Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Na, most szóltak a központi irodából, hogy ezentúl kedden és csütörtökön is mindig ott leszek, Sajnos ezeken a napokon nem leszek veled. Teljesen ki is vagyok akadva. A fa....om teli van az örökös ugráltatásaikkal. Na mindegy. Valószínűleg előbb utóbb ott fogok dolgozni, mert át kell vennem az egyik csaj helyét, mert babát szeretnének. Mindent meg kell tennem, mert akkor többet fogok keresni. Viszont abban az irodában mindig őrület van. Utálok emiatt ott lenni. Meg bejön reggel a főnöknő és egyből üvölt. Hát tudod kivel.
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Azt tudtam, hogy Hortobágyon lesztek, csak azt nem, hogy tartjátok-e vagy sem.
Hát én most nem tudok semmit sem ezzel kapcsolatban. Majd este kiderül.
Az lehet, de beteg. Bár már jobban van, meg igencsak meglepődött, hogy diszkóba megyünk a csajokkal, de majd kiderül. Este hazajön és majd eldönti. Nem zavar, ha jön, de most az sem, ha nem. Vasárnap lesz szerelmesek napja, akkor együtt leszünk. Most vettem a fiának 5 dvd-t. Neki majd holnap szerzek valamit. Kap majd inget, vagy pólót, mert most ilyenekre van szüksége.
Igazából megbeszéltük, hogy nem veszünk most egymásnak semmit, hanem moziba, meg vacsizni megyünk. Hát ez szerintem lemarad. Szombaton dizsi, vasárnap meg ő már pihenni szeret. Igaza van. Hétfőn mindig korán indul melózni. De lehet azért vasárnap délután elmegyünk moziba.
Viszont ha tényleg esni fog a hó, akkor meg délelőtt csúszkálni megyünk, úgyhogy akkor azért nincs mozi.
Ti megünneplitek a Valentin napot?????????????
Én sem tudom, hogy miért nem alszok. De már nagyon utálom. Na, megbeszéltem a csajokkal, hogy holnap elmegyünk diszkóba. Hála az égnek, két utcával arrébb van tőlünk, nem kell messzire menni. Valentin napi party lesz. Alig várom, mert benne van a bugi a lábamba. Hihihi. Na mindegy. Krisztián még nem tudja, hogy nem kell eljönnie velem sehova. Majd mindjárt felvilágosítom.
Amúgy már jobban van.
Az igen. Én meg pont fordítva. Most este 9ig kényszerítettem magam az ébrenlétre, hátha végig tudom aludni az estét, de nem. Hajnalban felébredtem, de nem kapcsoltam DVD-t, sötétben pillogtam, még újra elaludtam. De 5kor kivert az ágy. Aztán olvasgattam, majd fél 7-től 7ig aludtam.
Szerinted, ez normális???
Szia!
Kepzeld tegnap delutan lefekudtem olyan 4 ora fele fel 7 ig aludtam aztan felkeltem 1 oracskat teveztem es ujra aludtam reggel 8kor keltem szep mi ...es a ;lenyeg!!!!!!!!!!! meg most is nyomottnak erzem magam!!!!!!!!!szep mi???????????????????
Jó reggelt!
Újra itt, de már a héten utoljára. Nem veled van bajom, nehogy azt hidd, de ebből a hétből kicsit elegem van már. Nálunk változatlanul esik az eső, néha havas is. De hó még semmi. Teljesen ki vagyok tőle!!!!!!!!
Az idő. Biztos vagyok benne, hogy leszív bennünket az, hogy sosem süt a nap. Nálunk most pl. az eső esik. Sejtheted, milyen elszontyolódottan néz ki minden. Semmi boldogság hormon nem jut.
Ezért vagyunk álmoskák. NA, már nem sokáig kell várni, és itt a TAVASZ!!!!!!!!!
Nem semmi vagy en irigykedem rad!!!!!!!!!!!!
Tudod miert?/
Mert porogsz !!! En meg napok ota olyan vagyok mint a mosott rongy ,nem tudom miert fesz faradtnak erzem magam ,erotlennek aaaaaaaaa tele van mar vele a t....kom na ezt jol megmondtam!!!!
Hmm, nagyon jó neked. Hát, most már aztán tényleg irigykedem ám. Hihihihi.
Én az egyik melóval kész vagyok, most az elmaradásokat pótolom. Eléggé sok van.
Este felébredtem 1 órakor, felhívtam Krisztiánt, mert indulnia kellett, aztán meg nem bírtam visszaaludni, úgyhogy ment a mese DVD, meg könyvet olvastam. 6kor felkeltem és elkezdtem a takarítást is. Jó volt, mert a felével végeztem. Ha minden igaz, ma jön a bojler szerelő, úgyhogy ma még festhetek is. :(((((
Hiába, jelenleg nem érzek rá késztetést, de meg akarom csinálni, mert hányok a fürdőtől. Olyan szép sárga volt, de most csak simán fehér lesz.
Nekem mondod???
Be vagyok rezelve tőle rendesen. Ha egy kicsi gyanú is felmerül, hogy elkaptam, a Krisztiánt azonnal oltatom, mert ő sem volt. Nála meg még gázosabb, mert meddőséget okoz, és hát még szeretnénk babát.
Kozmetika??? Remélem szép lettél, és megmasszíroztattad az arcodat is. Mit csináltak veled???
Szia !
Most jottem meg, kozmetikaban voltam ,jaj hat vigyazz felnott korban mar kicsit huzos lenne elkapnod!!!
áááááááááááááááááá,most volt itt egy Ügyfelem a bárányhimlős gyerekével.
Basszus, ÉN még NEM voltam bárányhimlős. Jajajaj. Remélem nem kaptam el.
Elköszönök!
Holnap jövök. Most haza megyek és nekiállok összepakolni, meg takarítani. Legalább néhány dolgot megcsinálok. Jah, meg meg kell locsolnom a virágocskáimat. Imádom őket. Igaz nincs semmihez semmi kedvem, legszívesebben lefeküdnék, de nem hagyom magam.
Jó légy! És most már pihenj, légy szíves.
Pusza
Na, a meló felével végeztem. Belekezdek a másik felébe, hogy holnap kevesebbet kelljen megcsinálnom. Úgy is annyi melóm van, mint állat. Mármint ezen kívül is.
Ne hidd, hogy panaszkodom, csak unom, hogy minden gány melót rám sóznak. Pfúúúj.
Hajrá!!
Akkor jó tornát. Nekem már nem lenne erőm hozzá. Nagyon ügyes vagy, felnézek rád!!!
Ugyanaz a baja, mint nekem volt. Folyik az orra. Semmi más baja nincs. Nem lázas, semmi. Sajnos én elkaptam, odaadtam anyumnak, majd most a Krisztián is elkapta.
Jaj, nehogy komolyan vedd, hogy nem adok enni neki, meg ilyenek. CSak első dühömben mindig megfogadom, hogy nem kap semmit, mert nem érdemli meg. NA mindegy.
Nálunk nem süt, de még csak elő sem bújik. Jön a havazás. Lehet csúszkálni.
Na, már próbálkozik a hétvége alól kibújni. Ha megteszi, akkor nagyon be fogok rágni. Akkor se kaját semmit nem adok neki jövőhétre.
Nem vagyok hajlandó mindig én lemondani mindenről.
Na, most fel is bosszantottam magam.
Tök jó. Biztos meg lehet szokni. A lényeg, hogy te jól érezd magad tőle.
Nem hagyom magam, abban biztos lehetsz.
Jol teszed ne hagyd magad es egyen sok citromot ,ha szereti!!!!!
Nem konnyu kajak de az adag a lenyeg azert szeretem ezt az eletmodvaltast nem erzem fogyinak ,mar ugy belejottem ,hogy ra nezek a kajara es mar akaratlanul is szamolok agyban furi.....
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.