Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Na, igen, de a Krisztiánt nagyon bántja,így vagy a barátja kér bocsánatot, vagy ennyiben marad a dolog. Pasik!!!!!
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi finomságnak ellent tudsz állni. Én most indulok vásárolni. Kap a drágám egy vagy kettő cipőt, meg még veszek pár dolgot. Aztán befejeztem a vásárlást egy időre. Bár hazudok, mert szombaton inget kell vegyek neki. Hihihi.
A pletykálkodót én is elkapnám, de nekünk nem mondja meg senki, hogy ki volt az. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de még most derüljenek ki a srác hülyeségei, mint a nyaraláskor a tengerparton, amikor esetleg egymással szórakoznak a vízben. Én nem voltam és vagyok féltékeny a csajra, mert tudom, hogy nincs esélye. Meg a csajnak is más tetszik. Jajaj, nagyon bonyolult ez a dolog. Ha két héten belül nem rendezik, akkor tényleg külön megyünk nyaralni. Szívás, mert már lemondtam az Olasz utat a Görög miatt. Így kell két szék közül a földre ülni.
Na, majd lesz valahogy. Holnap jövök.
Puszi
Na itt vagyok,bocsi de jottek az anyumek ,hozott dios es lekvaros buktat na puff neki gyuminap de nem ettem am!!!!
Ugy birom ki hogy annyit ittam mar hogy beka no a hasamba hihihi....
Ez hulyeseg...nem bizik a baratjaban??? es ok de a sajat felesegeben sem ez mar durva....szerintem ezt megkellene beszelniuk valaki rosszat akar nekik lekellene loni a pletykalkodot....tudod mindenki magabol undul ki.
Basszus! Hogy bírod ki?? Én már elég sok banánt megettem (4), de inkább, mint hogy mást. Azért viselem rosszul, mert nem vagyok hozzászokva, hogy hajnali fél 4kor már vonaton üljek. Így nagyon el lett tolva a napom. Ami nem gond, csak így több gyümit eszek meg. Holnap meg lé nap. Hát nem igazán várom, de megcsinálom. Jó, hogy szombaton fehérje lesz, mert este nem üres hassal kell a koncertre mennem.
Ja, képzeld, a Görög nyaralás egyelőre lefújva, mert a drágám barátjának valaki azt mondta, hogy a drágám, meg a srác felesége összesimulva táncoltak a céges bulin, és tuti van köztük valami. A gyerek meg olyan féltékeny, hogy most nem tárgyal senkivel. Igaz, hogy azért táncoltak úgy, mert a felesége olyan részeg volt, mint a csacsi és nem bírt a magassarkú csizmájában máshogy megállni, csakhogy a drágám nyakába csimpaszkodik. Én ezt mind láttam, és nekem egyáltalán nem jött le olyasmi belőle, hogy együtt lennének. Na mindegy. A srác most be van sértődve, a drágám meg megmondta, hogy akkor nem megyünk velük sehova, se nyaralni, se diszkóba, sehova. Nagyon bántja szegényt, hogy a barátja ezt feltételezi róla. Mikor pontosan megmondta, hogy ha akarna is valamit tőle a csaj, akkor is elhajtani, mert 1. engem szeret, 2. a Robi a legjobb barátja.
Szólj hozzá!! Ezek a férfiak hihetetlenek!
Jol birom ,nem ettem ma csak 1 banant es eggy almat...es hos vagyok mert kozben palacsintat sutok!!!!!!!!!
Nem adjuk fel!!!!!!!!!!
Jaj, bocsi, csak telefonáltam, de azért mindenképpen meg akartam írni, hogy sikerült. Viszont iszonyatosan álmos vagyok. ÉS ÉHES!!!!!!!!!!!!!!!
Nem csaltam és ma még csak banánt, meg mandarint ettem. De jelentem, szemrebbenés nélkül meg bírnék enni egy nagy vajas lekváros kenyeret. Na jó, nem szerénykedem, kettőt is.
DE, nem adom fel!!!
Te hogy bírod??
HUUUUUUUUUUUU nagy GRATULA!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam en hogy ugyes vagy!!!!!!!!
Gyere palacsintat enni most sutom!!!
Szia!
5-ös lett a vizsgám!!!
Szia!
Lassan megyek haza, még tanulgatok, illetve olvasgatok.
Holnap szoríts nekem. Délután jövök!
Pusza
Oké, jól fogsz szórakozni, ígérem. Nagyon jó!
A kamionozás, meg nagy álmom. Épp az előbb hívott a Krisztián, hogy mi lenne, ha elmennénk Ausztráliába kamionozni. Gyorsan leteszem a jogsit és indulhatunk. Néha gyagyás. Még a kis autóval is bénázok, bár ezek a 40 tonnások sokkal könnyebben kezelhetőek. Imádok vele menni. Főleg, ha Olaszba jár, az a kedvencem. Néha elmegyek vele.
Na ez velem is igy van tudok am kolteni a konyvekre ez azen hobim de a parom meg horgaszni szeret az sem olcso mulatsag..
Megprobalom beszerezni VF konyvet ha sikerul szolok!!!!!!!!!
Olvasni??? Egyszerűen falom a könyveket. Szinte mindegy, hogy mi. Imádom Paulo Coelho könyveit, be is gyűjtöttem az eddig megjelenteket. A drágám mindig azt mondja, hogy inkább elvisz reggel a könyvesboltba és majd este értem jön, nem vesz könyvet, így olcsóbb és ott is el tudom olvasni. Ki van akadva, hogy állandóan olvasok. Stephen King?? Kedvenc!!! És még Robin Cook, de amit most olvasok az Vavyan Fable könyvei. Egy baj van velük, állandóan hangosan röhögök a vonaton, meg nyilvános helyeken és mindenki totál idiótának néz.
Múltkor az orvosi rendelőben, amíg vártam, hogy bejussak a nőgyógyihoz, olvastam, de úgy röhögtem, hogy mindenki csak bámult. Még a doki is meglepődött, hogy potyognak a könnyeim a röhögéstől.
Ha nem ismered, olvass el egy könyvét, garantálom, akarod majd az összes többit is.
A párom tudja, hogy nem szabad könyvesboltba engednie, mert akkor képes vagyok egy vagyont elkölteni. :)))))))))))))))))))))
Szeretsz olvasni??
Je meg 1 kozos jo pont ..imadok olvasni..foleg Stephen Kinget es Lorinc Laszlo konnyveit te miket szeretsz...
Szoritok neked biztosan sikerulni fog....Kamiont vezetni.........jezusom sose mernem ,meg csak eszembe sem jutna...na innen is latszik milyen talpra esett csajszi vagy nem semmi!!!!!!!!!!!
Na, beszereztem a holnapi olvasni valómat, de persze szigorúan csak hazafelé, mert odafelé a vizsga anyagot fogom olvasgatni. Bár már ott tartok, hogy nem tudok semmit, de nem gond. Majd elolvasom még párszor a jegyzeteimet és akkor meglesz minden.
Hihihi.
Nem tudom, mi lesz velem, ha befejezem a főiskolát. Talán beiratkozom egy nyelviskolába. Vagy leteszem a kamionos jogosítványt. Ez egy nagyon nagy álmom, hogy vezethessek egy olyan monstrumot.
Hát néha el is szégyenlem magam, hogy minek veszek meg neki mindent, magamra meg alig költök. De ha látok valami szép kabátot, akkor megveszem, mert az enyém már ramaty. És ha még ügyi leszek, akkor tudok a nyaralásra is félre tenni.
Sajnos az Olasz útról már lemondtam, mert nem fér bele az időbe. Nincs annyi szabadságom, hogy mindenhova elmenjek. Hihihi. Na, majd jövőre.
Na igen, a torna. NEM győz le. Igenis megcsinálom.
Előtted viszont le a kalappal. Nagyon ügyes vagy. Egy csomó kihagyás után, 55 percet végigcsinálni. Már rágondolni is fárasztó.
Te nagyon tudsz vasarolgatni ugyes vagy!
Akkor tenyleg nem lessz kibuvo ,tornaznod kell es kesz!!!!!!!!!!!!!
Jah, és most megnéztem, mit kapok magamtól, egy fitness padot. Na, minden féle gépem van már, úgyhogy nincs kibúvás a torna alól.
Szombaton megyek, megveszem (2000 Ft) a METRO áruházban. Meg a drágám kap egy cipőt, mert most 50 % kedvezménnyel adják. És hát igencsak szar a cipője. És akkor innentől kezdve nem kap semmit. Már vettem neki inget, hogy tudjon mibe jönni a céges bulira. 2 ingből egy volt rá jó, a másikat sikerült eladnom. Aztán már megvettem neki a szülinapi ajándékát (márkás póló) és most megkapja a cipőjét. Azt meg névnapjára. Vagy mindegy már mire, de kap.
Igen. És mivel holnap utazgatok az iskola meg az otthon között így a narancs kihúzva. Ilyenkor csak a banán jöhet számításba, mert azzal nem kenem össze magam.
Tényleg kemény leszek magamhoz, nincs apelláta.
Ma nem, de holnap már tornázok is. Ma még tanulok éjjel.
Azért holnap leszek, csak délután.
Na szia!!!
Ez mar hozzaalas !!!!! hogy szoktad mondani?csak pozitivan. Holnap gyumi? csinalom veled!!! Pontosan en is ma gondoltam a sok gyumikre meg a salatakra ....ilyenkor telen nehezebb....
Na, igen. Kemény az élet, de menni fog. NEM ADJUK FEL!!!
Eddig megettem egy banánt. Nem fogok csalni, megígértem magamnak. Hazafelé veszek még narancsot is. Hihi. Bár azt nehéz megpucolni. Na majd kitalálok valamit. Felhívom anyukámat, vegyen mandarint a boltban. Annyira nem szeretem, de nem gond. Bezzeg nyáron, lehet enni a sok dinnyét, meg cseresznyét, meggyet. Késő bánat. Na nem baj. Kitartok, mert nem akarok fehér bálna lenni. Jah, és így nehéz új fürdőrucit találni. Pedig akarok vagy kettőt.
Na, jó reggelt!
Meg van a kellő motiváció, ráálltam a mérlegre, és Szent szűz, híztam még egy kilót. Úgyhogy vége. Ma szénhidrát van, tészta lesz. Holnap viszont szigorúan gyümi, és be is tartom. Nincs kegyelem. Ez a ma reggeli döbbenet megint segített. Hát ez nem lehet igaz. Nem hogy leadtam volna a karácsonyi 2 kilót, még szedtem fel plusz egyet.
VÉGE!!!!!
Ne csinald mar!!!!!!!!!!
Menike EBRESZTOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Tessek osszeszedni magad kuldom a virtualis copf huzast!!!!!!!! Bekemenyiteni hamar ..tudod hogy repul azido mindjart nyar van !!!!!!!!!!!
Igenis lefogyssz es csinos lesszel basszus...........nem adjuk fel!!!!!! Azt hiszed nekem konnyu ??? 1 fraszt te tartod bennem a lelket ugy hogy nem balnat akarok megismerni (bar en a balnakat is szeretem) de a nyaralas miatt ...is elegedett kell lenned magaddal tudod akkor no azONBIZALOM!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRA NEKUNK MEGCSINALJUK CSAKAZERTIS!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát, eléggé elkeserítően. Nincs meg a kellő lelkesedés. Most hétvégén megint kapok egy tornás segédeszközt, hátha az majd fellelkesít. Na, majd kiderül. Valami nem oké most. Azért nagyjából betartom a dolgokat, csak hát na. Ez az néha közbe csúszik. Pedig ideje lenne megint keményen nekiállni, mert ez már tűrhetetlen. Még a karácsonyi 2 kg-tól sem szabadultam meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kellene valami, ami nagyon nagyon inspirálna. Na, majd kigondolom. De a párom fenyegetőzései, meg beszólásai inkább csak rontanak a dolgon. Megígértem magamnak, hogy igenis megcsinálom. És muszáj leszek megint keményen neki állni, mert mindjárt itt a nyár, és nem akarok így menni nyaralni. Hiszen ott azért csak le kell vetkőzni mások előtt is és jelenleg én vagyok a legnagyobb darab a többiek között. Egy igazi fehér bálna lennék a tengerben. Jah, este látnál a TV-ben, mint ritka példányt. Persze csak egy részemet, mert nem férek bele a képernyőbe.
Na itt vagyok!!
Hogy megy a fogyi,torna>..
Hú, nagyon örülök, hogy jobban vagy és hogy csini lett a frizurád. Meg is érdemelted. Ennyi szenvedés után.
Hát én nem akarom ezt a napot a barátokkal tölteni. Valahogy erre nem vágyom. Na, mindegy, addig még van egy hónapom, hogy kitaláljam.
Oké, várlak, én dolgozom. Már nem olyan sok van hátra.
Aztán ha ezzel végeztem, akkor tanulok.
Hihi.
Szia ! Igen minden redben...egyre jobban vagyok.
Most jottem a fodrasztol szep lett a frizim.
a Valentin nappal kapcsolatban mi elszoktunk menni vacsorazni a baratainkal es ennyi....
Most van eggy ks dolgom 2 oramulva jovok addig is pusza neked!!
Jóóóó regggeeeeltttt!
Remélem jó hírekkel tudsz szolgálni és a doktor is megnyugtatott téged. Nem voltál fent, látom, de nem gond, én sem. Haza értem, ettem, aztán tanultam. 3kor keltem, mert hívtam a drágámat, hogy keljen és induljon Olaszba. Húú, el bírnék menni én is, de muszáj tartalékolnom a szabimat a nyaralásokra. Ugye júliusba Görögbe megyünk, augusztusba pedig én megyek a tesómékhoz, mert amikor mennek nyaralni, akkor mindig én vigyázok a házakra, én látom el a malacokat, meg a többi állatot. Igaz, még nem jelentették be, hogy mikor mennek, de majd szólnak. Nagyon jó móka szokott lenni. Épp most olvastam a hoxa-n, hogy már most kezdjük el szervezni a Valentin-Napot. Hát, ezt teljesen elfelejtettem. De, mivel minden ismerősünk elutazik, így én már nem akarok. Nem is tudom, majd valami izgit kitalálok, csak még nincs ötlet. Ráadásul most nézem, hogy idén vasárnapra esik. Az jó is, mert itthon van.
Nálatok van valami hagyománya?
Hat igy igen igy ok!!
Anya leszel..ugyes vagy te megoldod...gyerek uszogumi nelkul a vizbe ...viccelsz en sem megyek be nelkule,elvezik is a fiuk azt mondjak jon a mamibratyi nem tudok uszni!!!!!!!!!
Ne haragudj de lepnem kell mint mondtam 3 ra kell menni az eredmenyert ...es utanna doki...na pusza en meg felnezek ma !!!!!!!
Ha te nem tudsz akkor holnap beszelunk na jo legy !!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.