Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Hát, nem én főztem, hanem anyukám tegnap. Olyan aranyos volt, hogy megcsinálta nekem. Nem győztem hálálkodni, hogy nem lencsét kell ennem. Ma még nem ettem, alig várom, hogy elteljen ez a fél óra, és megkóstoljam.
A baj ezzel a programmal az, hogy folyamatosan kellene csinálni, mert egy két nap alatt sokat romolhat az ember állapota. Mármint amit elértél, az úgy elhalványodik a napi gondok miatt.
Viszont hétfőn este annyira jót aludtam, mint már ezer éve. Tegnap reggel nyugodtan, kipihenten ébredtem. Tök jó volt. A tegnapi éjszakám már nem volt annyira nyugodt, de még jó volt. Most majd a torna után le fogok ülni és mantrázni fogok, meg majd áramoltatom magamba az energiát, hogy hasson. Van is egy nyugtatós zeném, majd arra.
Ertem ..jo hogy jol erezted magad ..
Megvan a paprikas krumpli ez igen ugyi vagy!!!!!!!!!!!
A hétfői program eléggé kemény volt. A csakráinkat kezdtük megtisztítani. Először azt amelyik a gerincünknél van, aztán azt ami a köldök alatt végül a köldök felettit. Ezzel a hárommal foglalkoztunk most. Éreztem ahogy az energia átáramolt a testemen. Annyira erős volt, hogy a program végére hányingerem lett. Most mantráztunk is, és ilyenkor segítettük a csakránk tisztulását. Aztán leereszkedtünk egy nagyon mély, sötét és barátságtalan kútba. Néhol meg megálltunk és megnéztük ott milyen esemény történt velünk. Szembenéztünk a félelmeinkkel és elengedtük őket. Olyan erős volt megint az energia, hogy szabályosan pörgött velem minden. Durva volt. Aztán mikor leértünk a vízbe, elmerültünk teljesen, és ott mindenkivel más történt. Én például csak pörögtem, meg táncoltam. Van aki fuldoklott, van aki ragyogott. Nagyon jól éreztem magam. Olyan volt, mint ha teljesen szabad lennék. Felszabadultam és elöntött a boldogság. Nem tudom leírni pontosan, de felemelő érzés volt. Aztán két kéz kihúzott a vízből. Ők a szüleim voltak. És érdekes volt mert el kellett beszélgetni az egyikkel és én azt hittem, hogy majd apukámmal fogok beszélgetni, hogy miért hagyott itt, meg hogy velem van-e, meg ilyeneket akartam kérdezni, de nem apukám állt velem szemben. Ő elment. Anyukámmal kellett beszélgetnem. Érdekes volt. Elmondta, hogy ő is szenvedett életében.
Aztán táncoltunk, meg áramoltattuk az energiát.
Ma este is lesz egy program, ez a szív csakránkat tisztítja. Erre kellene elmenni, de olyan emberek lesznek ott, akikkel nem akarok együtt lenni. Majd ha lesz ismétlése, akkor elmegyek.
Jó reggelt!
Nagyon álmos vagyok.
Ma nem sok kedvem van itt lenni, de muszáj lesz felpörgetnem magam. Hihihi.
Ma megvan a keményítő napra a paprikás krumpli.
Jo reggelt!
Na mi a helyzet??
Remelem jol vagy ,ma mar nem leszek,reggel beszelunk !!
Csok!!
Meghatodtam...Holnap ha tudsz beszelni rolla szivesen meghalgatlak kivancsiva tettel!!!Nem remisztettel meg szoritik ,hogy meggyogyulj...vigyazz magadra es holnap turelmetlenul VARLAK milio pusziiiiiiiii!!!!!!!!!!!
A le napot is kibirod mostmar biztos vagyok benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húú, hát visszaolvastam. Kicsit durvának sikeredett. Holnap nem leszek, csak délután 5 után, mert egész napos oktatásra megyek. Kemény lesz. Egy egy ilyen program után jobb lenne otthon maradni és aludni, de nem hagyják. Hihi.
Keményebb programok után, még akár rosszul is lehetsz. Furcsa dolgok történnek.
Sajnálom, ha ezzel megrémisztettelek. Holnap jövök, és ha akarod és tudok róla beszélni, akkor elmondom mi volt. Van hogy napokig nem bírok róla beszélni, mert bőgök. Amúgy most is sírtam, amíg visszaidéztem a történteket.
Jó légy!
Ja, mindjárt vége a lé napnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, ez igaz.Én jobban alkalmazkodom, csak a barátnőm Új jelmondata, ami bent az kint. Tehát, ha én szomorú vagyok, ugye az kihat a környezetemre is. Ha ingerült vagyok, ők is azok lesznek. Ha kiabálok, ők is kiabálna. De ha megbocsátok magamnak, akkor úgymond (ne szó szerint értsd) elkezdek ragyogni, sugározni a boldogságot. Ha megnyugszom, és gyógyulok, úgy gyógyulnak a körülöttem élők is. Görcsösen ragaszkodom a Krisztiánhoz, mert félek, hogy őt is elveszítem, mint apukámat. Pedig bíznom kell magamban, és akkor amellett hogy szabadok leszünk boldogok is. És nem lesz se veszekedés, se semmi. Boldogok és kiegyensúlyozottak leszünk. Muszáj vagyok magamat gyógyítani, mert iszonyat feszültség van bennem. És nem akarok így összeköltözni, mert nem bírnánk, plusz anyóst sem tolerálnám megfelelően.
Amíg kicsi voltam, hittem, hogy van Isten, de azután a nap után, számomra már nem volt. Hiszem, hogy vannak angyalok, akik vigyáznak rám. De többé nem mentem templomba. Rossz, de ez nem fog változni. Hiszek a szellemekben is, sőt már volt is velük dolgom, de abban, hogy ha igazán akarjuk, meg tudjuk gyógyítani magunkat, még inkább hiszek.
Elmesélem hogy találkoztam magammal.
Feküdtünk a padlón, szólt az indiai zene és a barátnőm elkezdte mesélni, hogy képzeljem el, hogy sétálok. Egy tengerparton találtam magam, de nem olyan strandoson, hanem eléggé zord hely volt, tele sziklákkal. Na, ez az én szívem. Nem volt jó idő, inkább olyan bánatos, szürke, nyirkos. Mondta, hogy figyeljünk, mert jön szembe valaki, akire haragszunk és akinek meg kell bocsátanunk. Ott álltam és csak vártam. Mikor is messze felderengett egy alak. Azt hittem majd anyukám lesz (eléggé sokat bosszant)vagy a volt főnököm (csúnyán váltunk el) vagy esetleg az apukám( sokáig haragudtam, mert itt hagyott). És láss csodát, egy kislány állt meg előttem. Nem szóltunk semmit, csak álltunk, aztán éreztem a fájdalmat a szívemben, és azt, hogy mennyire szenved a kislány, mert haragszom rá. Megfogtam a kezét és felsétáltunk egy magas sziklára, ahol mindenütt fű meg apró virágok voltak. Hanyatt feküdtünk. Nagyon rosszul éreztem magam, hogy ekkora haragot tudok érezni, és meg akartam bocsátani, de nem ment. És egyszer csak elkezdett oldódni a feszültség. A sűrű szürke felhők között már átvilágított a napocska. Éreztem az arcomon a melegét. És egyre inkább sütött, és egyre felszabadultabb voltam. Sírtam attól az érzéstől. Olyan volt,, mint amikor körhintán ülsz. Teljesen beleszédültem. Aztán hirtelen visszatértünk a partra és mondtam a kislánynak, hogy mennem kell.Megöleltem. Hihetetlen volt magamat átölelni. Két szikla között volt egy repedés, abba kellett bemennem. Mikor hátranéztem még mindig ott állt. Aztán beértem egy nagy fehérségbe. Semmi nem volt ott, csak fehér volt minden. Ott álltam, amikor is megláttam az apukámat eg felbukkanó ajtóban. Nem mondott semmit, csak mosolygott. Éreztem a szeretetet, ami felém irányul, és hogy büszke, hogy 20 év szenvedés és önmarcangolás után eljutottam ide. El akart menni. Ha akkor hagyom hogy becsukja maga mögött az ajtót, akkor sikerült volna az utam célját elérnem. De nem voltam rá képes, mert megijedtem. Reszkettem a félelemtől, hogy egyedül maradok. Szabályosan halálfélelmem volt, és nem hagytam az ajtót becsukni. Szomorúságot láttam a szemében, de még mindig mosolygott.
