, hogy augusztus 19-én Olaszországba megyünk, Jesoloba 4 napra. Ott van egy nagy csúszda park, oda szeretnék a barátokkal, meg ismerősökkel elmenni. Meg persze mi is visszük a gyerkőcöt is. 3 csillagos szálloda reggeli + vacsi. Hármunknak a 4 nap mindennel együtt 100 ezer Ft.
- a drágám viszont azt szeretné, hogy júliusban az ő kollégáival és azok haverjaival Görögbe menjünk 1 hétre. Gondolom apartman, meg ilyenek.
Itt nem tudok vég összeget.
Vásárlás:
- nagyon szeretnék valami szép téli kabátot, mert az enyém már eléggé rongy, de azért imádom.
- kellene vennem egy szép alkalmi cipőt, hozzá valamilyen csinos felsőt, esetleg nadrágot, hogy a céges bulin csinos legyek.
- aztán nagyon szeretem a bizsukat, hát beszereznék magamnak egyet-kettőt.
- meg ilyen apróságok
- kistáska stb.
Semmi ilyen nagyon komoly dolgot nem szeretnék. Hihihi.
Lakás??
Hát a miénkre is van mit költeni. én tavaly kifestettem mindent, de a vízszivárgás tönkre tette a fürdőt meg az egyik szobát. Ott van mit javítgatni, meg az egészet újra kell festenem. (Imádok festeni) Aztán ott van az új ház is. Már megvannak az ablakok, de nem lehet az idő miatt berakni. Viszont jönnének a villanyt csinálni. Aztán fűtés, víz, gáz. Hmmm, kemény lesz.
Látod, ezért kell már most gyűjtenem a nyaralásra, hogy legalább az egyikre el tudjunk menni.
Alagút? Még benne van. Most nem tudom, hol tart, mert Olaszban van, így nem nagyon beszélünk a telefonszámla miatt. De hétvégén lesz a világvége, mert akkor kap fizetést. És mivel mi nem vagyunk közös kasszán, és amit én nekem kell megvenni az ő részére, azt ő szépen kifizeti. Így hétvégén még én is veszek el tőle pénzt, aztán a villanyos. Hát, nem lesz valahogy boldog, de ez van. Nem tudok vele mit csinálni. Jóval többet keres, így ki kell fizetnie dolgokat.
Majdcsak alakul valahogy. Kiderül, hogy náluk is hogy gondolkozik a főnök. Én most kaptam egy mail-t a fönimtől, hogy tudja, hogy a túlóra díjat én szeretném pénzben is látni, de még nem tudja mi lesz. Hmmm. Kemény menet lesz azt hiszem a dolog.
Hat faj rendesen televan mar a t...kom az egessz mensivel ,minden honnapban ez van...
Almat eszegettem pomelot 2 cikket 1 banant es sok teat iszok igazan ehes sem vagyok csak duhos es kedvetlen a hasam miatt...dd ez van.
Te mar a nyaralasra gondolsz,hol van az meg...de hova szeretnetek menni??
Miket szeretnel venni magadnak...en semmit nem tevezek elore varjuk ,hogy alakul a helyzet kellene festetni a lakasba nem artana le cserelni a butorokat szeretnek kandalot a nappaliba aaa ezek olyan sokba kerulnenek...most nem azt azidoket eljuk mondja a parom hogy ekkora kiadasaink legyenek ,azt hiszem most en leptem a parod helyebe az alagutba ...aaaa.....
O jobban van mar???
Szia!
Elég jól bírom, bár reggel csaltam minit, de azóta nem ettem, csak iszom. Ma kibírom, meg holnap is a víz napot. Bár már alig várom a szombatot, hogy halsali legyen. Régen volt már. Na, de ne szaladjunk ennyire előre. Éppen most végeztem a túlóra statisztikával, meg a kötésivel. Remélem elszámolja rendesen a főnök, mert akkor aztán irány a vásárlás. Sok kedves dolgot szeretnék magamnak. Persze csak mértékkel költök, mert akkor megvan a nyaralásra a pénz. Legalábbis az egyikre. A másikra meg gyűjtjük, gyűjtjük. Hihihi.
Na, jövőhéten kiderül, és akkor megmondom, hogy visszamenőleg is kérem a túlóra pénzemet. Valószínűleg a főnök nem lesz túl boldog, de én ezért megdolgoztam.
Mit eszegettél ma??
Hoy érzed magad? Fáj még a pocakod?
Jó reggelt!!!
Jajaj, ma csak gyümilevet iszom. Nem baj, hogy nem tornáztál, neked is jár egy pihi nap. Jó lenne, ha ma nem nagyon erőltetnéd meg magad. Én tornáztam reggel, de tegnap este nem.
:((((
Jo reggelt!!!!!!!!!!!!
Ma gyumi jupiiiiiiiiii....
Faj a hasam ,a mai torna elmarad sajnos.............
Oké, oké, értem én, de valahogy a 70 perc az nagyon sok nekem egyszerre. Se energiám, se időm nincs rá. De mihelyst lejjebb megy még kb 5 kilót a súlyom, akkor majd futni is fogok, de még nem bírja a lábam. Na jó, lehet ma elmegyek erős tempóban gyalogolni. Na, az jó? A futópadon, mert a szabad teret nem bírom, ugyanis szakad a hó és csúszik, mint állat.
Persze a torna marad. A lábtárogatás nagyon hasznos, jelenleg úgy megyek, mint aki besza....rt. Hihihi. Izomláz rendesen. Na, de majd előszedem én is a Rubint Rékát, bár gondoltam, hogy inkább a Norbi duci tréninget kellene. Hmmm??? Van még Sinkó Andreám. Na az sem normális. Olyan ugrálós bokszolós. Múltkor csináltam 20 percet, akkor hagytam abba, mikor is közli a nő velem szemben a TV-ben, hogy na, akkor megvolt a bemelegítés, kezdhetünk tornázni. Hát eldobtam az agyam, hogy rólam ömlik a víz, kezem lában remeg, nem kapok levegőt, ez meg csak a bemelegítés volt. Szóval ilyenek. Ne izgulj, nem adom fel, csak bele kell jönnöm. De nem akarom ész nélkül, mert akkor másnap meg nem bírók felkelni. Az meg elég muris lenne, bár lehet nem kacagnék.
A szenhidrattal az a bajom ,hogy nem tudom a hatart!!!!!!!!!!!!!! ,persze nem fogom mindeg kihagyni....
Nem olyan beteg...nagylany vagyok...
A tornaba meg lassan tessek belehuzni baratosnem mert mi lessz velem ha elfogy a lelkesedesem!!!!
Nem szereted a szénhidrátot????
MIIIIII VVAAAAAAANNNNNNN???????????????????????
Ez a legjobb, meg a fehérje! Mi bajod a szénhidráttal? Én muffint eszek egész nap. Jaj, nem értelek barátném. Tudom, ilyenkor lehet sokat enni, de a holnapi gyümi, meg az utáni lé mindent elintéz. Amúgy én holnap is iszok csak, mert elegem van a gyümiből. Vettem alma meg szőlő levet, és az elég. Holnap után meg víz lesz.
Hát a tornát nem kispályázod el. Nagyon keményen nyomod. Egyszerűen hihetetlen vagy és csodállak, hogy ilyen sok erőd van. Bár idővel majd remélem nekem is lesz. Igyekszem ám utánad. Amúgy írtad, hogy beteg vagy. Ugye semmi komoly?!
Hu hat nagyon sajnalom ami a nenivel tortent jo hogy nem lett nagyobb baj..
Ma szenhidrat amit nem szeretek ezert en ezeket a napokat tobnyire feherjevel hellyetesitem,de holnap gyumi!!!!
Mar ma is legyomtam 40 pers gy gyaloglast es csinaltam 200 hasprest!!!!
Szia!
Az esti torna elmaradt, mert a szemben lévő trafikos nénit leütötték és kirabolták szegényt. Minket hívott, én meg rendőrt, mentőt, orvost. Ott voltam kint a hidegben másfél órát, és utána már nem volt kedvem tornázni. De reggel bepótoltam és dupla annyi felülést, meg láb nyitogatást csináltam. Hát este én is bűnöztem, a sokkhatásra megettem pár szaloncukrot. Nem gond, de jók vagyunk.
Nem tudom, ez a rizs nekem valahogy érdekes. Én is úgy tudtam, hogy lehet enni, de hát annyi benne a szénhidrát, hogy csoda. Na mindegy.
Jól van na, elcsúszhatunk néha mi is. Holnap meg holnapután simán leadod a dolgot te is, meg én is. Főleg, hogy tornázunk is. Bár így nem lesz olyan sok súlyvesztés, mert az izom az nehéz, de nem leszünk löttyedtek. Hihihii.
Ma is hulla vagyok, nem tudom, mikor érem magam utol az alvással.
Szia !! Nem lehet rizset enni???
En ugy olvastam ,hogy lehet igaz 100 grammot ettem [lemertem]na mindeggy...
Viszont a tegnap este elcsusztam rendesen romi parti volt ,a parom pizzat akart hat sutottem es ettem is persze meg ittam is vorosbort kolaval...f..sza nem!!!
Nem merlegeltem ,mert beteg vagyok de biztos szedtem vissza en is mert erzem a nadragomon ,de lessz ma is torna ezerrel...es jon a gyumi meg a lenap!!!!
Na itt vagyok!! A kajam rizs es zoldsegek,jol gondoltad!!
Remelem mar jol vagy!!
A 2 kg tenyleg nem sok ugyi vagy..en ma is legyomtam a 70 percet el is faradtam rendesen meg nagylany is lettem pfhuj.....
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.