Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Dolgozok, mint a gép!! :)))
De jó, hogy otthon maradtok. Nekem már kb 8 év óta nem volt kedvem sehova se menni. Mindig átaludtam, és bevallom, sosem bántam meg. Idén ugye mennem kell, de nem bánom. Azért délután megpróbálok lefeküdni aludni, hátha sikerül.
Akkor jó főzőcskézést. Majd írd meg, mit csinálsz.
Szia!! Megeloztel...mar dolgozol..nem semmi. Ma mai program eleg zsufolt lessz mert fozocskezek holnapra,meg takaritas.
Nem megyunk sehova ithon unnepelunk mar ideje mert 18 ev alatt ez az elso ,hogy ithon maradunk.
Jó reggelt!!!
Tudom, hihetetlen, de már 10 perce dolgozom. Muszáj, mert holnap délben zárni akarok, aztán inkább a mát áldozom be. Neked mi a mai programod?
Jaj, nem is kérdeztem. Mentek valahova holnap ünnepelni??? Mi diszkóba megyünk a Drágám barátaival. Én sofőr leszek, már vettem magamnak tini pezsgőt. Azért a koccintás nekem is dukál. Jó lesz az, nem nagyon kívánom az alkoholt. Ritkán megiszok egy pohár bort, vagy sangriát, vagy sört, de amúgy nem. Jó, amikor nyaralunk, akkor lecsúszik pár pohár pálinka is, de majd nyáron nem fog, mert visszük a kicsit is magunkkal. Hihi, anyuka leszek egy hétig. Nem tudom, majd hogy bírom, mert ilyen sokat még sosem voltunk együtt. Na majd kiderül. Oké, most lépek, mert sok sok munka van!
Még jövök!!!:)))))))))))))))
Hjaj, itt vagyok. Totál elhavazódás!
A Sangria olyan , mint a bor, csak kicsit gyengébb. Igazából nincs akkora alkohol tartalma. Vörös, édes, de nem térdel le tőle az sem, aki nem szokott inni.
Hát igen csak hosszú most az alagút, de mint mindennek, egyszer ennek is vége lesz. Tudod, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!
Gyümi nap???
Hát le a kalappal előtted. Akkor nem mondom meg mit ettem. :))
Most már az én pocim is teli van, és nagyon jól érzem magam. Na, gyorsan befejezem a melót, aztán netezgetek.
Este megyek a terhes barátnőmhöz, mert a párja haza hozott egy mini cicát, és a pincében tartja. Természetesen a kis majomka belefeküdt az olajba. Marha jól néz ki. Az eredetileg vörös hosszú szőrű cica, most fekete ragacsos. Hát lesz küzdés, de meg kell fürdetnem.
Csillagbogar,ennyire sok a munkad??
Kepzeld gyuminapot tartok!!!!!!!!!!
Miaz a Sangria? nallunk nincs ilyen,vagy nem tudok rolla!!
Mostanaba olyan rosszeloerzetem van en sem latom az alagut veget ,pedig biztos ott van valahol es megfogjuk talalni csakazertis!!!
En is jol alszon es tudod miert .....??????
Tele a poci!!!!!!!!!!!!!hihihi!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Újra indul a daráló! Hihetetlen, de már csak 3 nap van az évből a maival együtt. Pedig még csak most volt január. Hát igen, repülnek az évek. Még a drágám sem látja a kiutat az alagútból, sajnos most el van keseredve, de igyekszem tartani benne a lelket. Majd lesz jobb munkája, vagy majd itt változik a helyzet. Este megint itthon volt. Ittunk egy- egy pohár Sangriát (mégsem olyan erős, mint a bor) és én úgy elaludtam, mint akit fejbe vágtak. De én most olyan jókat alszom, hogy hihetetlen. Lassan ki is pihenem magam. Hihihi.
Jaj, megyek, mert megjött az első Ügyfelem.
Puszika.
Később bekukkantok!!!!
Jo reggelt! Akkor te sem unatkozol,dehat errol szol az unnep,megasztan mar tul vagyunk lassan rajta,meg 3nap es kezdodik minden elorol.
hat tenyleg nem erimeg ennyipenzert hogy tavol legyen a csaladjatol,de biztos talall majd valami jobbat!!
Ami minket illet munka szempontjabol ez a 3 honap sajnos a lazsalasrol szol ugyanis ilyenkor nemnagyon vannak rendelesek,plane miota krizis vam ez sokkal jobban erezheto.
Az okosok szerint ez az ev meg nehezebb lessz mint a tavaji...ugyhogy anyagilag ellege stagnalas van.
Nagyon nhez lelkileg is tudod nem ehez vagyunk szokva...nem lehet tervezni elore semmit csak ki kell varni ,hogy mi lessz es ez engem elegge kikeszit,de ezt az idoszakot is tul kellesz elni!!
Hát igen, nem egy női szívet fog összetörni, az tuti. Úgy örülök, hogy ilyen jól telt a Karácsonyotok. És most pihiztek, vagy dolgoztok?
Már kiderült, nem megy oda dolgozni, amit reggel írtam, mert nem éri meg havi 200 ezerért olyan sokáig távol lenni tőlünk. Most keresget tovább. Van egy hely, de még vacillál. Majd eldönti, mi így is mellette állunk. Tegnap átjött a fiával, játszottunk akkorát, alig akart haza menni. Édes volt. Nálam dömping van, nagyon sokan hagyták az utolsó pillanatra a dolgot.
Szia!Hat ami a parod munkajat illeti nem lessz konnyu,de egy jo kapcsolat kibirja.
Mi is ettunk eleget nem merek a merleg kozelebe sem menni aaaaaa....
m
Egy parfumot kapta Hypnose a neve nagyon tetszik es egy lila pulcsit.
A parom egy horgaszbotot,
a fiamnak vettem egy gyonyoru lila inget olyan jol all neki ,tudod ilyan macsos...a haja is mar jo hosszu es imadom a gondor furtjeit olyan buszke vagyok ra ,mar latszi hogy nagyon jo pasi lessz hihihi...
Szia!
Újra munkában, bár nem nagyon volt kedvem, de mindegy. Csak pár nap és megint pihi van. Húúú, nagyon sokat ettünk, úgyhogy január 4-től nagyon szigorú diéta következik. Plusz torna minden nap. Nincs kifogás, nincs nyavalygás. Azért most még megeszem a drágámtól kapott szendvicset. Képzeld, lehet új munkahelye lesz, és akkor nem lesz itthon 3 hétig, majd 1-et igen. Nem tudom, hogy bírjuk majd, de volt már ilyen, csak akkor még nagyon a kapcsolatunk elején voltunk és még nem volt ilyen nagy kötődés. Hát, ha tovább akarunk lépni, akkor muszáj lesz valamit kitalálni. Csak a kicsit sajnálom. Nagyon tetszettek neki az ajándékok, és a drágám is oda van a naptárjáért, és a koncert jegyekért.
Nálatok milyen volt?? Miket kaptál??
Szia!
Nem kellett bemennem, hála az égnek, így tegnap is meg ma is egész nap tudtam pihenni. Olyan jó volt, de el vagyok lustulva rendesen. Na, de holnap már nincs menekvés, irány a munkahely.
Nálunk is nagy volt a jövés menés, de nagyon jól éreztem magam. És hála, nagyon tetszettek az ajándékaink is. Na, lepattanok, mert a drágám éppen böngészi, amit írok. Most ezért kicsinálom!!!!!
:))))))))
Holnap jövök!
Puszika
Jo reggelt!!! Huuu nekunk nagyon zsufolt volt ez a par nap csalad latogatas es baratok ,osszegyultunk rendesen ,mentek a kartya partik ....ma este is lessz.
Ami a kajat illeti az is volt bosegesen nem merek merlegre alni ...
Ma jo lenne csinalni egy gyuminapot huuuu olyan nehezlessz vissza alni...de ma mar meg probalom.
szerintem siman vissza szedtem 2 kg ot...basszus!!!!
Ha jol emlekszem ma bekell menjel a meloba nem???
Szia!
Köszönöm a jó kívánságokat és viszont kívánunk mi is minden jót Neked és az egész családodnak. Mi már a nővéreméknél vagyunk és csináljuk a kaját, majd ajándékozunk.
Még este lehet jelentkezem, de most mennem kell!
Puszi Nektek és nagyon Kellemes Ünnepeket!
Jo reggelt!!!!!!!!!!!! Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivan neked es SZeretteidnek
Evike,Gabriel es Erik.
Remelem ,szep napod lessz es bizonyara porgos is...
Mi delutan 5 re megyunk anyumek hoz oda jon az egessz csalad eggyutt szentestezunk utanna ithon ,megprobalok nem sokat enni..
Mikor tudsz lepj fel,sok puszi nektek...majd gondolok rad a vacsoranal!!!
Szia!
NEM dolgozom holnap, VÉGRE!!!!!!!!!!!!
Készülődök majd én is, mert eléggé el vagyok maradva. Most írtam meg a meghívót, beraktam egy borítékba és lezártam. Már 3 ajándékot becsomagoltam itt az irodába. Most megyek haza és utána indulás a drágámért. Aztán meg csomagolás meg ilyenek.
Holnap meg ezer munka otthon.
Azért felnézek majd.
Na, végeztem a rengeteg papír munkával. Nagyon durva volt. Még az irodát is rendbe raktam, mert már tűrhetetlen állapotok uralkodtak. Na, most gyorsan becsomagolok 2 ajándékot, aztán jön a barátnőm, és neki is odaadom. Aztán gyí haza sütni főzni, meg pakolászni. Nem tudom a kincsem nálunk marad-e, mert akkor nem tudom az ő ajándékát becsomagolni. Tegnap vettem az anyukájának egy fekete fonott kosárkát, olyat, amibe az asztalra tudod a gyümölcsöket rakni. Nekem nagyon tetszik. Ha kész lesz a házunk, akkor nekem is lesznek ilyen szépségeim. Húúúúúúú, basszus, elfelejtettem, hogy még meg kell írnom a meghívót!
Na, megyek is, majd még felkukkantok.
Pusza
Hát, basszus, iszonyatosan sokan voltak ma nálam. Azt sem tudtam, hol áll a fejem. Nem is ez a gond, hanem az, hogy minden szerződést postára kell adni, ami igen macerás, de megcsináltam. Most arra várnak, hogy átvigyem és feladjam. Haza akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!
Készülni a karácsonyra, de még sok sok munka van. Még el kell mennem a drágámért is, meg meg kell szerkesztenem a meghívóját. Hajaj, van mit csinálni.
Te hogy állsz??
Szia!
Igen, és még Pestre is bementem, igaz majdnem összetörtem a kocsit, de szerencsére nem lett baj. A párom nem tudja, nem is kell, mert fejemet veszi. Most én is dolgozom ezerrel, mert nagyon sok munka van ma.
Néha benézek.
Pusza
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.