Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
1079. Menike
2010. febr. 10. 12:17

Azt jól teszed, azért ezek nem olyan könnyű kis kaják. :))))))))

Most hívott a drágám, eléggé beteg, lehet oda az egész hétvége. :(((

Most mondtam neki, hogy igyon Neocitrant meg egyen gyümit, igyon teát. Most nem hagyom, hogy kidőljön.

Kemény leszek. Ha nekem el kellett mennem betegen a pizza partira, ő is el fog jönni.

1078. genia
2010. febr. 10. 11:57

Tehat mit foztem:

Zoldpaszuly levest (tudom nem szereted)

Toroskaposztat disznohusival es tarhonyaval

na ezekbol eszegetek ugy hogy szamolom a pontokat.

1077. Menike
2010. febr. 10. 11:54

Jól tetted, remélem elszálltak, mint a telehold. Hihihi.

Mi lesz a mai menüd???

Én azért már kezdegetek éhes lenni, de nem baj. Majd megeszek egy mandarint is. Ha meg elfogy a gyümi, akkor iszok. Otthon még van körte is.

1076. genia
2010. febr. 10. 11:31

Jo csinalok ,bar nem erossegunk a fenykepezes mindeg elfelejtjuk,hatha most nem fogjuk !!!

Az ufokat segbe rugtam...hihi ..........vagyok am!!!!!!!!!!!

1075. Menike
2010. febr. 10. 11:25

Szia!

Azt hittem elvittek az UFO-k. Már eléggé jól haladok, igaz, közben állandóan csesztetnek, de nem hagyom magam kiborítani. Már megettem 2 db banánt. Elég jól bírom. :)))))

Húúú, azért irigyellek Hortobágy miatt. Ha lesz lehetőséged képeket csinálni, akkor majd küldd el. Hétvégén én is ki akarom vinni a fényképezőgépet, és megörökíteni a csúszást. Hihihi.

Ha sikerül, átküldöm.

1074. genia
2010. febr. 10. 11:04

Akkor ma sem fogsz unatkozni!!!

nekunk 7vegen Hortobagy ,furcsi szauna...juj de jo lessz,mar alig varom!!! Holnap en is gyuminapot tartok es penteken merlegeles ,hatha lemegy addig par deka...

1073. Menike
2010. febr. 10. 08:26

Jó reggelt!

Na látod, mondtam én, hogy lehet, hogy a kilók nem mennek, de az alakod szépen változik.

Tegnap nagyon pocsék volt az oktatás, nem valószínű, hogy ebből a termékből sokat fogok eladni. Na mindegy.

Én nálam ma gyümi nap van. Már bevertem egy banánt.

Várjuk ma a gázszerelőt, mert a bojlerünk lekormolta az egész fürdőszobát, és kicsit ideges lettem, mert nyáron (július)festettem ki az egséz lakást. (Ez a hobbim)Ha ma megcsinálja a szerelő, akkor még este lefestem a fürdőt, mert így hányok tőle.

Pénteken jön az unokahúgom, de már mondtam. Szombaton vásárlás, este mozi, meg vacsi [ :)))) ]vasárnap meg csúszkálás.

Nálunk is nagyon hideg van és mára már ígérnek havazást is. Ez van.

Ma is kaptam ezer szerződést, amit be kell scannelnem és fel kell küldenem a biztosítóba. Kemény lesz. De közben folyamatosan fognak jönni hozzám, mert bejelentkeztek.

Őrület lesz ma is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1072. genia
2010. febr. 10. 07:30

JO reggelt!!

Mi ujsag? En voltam tegnap manikurosnel franciatcsinaltattam az a kedvencem,nallunk nagyon hideg van, de legalabb nem havazik!!

Dietaval rendben tartottam a pontokat.

Mondtak alanyok ne keseredjek el ,mert van amikor 6,9 hetig is stagnal...de nem adom fel tornazgatok az edzestervem szerint ,igaz a tegnap csak 40 perc gyors gyaloglas volt ,nem birtam tobbet csinalni ,remelem ma jobb lessz!!

1071. genia
2010. febr. 8. 18:21

Vendegeim voltak!!!!

Bocsika ,akkor holnaputan beszelunk sok puszika!

Jo legy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1070. Menike
2010. febr. 8. 16:31

Na, feladom. Novemberben nem volt ennyi ember az irodában, mint ma. Nagyon durva. Mindenki jön, hogy nem kapott csekket, matricát és mi-egymást. Nem győzöm kapkodni a fejemet. Haza akarok menni. És lám, most nézem az órát, fél óra múlva megyek is. Hihihi.Kifolyik a szemem a géptől.