Majdnem sikerült.
Ezért félek, hogy elveszítem a Krisztiánt is.
Hu ...ez erdekes elegge osszetett dolog.
Sajnalom az apukadat!! Talalkoztal magaddal?hu ezt nem tudom elkepzelni,de hiszek az ilyesmiben,a csakrakrol is halottam de semmit nem tudok rolla...ami pedig a Krisztiannal valo kapcsolatod illeti ott nem csak te vagy a hibas ,mar bocsi de ahogy lejott nekem amit irtal szerintem neki is van mit vaaltoztatnia te annyira onfelaldozo vagy o talan nem annyira de lehet tevedek...
Ha ugy erzed ez neked fontos akkor szoritok neked mindenkepp!!!!!!!!!!!!
Nem!
A barátnőm elvégzett Indiában egy tanfolyamot, amivel segíteni tud másokon. Nem csinál mást, csak beszél és áramoltatja az energiát.
Megnyitja az úgynevezett 3. szemünket és a csakráinkat tisztítjuk az energiával.
Szoktam érezni és ezek után olyan jól alszom, hogy csak na. Csak az a baj, hogy este fél tízig tart és az nekem már eléggé késő, de kibírom.
pl.: mikor kicsi voltam, 5 éves, az apukám szívrohamot kapott amikor húsvétolni voltunk. Mindig mellette voltam, még wc-re sem tudott elmenni nélkülem. Aznap reggel, amikor rosszul lett, nem voltam vele, mert labdázni akartam. Soha nem bocsátom meg magamnak. Ha akkor vele vagyok, lehet nem halt volna meg. Én bontottam fel a levelet, és már olvasni is tudtam, amiben írták, hogy meghalt az apukám.
Nekem ezt kell megbocsátanom magamnak. És egy egy ilyen foglalkozás során úgymond visszamegyünk a múltba és gyógyítjuk magunkat. Én pl. találkoztam magammal, azzal az 5 éves kislánnyal, aki akkor voltam, és próbáltam elmondani neki, hogy nem haragszom, mert nem tehet róla. Nem megy úgy, ahogy kellene. Átöleltem, sétáltunk, feküdtünk a fűben, de nem tudok megbocsátani. És ez mérgezi minden kapcsolatomat. A Krisztiánt nem akarom elveszíteni, így dolgozok azon, hogy megbocsássak magamnak, azaz felszabadítsam a lelkem.
Tudom, furi, hogy ilyen vagyok, mert nem így ismersz,de belül nagyon sokat szenvedek. Tennem kell ellene, és akkor helyreáll az egyensúly is.
Az olyan, amikor gyógyítjuk magunkat.
Azt mondják, azért fogyok nehezen, meg azért vagyok ideges, mert nem vagyok jóba magammal. Valószínűleg haragszom magamra, vagy valakire még régről és ez nincs lezárva, és ez időről időre előjön. Ha sikerül kideríteni mi az, akkor elkezdek gyógyulni és sokkal kiegyensúlyozottabb, illetve boldogabb leszek.
Fontos ez, mert nem akarom, hogy szétmenjünk.
Bonyolultan fogalmaztam?
Ohh, az esti futás elmarad, mert lelki programra megyek. Majd holnap elmegyek futni.
Ideges vagyok, de még nem tudom, hogy miért, vagy mitől. De már tudom, hogy ez nagyon rányomja magát a kapcsolatunkra.
Most ő kérte, hogy menjünk el pihenni.
Ohh, sajnálom, hogy ilyen szomorú dolog történt a barátotokkal.
Már nagyon döglődöm a lé nap miatt. Most éppen almalével csitítom a gyomorégésemet.
Ha beledöglök, akkor is kibírom. Este megyek futni a barátnőmék pincéjébe rendeztünk be kondi termet. Van futógép, evezőpad, meg ilyesmik.
Egyedül leszek, mert ő vár most babát, de nem gond. Reggel is tornáztam. Hihihi. Mondtam, hogy ez lesz.
Szia kibirtad? Hat en tegnap sajna temtesen voltam eggy baratunk apukaja ment el es ott utanna ettem nem sokat de a gyuminapnak annyi lett!!
Ma is ettem ma piritost ,nagylany vagyok es ilyenkor ez van...
Jó reggelt!!
Jelentem, hogy tornáztam reggel, viszont ezt a lé napot jelenleg nagyon rosszul viselem. Rettentően éhes vagyok. Hogyan bírtuk mi ezt ki?? Ez borzadály. Na iszom a vizet, az alma levet, a lúgosító teát.
Bárcsak már holnap lenne. Húúúú, de klassz lenne már.
Szia!
Hú, nálunk tegnap reggel óta esik a hó. Már kezd elegünk lenni. Most várom a keresztfiamat, megyünk szánkózni.
Jó volt a tegapi pizza party, csak 2 szeletet ettem. :)))
Vettem lúgosító vizet, kipróbálom.
Most elmajszolgatok egy fél körtét. Nem vagyok éhes egyáltalán. Nagyon hihetetlen. Máskor ilyenkor már a hűtőt kiettem volna. Nagyon meg vagyok lepődve.
ÖRÖKKÉ hálás leszek neked, hogy cseszegettél.
Ma délután előkeresem az összes tornás dvd-met.
Jaj, láttam egy képet magamról a céges bulin. Katasztrófális!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mellettem csupa alacsonyabb és vékonyabb lányok álltak. Mint egy king-kong, úgy nézek ki mellettük. Brutaliti.
Na, megyek, holnap talizunk. Még lehet este fellépek, de nem ígérem!!!
Szép napot!
Na latod...fog ez menni ugyes vagy..orulok a -2kg nak.
Jo hetveget ha nem jossz mar ma.
Legy jo sok puszika!!!!!!!!!!!!!!
Szia!!!!
CSALTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráálltam a mérlegre! Hihetetlen, de 84 kilót, azaz minusz 2-t mutat. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagyon boldog vagyok. Na ez erőt ad.
Puszi, Jó hétvégét!
Jól van barátném!
légy jó és legyen nagyon jó hétvégéd. Lassan megyek haza. Szedelődzködök és irány a rumli eltakarítása. Aztán este megnézem a kedvenc sorozatomat (Helyszínelők) majd remélhetőleg alvás lesz.
Ha hamarabb nem, hétfőn jövök. Pusza.
Még én is csak kerülgetem, de rá nem állok. Majd egy két hét múlva. Mikor már beindult valami. Főleg, ha gyorsan meggyógyulok, akkor még tornázok is. Talán hatásosabb lesz.
VASÁRNAP lesz GYÜMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én most lemondanék a vacsoráról, ha tudnék aludni egyet. De jó lenne.
holnap szénhidrát van, de napközben nem akarok enni, mert este lesz a pizza party
vasárnap lesz gyümi
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.