Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Hahó!
Na eltűntél, de nem kicsit. Én most jutottam el az ebédig. Kész van az iroda, teljesen ki van takarítva, a karácsonyi díszítés leszedve. Nagyon durva, de muszáj volt. Most minden tök kopasz.
Jó reggelt!
Este nem volt torna, mert olyan rosszul voltam, hogy a drágámnak hideg vizes borogatással kellett ápolnia. Annyira fájt a fejem, hogy be kellett vennem egy csomó fájdalomcsillapítót, de így is még hajnalban is borogattam, meg vettem be gyógyszert. Kemény volt, nagyon. viszont megálltam és nem bűnöztem. Bár kedvem sem volt hozzá. Ettől eltekintve iszonyatosan jót aludtam és végre a kutyám is aludt. Olyan jó volt, csak 2szer keltett fel. Hiába ez már a korral jár nála. Sűrűn kell kimennie.
Na, de hogy megnyugtassalak, ma reggel tornáztam és mérlegeltem is. Hihihi.
Hát ahogy gondoltam, híztam. Viszont boldog voltam, hogy csak 2 kilót. Simán többet is hízhattam volna, amennyit zabálta. Úgyhogy most akkor 85-ről indul a dolog.
Reggel 50 felülés, 100 láb-tárogatás, 5 fekvőtámasz. Nem mertem jobban erőltetni, mert délutánra meghalnék. Tegnap újra kezdték a kedvenc sorozatomat a TV-ben (McLoed lányai) és mindig du. fél 6kor kezdődik és 1 órás. Na, ez lesz az esti torna ideje. Ilyenkor fogok a gépeken tornázni, reggel meg benyomom a kickbox DVD-t. Ez lesz a megosztás. Csak ma még igen gyenge voltam reggel az esti szenvedés után, így nem akartam ugrálni. Na de holnap!!!!!!!!!
Mai menü???? Délelőtt csak víz, ebédre lencse főzelék. Vacsira meg pucolok krumplit, vékonyra felkarikázom, majd pici oliva olajon tepsiben sütőben megsütöm. Nagyon mini sültkrumpli fűszersó rá, és nyami.
Nálad?? Ahogy ismerlek, valamilyen zöldség. Viszont kitaláltam, hogy a következő keményítőn paradicsomszósz lesz főtt krumplival (hús nélkül), vagy paprikás krumpli (csak natúrba).
Ham-ham. Holnap meg muffin lesz. Régen csináltam már.
Jo reggelt!!!
Hogy vagy? Meg volt a torna? Azt mondtam merlegelek ma erre nagylany lettem .....
Mit eszunk ma?????
Szerintem 1 piritos belefer siman...ha tul keveset eszel lelassul a fogyasod!!!!
Na ezert nezem en a pontokat is ,mert igy jobban tudom magam felugyelni....na ha mar nem tudsz ma jonni kellemes estet neked ,holnap jovok!!!
Holnap meg lencse főzi. Este meg egy kis sütőben olaj nélkül sütött krumpli, vagy főtt krumpli. Még nem tudom. Rossz, hogy nem szeretem a zöldségeket.
Na, meglépek, mert végem van, és vágyom haza, de nagyon.
Ja, és jövőhéten meghozzák az új doboz szűztea kapszulámat is. Végre. Ja, reggel leméreckedem, ha nem felejtem el.
;)))))))))
Oké, természetesen meg vagytok hívva, csak legyen kész egyszer. Igen, néha én is csak azt veszem észre, hogy csak adok és adok, és igen kevés jön vissza, de sajnos van egy nagy hibám, nem tudok nemet mondani. De ha nem is a házra, azért magamra is szeretnék költeni. Most például azt is elhatároztam, hogy minden hónapban kapok magamtól valamit. Nem fog érdekelni a dolog. Muszáj valami inspirációt találni.
Ki kellene takarítanom az irodát, mert nagyon durván néz ki, de nincs kedvem. Valószínűleg csak felmosok. Majd holnap kitakarítok. Fáj a buksim, mert jön a hóesés, és hát azt nem nagyon szeretem.
Hat....te igyis dolgozol eleget..nem tudom mit mondjak nem akarok beleszolni a te dolgod ,de kivulallokent ugyerzem es ne haragudj ram erte te tul sokat adsz es eleg keveset kapsz...
Tudomasom szerint a skorpiok nem engedik hogy vissza eljenek a szeretettukkel remelem te sem teszed,es nem dorgalaskeppen irom ,tudod te ,hogy fontos vagy nekem.....
Reggel akartam mérlegre állni,de elfelejtettem. De, biztos híztam vissza, érzem a pocakomon, de majd most leadom. Hihetetlen álmos vagyok. Végem van. Haza megyek, tornázok egy 20 percet, (nem vagyok kondiban), aztán meg beülök a fürdőkádba és telenyomom fürdősóval, kezembe veszem a könyvet, amit olvasok (Vavyan Fable) és olvasok. Muszáj kikapcsolnom. Ja, meg azért elviszem a kis mocsok kutyámat sétálni, hátha aludna az éjjel.
Jaja, az alagút, jelenleg igen hosszúnak tűnik. Igyekszem segíteni neki, de nem fogadja el a pénzemet. Mindig azt mondja, hogy jó lesz bútorokra. Pedig hol van az még. Jelenleg a sok fogadalmam közül az egyik az, hogy minden hónapban veszek valamit a háztartásunkba, mármint a leendőbe. Igaz, újra kell még nálunk is festeni a fürdőt,, meg az egyik szobát, mert a vízszivárgás betett a dolognak, de nem baj. Hát ezért böngészem az álláshirdetéseket. Hátha találok valami mellékállást és hétvégén is dolgoznék. Legalább valami kis pluszt keresnék. Majd meglátjuk, hátha sikerül valamit találni. Igaz, akkor még kevesebbet lehetünk együtt, de talán kicsit jót is tesz neki. Én már nagyon szeretném, ha idén karácsonyt ott töltenénk. Nyáron már házavatót akarunk.
Heloka...vegulis jo hogy megldottatok a dolgot a paroddal ... az meg hogy feszult nem csoda tudod z alagut hat igen...abbal kikell maszni...
Altal merlegre ,nem hiztal semmit vissza az unnepek alatt!!!!!!
Na, szia!
70 perc torna?????????? Hát, nem semmi vagy. Én örülök, ha 10 perc kickboxot kibírok, meg pár felülést, meg lábnyitogatást. Hulla fáradt vagyok, 3 napja nem alszunk, mert a kutyám még mindig tüzel, és most jutottunk el a csúcsra, amikor is hívja a fiú kutyákat. Ezzel nem is lenne gond, de persze éjjel vonyít a kis majom. Egész éjjel ül mellettem és sír. Ha kiviszem az utcára, akkor megnyugszik, de 15 percnél nem bírok tovább fagyoskodni. Ő viszont nagyon élvezi az esti sétákat. Megőrülök tőle. Fáradt és nyűgös vagyok.
Viszont jó ígéretemhez híven, elkezdtem én is ma a 90 napot újra. Hát az eleje biztos nehéz lesz, de kibírom. Főleg, hogy 16-án a drágám céges bulijára megyünk és ott nagyon csininek kell lennem. Hihihi.
Amúgy a Szilveszteri buli jól sikerült, bár ott volt az a csaj akivel jó múltkor egy csók erejéig összegabalyodott, de nem hisztiztem, viszont a nőt nem zavarta, hogy én is ott vagyok, továbbra is nyomult. Azt hittem a guta megüt. Hihetetlen volt. Nem akartam a szememnek hinni, hogy van ilyen. Ráadásul a csaj pasija is ott volt. Húúú, nagyon durva volt az egész. Na mindegy, végül is ettől függetlenül jól éreztem magam. Valahogy nem találjuk mostanában a közös hangot a drágámmal, de majd elmúlik. Olyan feszült és ideges, és én sem voltam valami nyugodt az utóbbi időben. Lehet minit egyedül kéne maradnia. Nem is nagyon ugrálok utána, jelenleg van elég dolgom. Meg van kattanva, én meg nem akarok összeveszni. Majd ha lehiggad, előkerül.
Hajaj, ma is van munkám, ami nem gond, csak most igazán ki vagyok purcanva.
90 napos + pont diéta + torna??? Hát nem semmi vagy. Remélem sikerülni fog. Nekem is már csak 4,5 óra meló, utána irány haza tornázni. Csak szépen lassan kezdem, mert holnap nem fogok tudni felkelni. Azt meg nem akarom. :)
Ok akkor kivancsian varlak!!!!!!!!!
Kepzeld...mar ma is lenyomtam a 70 pers tornat igaz kicsit szedelgek....nem tudom hogy lessz a piros betus napokon fogom e birni csinalni...
Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövök ma, csak elintézem a dolgaimat.Van egy pár mesélni valóm is.
Szia te draga!!
Nem merek merlegre allni aaaaa ,igaz nagylany kell legyek es majd utanna fogok raallni...
A szilveszter jol telt at jottek a szomszedok elvoltunk...
Uj evi fogadalom csak annyi hogy lefogok fogyni..a tobbi nem csak rajtunk mulik de bizom benne ,hogy ez sokkal jobb ev lessz!!
Irtal a tervekrol kivancsian varom a fejlemenyeket!!!!
En itt lesszek neked mindeg a fogyiban 100% tamogatlak virtualisan es ha tudok masban is termeszetesen.
Miert bongeszed az allas hirdeteseket? valtani akarsz??
Ma ujra indul a 90 naposunk,de en kombinalni fogom a pont dietaval,az arra lessz jo ,hogy oda tudjak figyelni a mennyisegekre,de eszre sem fogod venni mert mas valtozas nem lessz,hisz a gyumi ,meg a lenapok mennek tovabb.
Mar a tegnap tornaztam,mert azt mondtuk januartol mar tornazun ugye??!!
Le nyomtam 40 perc gyorsgyaloglast + RR3 30 pers felsotestet ,mit mondjak....faj mindenem!!
Tehat szeretettel varlak ,mikor tudsz gyere,ezer puszi neked!!!!!!!!!
Szia!!!!!!!! Ugy orulok nektek ,hogy jol vagytok mar eltelt 15 het,te jo eg hogy telik az ido!!!!!!!!
Meg neha felnezhetsz am!! Majd irj a fejlemenyekrol kivancsian varjuk!!
A parod megszokta mar a gondolatot ,hogy apuci lessz??? Vigyazz magatokra ,sok puszi a hasadra!!!!!!!!!!
BUÉK!!!!
Menike, egy igazi, vérbeli Skorpió beszél belőled:-)))) Biztos vagyok benne hogy sikerülni fog, ha valamit nagyon eltökélünk, azt el is érjük:)
Szóval hajrá lányok, Genia Neked is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, minden szépet és jót, boldogságot, és teljesüljön minden vágyatok!
Ui: Szépen gömbölyödünk már, 15 hetes a baba:-)
B.Ú.É.K. Barátném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új év, új fogadalmak, és annyi, de annyi kívánság. Nagyon jó volt a buli, bár voltak benne kellemetlen pillantaok is, amikor úgy éreztem, hogy a kapcsolatunk tuti zátonyra futott, de végülis rájöttem, hogy szeret engem, csak majom, de ő ilyen. Nem volt gond, ne ijedj meg, csak néha baromként viselkedett. Na mindegy. Hulla vagyok, mert reggel fél 6kor értünk haza és 8kor keltett, hogy ő már nem bír aludni. Azt hittem agyhúgykövet kapok. Csináltam reggelit, lefürödtünk és aztán aludtunk még 2-3 órát, de ez is csekély. Húúúú, most egfogalmazom magamnak, hogy mi is a 2010-es terv, aztán majd apróndonként megírom. Elég sok mindent szeretnék elérni. Már ennek érdekében az álláshírdetéseket böngészem. Na, majd beszélünk. Hétvégén nem zudom, hogy jövök-e, mert a tervek első részét meg akarom valósítani. Azaz kitakarítom az életemből a fölösleges, és visszatartó dolgokat. Itt az ideje, hogy minden téren talpra álljak, mert nem akarom, hogy rossz évem legyen. Jelenleg érzek magamban ennyi erőt, és persze számítok RÁD és a támogatásodra is. Biztos sokszor leszek elkeseredve, és lehet meg is zuhanok párszor, de mindig talpra fogok állni, mert meg AKAROM csinálni.
Jó pihenést NEKTEK a hétvégére!!!!
Január 4: ÚJABB 90 NAP kezdete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihihihi. Harc a kilók ellen. Ez az első pont a tervben. És megcsinálom.
Szia.Hat igen hamar eltelt ez az ev talan az eggyik legnehezebb az utobbi evekben.....de jovore mar sokkal jobb lessz.
Kivanunk nektek oromteli bekes boldog Uj Evet!!!!!!!!!!
Rrezzetek magatokat jol es gondolj ram eggy pillanatra mikor iszod a pezsgot ,erezni fogom...en is ezt teszem majd.....
Nekem is nagyon sok munkam van ,amit meg meg kell csinalnom ,lehet meg benezek ma...
Sok puszi neked!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Reánk köszöntött az év utolsó napja is. Hát ez is eljött, a nagy bulik ideje. Sajnos nagyon rosszul aludtam az éjjel, kettőkor felébresztett a kutya és azóta ébren vagyok. Nem is nagyon tudom, hogy hogy fogom kibírni a mai napot és az estét. Délben a barátaimmal Szilvesztert ülünk, merthogy este én sofőrködöm, így még délben ihatok. Jajaj, most jelenleg nagyon nincs kedvem a dologhoz. Hihihi. Inkább bebújnék a meleg ágyikóba a kutyusommal és durmolnék egy hatalmasat.
HAJRÁ!!!!!
Nincs is jobb kikapcsolódás. Jó pihenést, akkor holnap találkozunk.
Puszika
Ohhhh, bár ne mondtad volna el. A szemeim a monitort nyaldossák, olyan éhes vagyok. Gyorsan megcsinálom a holnapi szerződéseimet is, így nem kell olyan nagyon korán bejönnöm.
Te pihensz már??
Hohohóóóóóóó!
Majdnem végeztem, már csak 4 szerződés van holnapra, meg egy mára, és kész. hihihi.....
Most elkezdem a postázást, mert nem akarok holnap lemaradni, mert morci leszek. Meg még meg kell keresnem egy régebbi szerződést is, de ez már szinte nudli.
Te hogy állsz a főzőcskézéssel????
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.