Holnap nem leszek, mert egész napos oktatáson leszek. Illetve délelőtt a központi irodában dolgozom, délután meg okulok. Hihihi. ÁÁÁÁÁ, nem nagyon van kedvem, de ha ez a Főnök óhaja, ám legyen.

1069. Menike
2010. febr. 8. 13:13

Szia!

Az igen, akkor megint nagyon ügyes voltál. Nem is csodálkozom, hogy elfáradtál. Jelentem, végeztem a munkával, most várom, hogy hozzák a következő adag szerződést. Nem baj. Ma szerintem nem hozzák, addig is nekiugrok a diploma munkának, hogy be tudjam már végre fejezni. Hihihi.

1068. genia
2010. febr. 8. 12:57

Na vagyok jelentem torna kesz 70 perc lement de elfaradtam ..

Sok munkad van ??

1067. Menike
2010. febr. 8. 08:45

Abszolúte távol álltam a jóságtól. Nagyon nagyon távol. Jelentem ma keményítő van, de már reggel megszegtem, meg ma meg is fogom. Holnap a szénhidrát helyett gyümit tartok, meg holnapután is, aztán víz. Muszáj. Bár pont tegnap este dicsért meg a párom, hogy szerinte kisebb lett a hasam. Pedig nem is. Szerintem. Torna nuku, a csúszkálás, meg a dombra való visszabaktatás megtette hatását. Ráadásul a kicsik lefele csúsztak, visszafelé a nyakunkba cipelhettük őket, mert ők már fáradtak voltak. Gondolhatod. Hótaposó, vastag harisnya, vastag nadrág, nagy kabát, meg a gyerek a nyakunkba. Hát igencsak leizzadtam. pFúúú, kész voltam teljesen.

Délután lefeküdtem, és kisebb nagyobb megszakításokkal vasárnap reggel nyolcig aludtam. Nagyon durva volt.

1066. genia
2010. febr. 8. 08:32

Jo reggelt !!!!!!!

te aztan nagyon ugyes voltal ma reggel,orulok,hogy jol ereztetek magatokat!!!

Jelentenem kel: a tegnapi napot jol elbuktam estere edesseget ettem volna feszt na igy rendesen meghaladtam a megengedett pontjaimat tornazni sem tornaztam a tegnap baromira lusta voltam ,most is annak erzem magam ...de ma mar erott kell vennem magamon!!!

Te jo kislany voltal??/

Milyen napod van ??/ja en szombaton gyuminapot tarottam!!!!!

1065. Menike
2010. febr. 8. 08:25

Jó reggelt Barátném!

Sajnos nem mentünk nézelődni, helyette vettünk egy brutál nagy pizzát és eszegettünk anyukámmal. Hihihi.

Vasárnap meg összeszedtük a csapatot és elmentünk szánkózni. Igaz szánkót nem használtunk, mert találtunk egy nagy nejlont, ráültünk 10en és lecsúsztunk dombon. A gyerekek, de mi is nagyon élveztük. Még le sem értünk, amikor már az kiabálták, hogy még egyszer. Olyan jó volt, hogy most vasárnap is megyünk. Szerdától szombatig havazást ígérnek, úgyhogy vasárnap megyünk. Most már jönnek az én barátaim is. Rengeteg gyerek. De látnod kellett volna minket felnőtteket. Három órára gyerekké változtunk. Ragyogott mindenkinek az arca, csillogott a szemünk. Krisztián ült mindig elől, ő volt az irányító. Hihihi.

Most meg bejöttem korábban dolgozni, mert a bárányhimlős unokaöcsém nálunk van, és én még nem voltam bárányhimlős. Nem akarok otthon túrórudisat játszani.

Na, leszek egész nap.Jelentkezz!!!

1064. genia
2010. febr. 5. 17:08

Nektek is kellemes 7 veget es jo nezelodest...milio pusszancs..

Udv a Krisztiannak!!!!!!!!!!!!!!!!!

1063. Menike
2010. febr. 5. 17:06

Igen. Mára vége a munkának. Lehet hétvégén nem tudok jelentkezni, mert elviszi a laptopot kölcsön adja. De hétfőn tuti jövök és elmondom mi mindent láttuk és mi tetszett, mi nem. Szoríts nekem.

Jó hétvégét NEKTEK is. És irány a szauna!!!!

Puszika

1062. genia
2010. febr. 5. 16:54

De jo!!!!!!! tudom hogy izgi...a kozos eleteteket keszititek elo en is emlekszem ra..meg most is izgalmas ha uj celok vannak es azt valositjuk meg,tiszta adrenalin!!!

Most mentek???

1061. Menike
2010. febr. 5. 16:45

Húúú, nálunk is. Csak úgy emelgeti a lábát, meg csapkodja a tenyerét. Hihihi.

Éppen most hívott, hogy menjünk be Pestre megnézni az ajtókat, meg minden mást a házhoz. Hihihi. Végre!

Megyünk nézelődni. El sem hiszem, hogy eddig eljutottunk.

Úgy izgulok, mint egy kisiskolás. :))))))))))))

1060. genia
2010. febr. 5. 16:31

Aaaaaaaaaaa azt nem hiszem ,hogy benan tancoltok eggyutt ki van zarva!!!!!!!!!!!!

A fiuk jobban birjak cernaval nallunk is igy van regeltol esig ,estetol reggelig birja!!!!

En mar nem annyira meg le le ulok de o mintha duracelt nyelt volna mindenki megjegyzi....

1059. Menike
2010. febr. 5. 16:17

Jól írtad. :))

Mi is imádunk mulatni. Látnod kéne milyen kis bénán táncolunk együtt, de mi nagyon élvezzük. A Krisztián meg különösen táncolós fajta, főleg ha iszik is mellé. Na akkor leütni sem lehet. Nagyon jókat kuncogok olyankor rajta.

Mi is imádunk mindent, ami jön. Én napközben csak rádiót hallgatok, takarítás alatt meg mikor melyik CD akad a kezembe. Szinte teljesen mindegy. Igaz, azért sokban függ, hogy éppen milyen hangulatom van.

1058. genia
2010. febr. 5. 16:10

Az tenyleg nem draga!! Mi nem jarunk diszkoba ,lassan mar a fiunk megy helyettunk...,a retro diszkot en is birnam!!!

maskulomben haus nem tudom jol irtam de nem hiszem...a kedvenc zenenk de az osszes zeneket szeretjuk, mulatos csalad vagyunk am!!!!!!!!!!!!

1057. Menike
2010. febr. 5. 15:58
Én is szeretek, nincs is ezzel gond. Táncolni is szívesen megyek, a gond az, hogy a fővárosba nem szeretek menni. Ahova mi járunk, ott meg ezen a héten lesz diszkó. Pedig az olyan jó RETRO diszkó. Mindenki minden számot ismer. Ott mindenki táncol és énekel. Nem látsz olyan embert, aki 10 percnél tovább bírná ülve. Imádok oda járni. És nagyon olcsó is. 500 Ft a belépő.
1056. genia
2010. febr. 5. 14:42

Oooooooooooooooo hat az is jo program lessz!!

Szeretek vasarolni!!!!a tancika sem rossz!!!!

1055. Menike
2010. febr. 5. 14:34

Köszönöm!

Sajnos nem valószínű, hogy arra járunk. Most hétvégén családi hétvége, nálunk van a gyerkőc. Jövőhét végén pedig meglátogat az unokahúgom. Megígértem neki, hogy shoppingolunk, meg diszkóba megyünk. Hihihi. Elég kemény lesz. Egész napos séta után este táncolni. Hát aznap meglesz a tornám.

1054. genia
2010. febr. 5. 14:04
Szeretettel varunk Hotobagyra !!!!
1053. Menike
2010. febr. 5. 14:01

Most mondták be, hogy holnap 20 cm hó fog esni. Hm, akkor tényleg megyünk szánkózni. Hihihi.

Nagyon irigyellek. Fürcsi, szauna! Ez NEM ér!!!!!

Én is akarok!!

1052. genia
2010. febr. 5. 13:54
Kolozsvaron rengeteget voltuk,de Hortobagyon is legalabb 6szor maszkalgatunk mi eleg surun>..Mind2 nagyon szep most nem igazan lessz kedvunk ijen hidegben setalgatni,azt hiszem furcsi lessz es szauna de jo !!!...alig varom!!!
1051. Menike
2010. febr. 5. 13:48
Na, akkor a probléma megoldódott. Voltatok már ott vagy most vagytok először mindkét helyen? Lesz lehetőségetek szétnézni? Én még egyik helyen sem voltam, de Krisztián megígérte, hogy Hortobágyra elvisz, ha jó idő lesz.
1050. genia
2010. febr. 5. 13:46

Uzleti utra megyunk tanulunk,jovoheten szombaton es vasarnap hortobagyon leszunk szinten uzlet miat..

Jeee na latod ,ott van szauna a hotelbe na fogok is menni!!!!

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook