Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
869. Menike
2010. jan. 18. 13:43

Ja, hát igen. De nálunk azért a drágám tud valakit, akik már voltak ott, ahova menni akar. Egyelőre azonban nem is tudom, hogy pontosan mikor (júliusban) megyünk, azt sem, hogy pontosan hányan, és hogy hova, DE megyünk. Mi is visszük a kicsit, mert a többiek is hozzák a gyerekeket. Egy hétig anya leszek. Hát picit félek, de majd megoldom. Azt hiszem eléggé fel kell majd készülnöm. Hihihi. De már tegnap kikötöttem, hogy úszógumi nélkül a gyerek még csak rá sem nézhet a vízre! Én nem kapok miatta szívrohamot, az tuti. Még útleveleket is kell csináltatnom.

Majd apródonként beszerzünk mindent.

868. genia
2010. jan. 18. 13:27
Igen de ez igy eleg veszejes mar halottam olyat hogy mast hirdetett es mast talaltak,azert kerdeztem az apartmant ?
867. Menike
2010. jan. 18. 13:14
Mi intézünk mindent. Semmit nem akarunk utazási irodán keresztül. Én mindig beírom a google-ba, hogy mit akarok és kidob egy csomó mindent. Nálunk csak egy gond van, hogy senki nem akar buszt bérbe adni, csak sofőrrel együtt. Én meg nem akarok sofőrt fizetni. Van elég sofőrünk. Na, majd meglátjuk. Valami csak lesz.
866. genia
2010. jan. 18. 13:07
OK tehat utazasi iroda altal.?..igy erted? Tehat akokor ti berelitek az apartmant ti inteztek mindent ...apartman...hol lehet utanna nezni...es kb mennyibe kerul?
865. Menike
2010. jan. 18. 13:03

Jeggyel? Ezt most nem értem.

Sokan megyünk. Mindenki hozza a gyerekét is. Bérelünk egy buszt, sofőr nélkül. Apartmanban fogunk lakni.

864. genia
2010. jan. 18. 13:02

Egyiptom....mi meg sohasem voltunk,annyira azert nem lehet nekik anyagi gondjaik nem semmi.

Ti jeggyel mentek Gorogbe ?

863. Menike
2010. jan. 18. 12:59

OHHH, de jó nektek. Tavasz!!! :)))))))

Itt minden fehér és szépnek szép, csak már nem kívánta a szervezetem. Hihi.

Hazajöttek a drágám szülei Egyiptomból. Nagyon jól érezték magukat, nagyon szép helyeken jártak. Ki vannak pihenve, úgyhogy most újult erővel nekiindultak dolgozni.

Én is dolgozgatok, este meg tanulok.

Hmmm, az előbb ettem tonhal salátát. Nagyon fini volt. Este meg halat eszek tejföllel.

862. genia
2010. jan. 18. 12:48

Hat persze nem fogom csak bele kellett fogni ...tudod addig nehez meg hozza fogsz utanna mar megy.

Esik a ho...nalunk nem olyan szep a fuvunk mintha tavasz lenne es mar nyilnak a hoviragok a kertunkben!!!!!!

861. Menike
2010. jan. 18. 12:43

Jaj, ne is mond. Nálam is kellene takarítani, mert hétvégén nem volt időm. Viszont most hétvégén se nagyon lesz. Na, majd megoldom. Csütörtökön megyek a főiskolára vizsgázni. Persze, csak ha nem akadályoz meg valami. Már nincs sztrájk, viszont este óta esik a hó.Este majd a filmem alatt vagy utána tornázom. Inkább utána. Alatta elpakolom a ruhákat, meg ilyenek. Hihihi.

Azért NE erőltesd magad túl!!!!!!!!

860. genia
2010. jan. 18. 12:36

Jo kis mozgalmas 7veged volt nem mondom!!!

Az enyem pihizesrol es fozes takaritasrol szolt!!

Orulok,hogy csini voltal.

A fogyirol...ma mar gyors gyalogoltam de csak annyi...azt hittem belehalok a 40 percbe egyebet nem birtam csinalni hiaba egy jo het kihagyas volt ereztem is rendesen.

859. Menike
2010. jan. 18. 09:36

Szia!

Hát nem irigyellek. Cisztám nekem is van, nem is egy, de a petevezetékben. Nem bántják, mert a doki azt mondta, 6 cm alatt nem nyúlnak hozzá. Most velük élek. Nem okoznak nagy gondot. Ha szedem a gyógyszeremet, még menstruálok is, ha nem akkor viszont hónapokig nem. Hát igen, olyankor van izgulás. Úgyhogy én állandóan szedem a gyógyszert.

Hízni??? Nekem is sikerült, de tegnap reggel megért az új elhatározásom, úgyhogy ma már betartom a dolgot. Hoztam is a tonhal salimat. Bocsi, de még nem tértem át a pont diétára, de majd igyekszem.

A buli egész jó volt. Én furikásztam mindenkit. Kb 23kor vittem haza egy csajt, mert nagyon berúgott, a férje meg látni sem akarta. Kemény volt, még a kocsit is összehányta. Azt hittem gutaütést kapok. Aztán visszaértem a buliba, mikor szólnak, hogy elesett egy csávó és nagyon fáj a lába. Hajnali fél 1kor vittem be Pestre a kórházba, megröntgenezték, begipszelték. 4kor értem vissza a buliba, már vége volt. De ezeket leszámítva táncoltam, meg minden. A párom büszke volt, mert nagyon csinos voltam. Hihihi.

Most szombaton meg megyünk a koncertre.

858. genia
2010. jan. 18. 08:07

Jo reggelt!!!!!!!!!!!!!

Milyen volt a 7veged ..buli megminden...........

nyaralas???? nem is merek ragondolni jo nektek!!!!!!!!!!

Na van eggy rossz hirem ...merlegeltem ,tudtam en hogy hiztam 68.8 vagyok es elkeseredett ....tele a hocipom tornazni nem tudtam mar 1 hete utalom ha beteg vagyok de sajnos ez van!! Ma lessz kesz az urokulturam kivancsi vagyok ra..

Mikor tudsz gyere ...varlak!!!!!!!!!!!!

857. genia
2010. jan. 17. 10:28

Szia !!!!!

Sajnos nem volt nettem 2 napig javitas alatt allt

A diagnozis: van vese homokom es eggy 2 cm mehcisztam kiraly nem???

Nagyjabol ennyi, hetfon varlak majd beszelunk!!!!!!!

856. Menike
2010. jan. 14. 08:57

Szia!

Remélem jobban érzed magad. Nekem sajnos nem sikerült elmennem a vizsgára, mivel vasutas sztrájk van. Nem mertem elindulni, mert ki tudja meddig jutottam volna. Nagy szívás. Most próbálom utolérni a tanáraimat, hogy bocsi, de ez van. Eddig még nem sikerült. Délután viszont megyünk vásárolni. És már a drágám is magyarban van, ami nagyon jó hír. Remélem holnap estére haza ér. Már alig várom.

Ja!! Fogyókúra?? Teljes romlás. Mivel holnap vagy holnapután nagylány leszek, sejted, mennyit flamózok. ÁÁÁÁ, nem nagyon bírom magam. Na de most már vége a jó világnak, elegem van. Júliusba Görögbe megyünk nyaralni, ez már tuti, így muszáj lesz lefogynom. Kérdeztem a drágámat, hogy gyerekkel megyünk-e. Hát nagyon szereti, és még lehet róla szó, de éreztem, hogy azt szeretné, ha ketten mennénk. Jó, mármint a többiekkel, de a kicsi nélkül, hogy pihenni tudjon. Na, majd ez még kiderül addig.

855. genia
2010. jan. 13. 17:20

Szia,voltam dokinal de meg semmi konkretat nem tudok kell csinalnom egy urokulturat ,holnap viszem es egy hasi uh azt is holnap delutan fogom de ha itt minden rendben amit ketlek akkor azt mondta cskis nogyogyaszati problema lehet es akkor elofordul ,hogy kikell venni a spiralt amit prsze nem szeretnek.

Mondom a dragamnak ,na lehet ,hogy kellesz vigyazz....rohog azt mondja nem mondod komolyan ....na de ha musza akkor muszaly...

Reggel jovok ...a mai lenap total kudarc ,nem tudok vissza alni az istennek sem ,ugyhogy ma is szamoltam!!!!

854. Menike
2010. jan. 13. 13:39
Jaj, nagyon szorítok érted. Már biztos a dokinál vagy. Minden oké lesz.
853. Menike
2010. jan. 13. 10:01

Szia!

Nálam minden rendben, azon kívül, hogy rendesen hat a szűztea kapszula. Megyek is a mosdóba. Hát, holnap túl leszek mindenen, aztán már jobb lesz a helyzet. Iszom az energia italokat, mert nem bírok másként ébren maradni.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen bajod van, de legalább minden tisztázódik, és akkor tud a doktor segíteni rajtad. Aztán megerősödsz és hajthatsz megint a tornával.

Én már alig várom. Olyan rossz egyedül. Semmit sem tartok be, de hétfőtől kipróbálom ezt a pont diétát és meglátjuk. Adok neki egy esélyt. Ha nem megy, akkor meg visszatérek a 90 naposhoz. Úgyse nagyon tartottam most be, úgyhogy teljesen mindegy. Álmos és fáradt vagyok. Viszont kaptam ma magamtól egy csinos felsőt, meg kettő csinos harisnyát. Az egyik nagyon szexi, úgyhogy nem abba megyek szombaton, hanem az elegánsabba. Biztos ami biztos. Mondjuk alig várom már, hogy péntek legyen, remélem jön haza a manókám és végre együtt durmolunk. Már megint rosszul alszom, de ez azért van, mert nincs mellettem. hihhi. Mit tesz az emberrel a szerelem.

852. genia
2010. jan. 13. 09:56

Na szia !!! Hogy vagy?

Ma megis elmegyek orvoshoz es holnap csinalunk egy verkepet es meg meg amit ajall az orvos,na majd meglatjuk mit mond,delutanos sajna ,majd jovok a hirekkel!!!

Jo legy ,ha tudsz gyere!!!!

851. Menike
2010. jan. 12. 15:17

Szia!

Itt vagyok, ma a központban voltam, majd csütörtökön megyek vizsgázni! Sajnos eléggé száraz a dolog. De megküzdök. A vizsga után meg a diploma munkám konzultációjára megyek. Hát eléggé be vagyok tőle fosva. Hihihhi.

Örülök, hogy jobban vagy! És tudod csak pozitívan!

850. genia (válaszként erre: 849. - Genia)
2010. jan. 12. 08:02
JA es szoritok a vizsgad miatt!!!!!!!!!!
849. genia
2010. jan. 12. 08:01

Tudom ma nem tudsz jonni ,de azert irok jelentem minit jobban vagyok,de a torna meg mindeg felfuggesztve sajna...

Ma gyumi nap!!!! Holnap,VARLAK!!!!!!!!!!!!!!!

848. Menike
2010. jan. 11. 16:55

Na, oké, kipróbálhatjuk. Hétfőtől akkor csináljuk azt, ok? Megnézem, hogy mennyit tudok leadni 1 hónap alatt, ha sikerül 1-2 kg, akkor maradunk ennél.

Holnap azért benézek. Megnézlek, hogy hogy vagy.

Jó légy!

Puszi

847. genia (válaszként erre: 846. - Menike)
2010. jan. 11. 15:24

Eddig kombinaltam miattad de siman szamolni konnyebb lenne nincsennek megszoritasok ehetsz amit akarsz csak a pontjaidat nem szabad meghaladnod...es tovabb tartjuk a gyumi napokat es a lenapokat csak eldontjuk a het melyik napjan.

A Karpatia nagyon jo de van akinek tul hazafias de az Erdelyiek pont ezert szeretik....

Van a receptek kozott itt ird be a keresobe :Citromos alom ...miota megleltem surjen csinalom a csaladomnak nagyon bejott,csak most en csinaltam a piskotat es nem baba piskotaval csinaltam isteni finom lett ...

846. Menike
2010. jan. 11. 15:12

Na, majd meglátom, a hétvége felé utána olvasok. neked hogy megy? Csinálod? Csak a pontot, vagy a kettőt kombinálod?

Képzeld, megvannak a koncert jegyek. Jövőhéten szombaton megyünk Kárpátiára. Én nem ismerem őket, de majd hallgatok otthon egy pár dalt a neten, hogy hozzászokjak. Még lehet megszeretem. Most szombaton meg a céges buli. Húúúú, oda még sütit is kell sütnöm. Még nem tudom, mit akarok, de majd kutatok a neten.

Van valami ötleted, ami gyors, egyszerű és nagyon finom??

Hóó, eszembe jutott, felhívom a tesóm keresztanyját, karácsonykor csinált olyan finom sütit, hogy csak na. Igazából több fajtát szeretnék vinni, hogy ne csak a csinosságom miatt legyen a drágám büszke rám, hanem hogy milyen finomakat sütök. Hihihi. Persze anyukám felügyeletével, különben senki nem eszik semmit sem. Még kellene valamilyen tálcákat is szereznem. Jajaj, sok a teendő, de nem is gondolok rá, mert akkor nem tanulok.

845. genia
2010. jan. 11. 14:52

Na latod,probald mar ki a kedvemert a pont dietat sokkal konnyebb tartani mint a 90 napost,es ha nem tetszik ,akkor csinalod a 90 tovabb...,

holnap akkor nem leszel ha jol ertettem ,de szerdan mar igen!!!

844. Menike
2010. jan. 11. 14:30

ohhh, nem is gondolok szénhidrátra. Bár, most hogy mondod, van otthon kocsonya. Lehet befalok egyet. Holnap úgyis gyümi, szerdán meg víz. Ahan, jó is lesz. Csütörtökön nem halok éhen a vizsga után. :))))))))))

Mennék már haza, de nagyon. Olvasom már a könyvet, de eléggé száraz és unalmas. Mindegy, ezen ma át kell rágjam magam, hogy holnapra csak a másik maradjon. Kb 1 könyvet kéne elolvasni, de hát nem etikett-es akarok lenni.

843. genia
2010. jan. 11. 14:14
Jo,egyel tonhal salatat ugyis nagyon szereted,de ma nem szenhidrat van??
842. Menike
2010. jan. 11. 13:57

Azért a gyümölcslében elég sok a cukor ahhoz, hogy talpon maradjak. Na jó, akkor eszek tonhal salátát. Vagy majd meglátom, hogy hogyan bírom.

Hehehe. igazán rám férne néhány lé nap. Valahogy meg sem mozdul a mérleg nyelve. Na, majd kiderül.

841. genia (válaszként erre: 840. - Menike)
2010. jan. 11. 13:43

Nagyom orulok a boldogsagodnak!!!!!!!!!!!

Nem eszel csak iszol????Mar attol ehes lettem ,hogy momdtad...,vigyazz azert magadra...meg elajulsz ha nem eszel....szerintem ez nem tul jo otlet....

840. Menike
2010. jan. 11. 12:58

Jaj, hát konzultálj az orvossal, csak tud valamit ajánlani. De ha ez a megoldás, akkor le kell vetetni.

Képzeld, nagy elhatározásra jutottam. Nagyon nem akarok enni ezen a héten, hogy kényelmes legyen szombaton a nadrág. Oké, beleférek, be is tudom gombolni, de nem valami oké. Így ma már csak almalevet meg vizet iszom. Otthon sem fogok enni. Mos nagyon kemény leszek magamhoz.

Vizsga?? Hát kicsit később elkezdem olvasni a könyveket, csak még van 3 nagyobb biztosításom, amit meg kellene csinálnom. Hihihi. Az egyikkel kész vagyok, a másikat majdnem befejeztem a harmadikhoz még hozzá sem szagoltam. De azt lehet holnap a központban kiszámoltatom, illetve ott megcsinálom.

képzeld, nem is mondtam. Tegnap pedzegette a drágám a házasságot. Hihihi. Jót mosolyogtam. Eddig kézzel lábbal tiltakozott. Most tiszta szerelmesek vagyunk, és már régen éreztük magunkat ilyen jól. Talán utoljára nyaraláskor. Olyan jó volt minden, mint akkor. Semmire nem gondoltunk, csak magunkkal voltunk elfoglalva. Jókat nevettünk, csináltunk pattogatott kukoricát, és azt éreztem, hogy meg van egy picit nyugodva. És most tiszta szerelmes hangulatban ment el Olaszba. Alig várom, hogy haza érjen Magyarországra és beszélhessünk, de szerintem csak holnap ér vissza, bár lehet még ma éjjel.

Ma ki merem jelenteni, hogy BOLDOG vagyok!!

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook