Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Nem semmi nagyon ugyes vagy gratula neked!!!!
Huuuuuuuuuuum minden szenhidrat gazdag...ra kellene szokni a zoldsegekre..spenot ....mrjem sorolni..
Na jo akkor maradnak a salatak!!!!!!!!
Szinte semmit, és mégis ilyen óriásira nőttem. Igyekszem ám változtatni a szokásaimon, de valahogy nem tudok megbarátkozni a zöldségekkel. Amit szeretek paprika, paradicsom, meg a kigyóubi, igyekszem szinte minden nap enni belőle, de mást nem birok legyűrni. Még a répát sem.
A gyengém (ami látszik is rajtam) a rántott sajt sült krumplival és a sütik. De ugyebár ez már nem menü, úgyhogy marad a koplalás. Tudom, hogy még csak a második nap, de egész jól bírom. Ha az első 2 hét lemegy, akkor már nem lesz gond. Úgyis lefoglalom magam a diplomamunkával is. Mondtam, hogy csak 30 %-át kell kijavítani, a többit elfogadta a tanár??
Nagyon boldog voltam. Ez azt jelenti, hogy május-júniusban diplomázom.
Egyiket sem szeretem
az össz zöldség amit megeszek, az a paprika, paradicsom, uborka, zöldborsó, meg a lencse
még a lecsót sem szeretem
nem baj, jó a paprikás krumpli, meg a paradicsom szósz főtt krumplival
sajnos nagyon finnyás vagyok
Nálunk sosincs rövid nap!
Legalábbis nekem nincs. Délután még szeretnék kimosni, meg összepakolni, hogy holnap csak takarítanom kelljen, délután meg tudjak aludni, vagy legalább pihenni.
Hohhhóóóóóó, eljött az ebéd ideje. A baj az, hogy most még a lencse főzelék sem nagyon hat meg.
Át kell néznem a recepteket, hogy mit egyek legközelebb keményítő napon.
Ma pentek nincs rovid napod?
Menj haza es pihizz...meddig dolgozol?,
Holnap már én sem látok napot, mert szakadni fog a hó. Annyira unatkozom. Kötöttem egy szerződést, de ennyi. Játszom, meg veled beszélgetek stb. Nincs erőm és kedvem sem.
Majd jövőhéten újult erővel. Hétfő úgyis elseje.
En is almos vagyok,most is szakad a ho ,napocska el van bujva...
A gozolges jo otlet meg a sos vizzel valo gargalizallas....esetleg probald ki!
Na, nem ettem meg a körtémet, de már nem is fogom. Egy óra múlva ebéd. Most már kibírom. Kezdek álmos lenni. Most kellene lefeküdni aludni. Eszembe jutott, hogy lehet gőzölnöm kellene, de utána az is, hogy nem nagyon szokott segíteni. Pár percig jó, aztán minden megy a régiben.
Tök jó kinézni az ablakon, hogy milyen szépen süt a nap. Azért eléggé csalóka, mert megfagysz kint.
Nem vagyok gyógyszer híve. C vitamin, meg magnézium. Ennyi. Teát iszom. A leghatásosabb az lenne ha tudnék aludni, de én úgy nem tudok, hogy nem az orromon veszem a levegőt, mert akkor állandóan kiszárad a szám.
Pedig úgy néz ki, egyhamar nem múlik el az orrdugulás.
Semmit van a tegnaprol..hat igen minthogy ittasan vezessen akkor tenyleg jobb ha mesz!!!
Szedsz gyogyszereket nem? A torkodra egy kis szopogatni valo???
Nekem mondod?? De inkább elmegyek, mint hogy isznak és úgy vezessen. Az tuti, hogy vasárnap fel sem kelek az ágyból egész nap. Csak wc-re. Úgyis gyümi nap lesz, az meg mindig mumus. A hétfői vízről ne is beszéljek. Mondjuk ha így haladok, vasárnap enni sem fogok a torokfájástól.
Na nem panaszkodom.
Ma mit főzöl? Mit esznek a fiúk??
Na, elment hozzátok a hó?? Nálunk jelenleg ragyogó napsütés van, de nagyon hideg! Holnapra igérnek valami óriási havazást. Pfúj.
Igen, mindig elkezdeni nehéz. Pl. reggel ölni tudtam volna egy nagy friss ropogós sajtos kifliért. De nemet mondtam. Nehéz volt, de muszáj.
Inkább iszok helyette. Érdekes még most sem vagyok éhes, de valószínűleg a rengeteg ivás miatt. Ki nem száradok, az tuti. Bárcsak meggyógyulnék már. Bár megvan ennek is az előnye. Mire felgyógyulok, belerázódom a kúrába, és nem lesz olyan nehéz tornázni. Meg addig megszerzem a Norbi DVD-t is. Így minden nap tudok majd tornázni.
Olyan rossz, hogy nem kapok levegőt, hogy az hihetetlen. Alig alszom, ki vagyok teljesen. Holnap elmegyünk a pizza partyra, mert nem tudom a Krisztiánt ledumálni. Hiába, nem veszi figyelembe, hogy beteg vagyok. Na, de így legalább nem maradunk sokáig.
Akkor tenyleg ne tornazz gyogyulgass es pihenj.
Mi ujsag?esik ez a k..va ho egyfolytaban mar 3szor sepertem,ugyhogy bemelegites kipipalva na meg nagylany is lettem,faradt vagyok minden bajom van....
Ugyes vagy tudtam en hogy belejossz bunozes nallad is kipipalva....igy tovabb !!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Nincs, nem volt kedvem megcsinálni. Viszont volt még lencsefőzelék a fagyasztóban, úgyhogy kiengedtem és elfeleztem. Elhoztam a felét ebédre, a másik felét majd otthon eszem meg.
Viszont kijelentem, hogy kibírtam az első napot csalás nélkül. Azért reggel már nagyon korgott a gyomrom, de nem baj. Ittam két bögre teát. A körtémet később eszem meg. Egy órakor ebéd, fél 6kor vacsora.
A tornáról viszont egy kis ideig lemondhatok, mert a megfázás ráment a hátamra és majd besz....ok a fájdalomtól. Alig bírok mozogni. Sajnos mindig ez van. Nem is értem miért. Ráadásul ilyenkor a fültőmirigyem is begyullad, úgyhogy a bal fülemnél van egy hatalmas pukli. Olyan, mintha valaki jól fültövön vágott volna. Eléggé izgin nézek ki.
Képzeld tegnap este ittam lúgosító teát. CSak egy bögrével mertem, mert nem tudtam, milyen hatása van. Na, hát egész éjjel pisilni jártam. És hogy büszke legyél rám, natúran ittam, cukor nélkül. Ez óriási dolog. Ja meg van még alakformáló teám is, ma azt vetem be este. Holnap szombat, úgyhogy ha bármi gond van a wc közel lesz. :))))
Nálatok mi újság???
Jo reggelt!!!!!!!!!!!
Kesz a paprikas krumpli???
Oké. Akkor paprikás krumpli lesz.
Holnap jövök. Jó légy!!!!!
Millió puszi
Még egyszer köszi a seggbe billentést!
ohh, akkor tévedtem
azt hittem azt lehet enni keményítő napon
ok , akkor marad a lencse vagy borsi főzi
vagy paprikás krumpli minden nélkül
az jóóóóóó??????????????
Csinalom veled...szenvedunk eggyutt ok!!!
Babgulyast foztem es turos tesztat. Itt szakad a ho tele a t..kom vele...
Végem van! Tüsszögök, folyik a nózim és már elegem van az egészből. Nem akarok beteg lenni.
De elállt a havazás, aminek eléggé örülök. És annak is, hogy már csak 1,5 óra és megyek haza. Ma sem csináltam nagyon semmit. Nem volt kedvem. Hihi.
Mit főztél??
Én is sepregetek rendületlenül, igaz még nem a saját házam körül. Hihihi.
Ebédelni? Nem köszi, már túl vagyok a salátám felén. Megittam már 1 liter teát. Na, kiszáradni nem fogok, az tuti.
Holnap meg tarhonyát fogok enni pöri szafttal.
Az jó keményítő napra, nem? Szombaton meg csak iszok, mert este megyünk a pizza partyra. Ott nem húzhatom ki magam az evésből. Majd csak keveset eszem.
Vasárnap gyümi, hétfőn lé. ÉS SEMMI NASI, SEMMI BŰNBEESÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt vagyok ,kesz vagyok a fozessel..ja en is mar2szer sepertem de mostmar a fiuk a sorosok...
Gyere ebedelniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Hahó!!!
Na, megettem a salátám felét. Majd szétpukkadok. El is álmosodtam tőle, úgyhogy kimegyek, elsöpröm a havat, immár sokadszorra. A baj az, hogy olyan hideg van, hogy odafagyok a seprűhöz. Hihihi.
Bár csak haza repülhetnék vele.
Nem annyira jó, mert folyton vita tárgyát képezi a dolog. Most pl mondja, hogy nagy hűtőt szeretne. Erre találtam egy kétajtós amerikai hűtőt 150 ezerért, (amúgy 450 körül van), mire kiderül, hogy az nagy és nem fér be sehova.
Megállt az eszem egy perc alatt. Nincs agya. Mondja hogy nézzek ezt, azt, kiválasztom, meg beleszeretek, mire kiderül, hogy olyan pici házunk van, amibe örülhetek ha majd befér az ágyunk.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kiakadtam, úgyhogy most eszegetek egy kis tonhalsalit.
Potugaliaba mennek mar volt kint 4 evig tehat nem feltelenul idegen neki ..bar annyum szerintem attol is fel hogy ha meghal veletlenul (brrrgondolni sem merek ra) nem latja tobbet...nem tudom mit fognak dolgozni majd megirom ....
A helyedben enis izgulnek a butorok miatt..jo neked .....!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.