Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!
Látom, megint pörgős napjaid vannak. Nem gond. Tegnap eléggé sok mindent el bírtam intézni, de ma is van mit csinálni.
Ja, és tegnap megszületett a barátnőm kisbabája. Kisfiú és Kornél a neve. Annyira örülök neki. A kórházba nem megyek be hozzá, kért hogy ne tegyük, mert a baba vele van és ilyenkor el kellene vinnie az őrzőbe.
Na mindegy, majd hazajönnek és ha szól, akkor megyek és meglátogatom őket. Biztos nagyon cuki.
Szia!
Aggodalomra semmi ok, nem vesztem el. Hétfőn nem kellett dolgozni és oda voltunk fürdeni a gyerekkel. Nagyon jól éreztük magunkat, rendesen el is fáradtunk. Tegnap meg a központi irodában voltam, így nem tudtam írni neked. Délután meg átmentem a terhes barátnőmhöz, kitakarítottam náluk, mert meleg front jön, és bármikor jöhet a baba. Így legalább megnyugodott, hogy mehet szülni. :))))))))))))))))
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történnek veled, de hátha semmi komoly. Meggyógyulsz és lefogysz. :)) Csak mindent pozitívan kell felfogni. Nem lesz gond.
Jah, ma van melóm, nem kevés, muszáj utol érnem magam. Hihiihi. És hiába ünnep ide-oda, nagyon el vagyok fáradva. Sajnos a lakáskultúra kiállításra nem mentünk, mert a drágám délután ért haza a munkából, gyorsan elszaladtunk a gyerekeknek megvenni a legót, 6-ra meg már vendégségbe voltunk hivatalosak. A barátnőm volt és mondta, hogy ne sajnáljam, mert alig volt kint kiállító. Sajnos a válság ezt is megviselte. Most hétvégén lesz a virág kiállítás. Remélem el jutok.
SZia !!
Remelem jol vagy!! Mostmar kezdek aggodni!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo eggelt!!
Remelem ma jossz!!
Fejlemenyek:A hazidoki elkuldott pajzsmirigy kivizsgalasra ,szerinte gond lehet azert nem fogyok. A tegnap mar voltam is a doktorno megtapogatott es azt mondta ,ugy erzi kicsit megvan duzzadva ,csutortokon kell mennem nyaki uh ra es vervetelre uttanna majd tobbet fogok tudni..fasza nem??mar csak ez hianyzott!!!
Mas:szakad a ho ,mar sepertem eggy turat..mar sosem lessz TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!!
Ma tuti nem dolgozol!! Nallatok unnep van!!!
Szia!
Nem volt nettem javitas alatt alt ,most sem tokeletes ,mert akadozik remelem hetfon tudunk beszelni!!!
Sok puszi!!
Hmmmm, drága Barátném!
Már megint pörögsz, fogadjunk. Nem vagy itt, és tegnap sem voltál sokat. Na, jól van, nem haragszom. Én is dolgozok, sok meló van ma. Holnap meg kiállítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig várom.
Szia!
Na, még vissza kellett jönnöm az irodába. Itt ülök, és szerződéseket kötök. Aztán meg elegem van és haza megyek. Vagy vásárolni, vagy nem tudom. Igazából nincs semmihez se nagyon kedvem. Ezt a havazást nem bírom. Egész nap esik. Pfúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Rendben ,szep napot neked...itt is szakad a ho brrr es nagyon hideg van !!
Puszika!!!
Szia!
Sajnos nem tudok semmi újat a barátnőmről, nem jelentkezett.
Ma nem leszek, mert ma nekem kell könyvelőhöz menni, meg a központi irodában dekkolok. Azért este lehet beugrom, de nem ígérem. Megyek megveszem a LEGO-kat a gyerkőcöknek. És most jöttem rá, hogy mindjárt Húsvét, úgyhogy arra is kapnak egyet-egyet, aztán kész. Még a Drágámnak nem vettem meg az ajándékát.
Jah, nálunk szakad a hó. Nem voltam valami boldog, de ez van, nincs mit tenni.
Szép napot Barátném!!!!!!!!!
Na hala Istennek!! Ugy orulok..,most jottem meg ,de mindjart megyek isle kel mennem a konyvelonkhoz de holnap jovok .
Jo legy!!!Sok puszika!!!!
Na, úgy néz ki, nagy nehezen, de felébredt a baba. Legalább is ezt a hírt kaptam órákkal ezelőtt. Csak bírja ki még azt a két hetet. :)))))))
Már nem érdekel, hogy mi romlik el. Várom a főnököt, hogy hozza a fizetésemet, mert akkor megyek és megveszem a legót a gyerekeknek. Hihihi.
Legalább ők hagy örüljenek. Nem??
Hmmm, alig várom, hogy szombat legyen és menjünk a lakáskultúra kiállításra. Lehet gépet vinni, úgyhogy majd küldöm a fotókat. Kíváncsi vagyok, milyen álomszép dolgokat fogunk látni.
Csupa rossz hirt hoztal..aggodom a baratnodert es szoritok neki nagyon!!!!!!!!!!!!
Ne mond ,hogy ez nem a te honapod mert akkor ugy lessz..inkabb azt mond ,hogy minden rendben lessz!!!!!
Futest es a tobbit megoldod valahogy..tudom bosszusag de meg mindeg jobb mint betegnek lenni!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Hát, hogy lehet ráülni a saját körödre?????????
Hahahahahaha. Jót nevettem. Nem vagy egyszerű.
Milyen fejleményekre gondolsz? A fűtés után most már a zuhanyunk is tönkre ment. Persze már nem idegeskedem, hanem röhögök. Ez nem az én hónapom, és kész.
Most nagyon aggódom, mert a barátnőm babája nem mozog. Van szívhangja, de nem az igazi. Nem tudják felébreszteni. Most itatják kólával, meg energia itallal, hátha felkel, ha nem akkor irány a kórház. Nagyon féltem őket. Igaz, már csak 2 hete lenne hátra, de jobb lenne még neki ott bent. Félünk, hogy rátekeredett a köldökzsinór.
Ilyen dolgok vannak. Ha 2 órán beül nem mozdul meg, akkor megindítják neki a szülést. Szegény, még ki sem takarítottam nála, de ha bent marad, akkor ki fogok, amíg bent van.
Szia !!
Na jol vagy?? Fejlemenyek???
Szia!!!
Eltort a kormom!!!!!!!!!
olyan hulye vagyok csak en tudok ilyet csinalni ra ultem a kormomre ..nem vagyok normalis ....holnap kellett volna mennem toltesre fasza nem..most nem hivom fel hogy baleset tortent holapig kibirom!!!
Ne mérgelődj, majd csak lesz valahogy.
Nálunk elromlott a fűtés is. Elegem van. Csak az alkatrész 25 ezer Forint. Most aztán végképp betelt a pohár. Annyi a biciklimnek. Most kezdhetek újra spórolni rá. Ezt nagyon utálom, és rohadt csalódott vagyok. Nem is érdekelne,ha nyár lenne, de persze visszatért a tél. Miért ne???
Mindegy, sejtheted milyen elkeseredett vagyok. Utálom az egészet és rohadtul ki vagyok tőle. Ez az egész lakás egy nagy pénznyelő.
Holnap nem vagyok, mert a központi irodában leszek. De szerdán vagy még holnap este jelentkezem. Addig kidühöngöm magam.
Nem vagy vele egyedül drága Barátném!
Nálam sem mennek a kilók. Hihetetlen, de nem is tudom, hogy csináltam végig 90 napot. Egyszerűen nem megy. Nincs meg a megfelelő akarat. Pedig nekem is elegem van. Ráadásul most még meg is fog jönni, és hát ilyenkor zabálás van. Igyekszem visszafogni magam, de nagyon nehéz.
Én azt várom, hogy jó idő legyen, és hátha a napsütés feltölt és akkor kibírok mindent. Legalábbis ebben bízom. De te legalább tornázol.
Na szoval fogyi tema:
nem fogyok semmit ,tudom en vagyok a hibas ,mostansag mindeg ennek sokszor tul haladom a pontjaim egy kicsit belefaradtam az egeszbe....masnak megy es latvanyos en csak gyotrodom a 67 tol az istennek nem megy lejjebb....pedig mar ugy vagyok vele ,hogy a 60 nak is tudnek orulni mostanaban mindeg faradtnak erzem magam...semmi lelkesedes olyan uncsi vagyok tudom de legalabb most kipanaszkodtam magam ...nagyon szeretnek mar kimaszni ebbol az allapotbol ugy erzem az alagut kelloskozepeben vagyok es tok sotet minden..haragszom magamra nagyon ..mostanaban a kitartasom es a lelkierom egyenlo a 0 val AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Húúú, a fogfájás az nagyon durva tud lenni. Jobb,ha nem húzod sokáig, mert úgy jársz, mint én. Már nem lehetett megmenteni, így gyökér kezelni kellett. Úgyhogy irány a doki.
Jahj, nagyon köszi, majd holnap jön haza Olaszból, megmondom neki. Szemtelenül fiatal ő is még. Bár már mondogatja, hogy ő milyen öreg. 34 éves ma. Hihihi
Most itt is süt a nap, de eléggé hideg van. Nálunk minden háztető fehér volt, a kocsi lefagyott. Kb - 5-6 fok volt az éjjel.
Boldog szulinapot a Dragadnak!!!
Nallunk is megvolt a nagytakaritas,hideg volt egesz 7vegen es itt is havazott..ma reggelre a fuvunk tiszta deres lett mintha osz jonne nem tavasz,viszont itt most sut a napocska ...nekem meg fajdogal a fogam azt hiszem nem uszom meg fogorvos nelkul na nagyjabol ennyi az ujsag!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Neked is nagyon Boldog Nőnapot!
Semmi lépcsőn való hasizmozás nem volt, hanem nagytakarításba kezdtünk. Ablakpucolás, függöny mosás, stb. Ez is elég rendesen lefárasztott. És mivel szépen ragyogtak az ablakaink, így tegnap elkezdett esni a hó. HURRRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Gondolhatod, milyen boldog voltam. De ez még a kisebb gondom volt, mivel estére a fűtésünk is felmondta a fáradtságot. Fasza! Azt hittem megüt a guta. Most anyukám várja rendületlenül a szerelőt.
Viszont, ma megöregedett a Drágám is. Ajándékot még nem kapott, még nincs meg neki. De hétvégén megünnepeljük, mert akkor meg a névnapja lesz, és a gyereknek meg tegnap volt. Úgyhogy felköthetem a gatyámat és mehetek a játék boltba is. Hihihi.
Tegnap volt a tesóm fiának is a névnapja. Pont nálunk volt. El is mondta, hogy igazából neki egy LEGO City Reptérre lenne most nagyon nagy szüksége.
Hiába szeretném megvenni mind a két fiúnak, nem fog menni, mert darabja kb 25 ezer Ft. Annyit meg egy játékra sem adok ki. Majd kapnak kisebb Lego-t és kész. Krisztián névnapjára már vettem egy pólót, ami nagyon jól áll neki. Az sem volt 2 fillér. Szülinapjára meg bicskát szeretnék neki venni, mert elhagyta a sajátját. Azért ezt még kipuhatolom tőle. Majd megkerülöm, mint a koncert jegyekkel. Hihihi.
Ma leszek egész nap, holnap viszont egyáltalán nem. Oktatáson leszek.
JO reggelt!!!
Boldog no napokat draga baratnem!!!!!!!!!!!!!!!1
na ugylatom te mar 7vegezel?
Akkor kellemes 7veget neked sok puszi es jo legy!!!
Vigyazz a lepcsorol valo hasizomzassal!!!!!!!!!!!!!
Hihihi ne csinald 43 evesen ...ezt mar el b....tuk felelotlensegnek tartanam!!!
10 ev mulva unokam lessz!!!!!!
Majd kitaláltok valamit. Nem féltelek. :))))))))
Amúgy nem is vagytok öregek. Akár most is vállalhattok.
Nem tudom, én még be vagyok szarva attól a gondolattól, hogy gyerek. Ehhez nagyon nagy bátorság kell, én gyáva vagyok. De majd egyszer nekem is lesz. Majd meglátjuk. Valószínűleg úgy, hogy véletlenül sikerül majd. Nem tudom.
Az én drágám már végzett a munkával, ezerrel tart hazafelé. Hogy a telephelyen mit kell csinálnia, azt nem tudom, de legalább hazánkban tudom.
Tenyleg sok lemondassal jar de...100% megeri .,ne felejd 27 eves vagy es ha 2 szeretnel akkor nem szabad tul kesore hagyni az elsot ,mert az ido telik es kesobb mar nincs ugy turelmed hozza ,mar mi is banjuk ,hogy csak eggy van .
Mar 17 eves lessz 2 ev es megy egyetemre 45 evesen itt maradunk ketten a parommal ebben a nagy hazban mint ket oreg ,,,,,....fasza nem??/
Imádom a gyerekeket. Ilyenkor, mikor valamelyik barátnőmnek lesz, akkor az én anyai órám lecsillapodik. Aztán teljesen megáll. Néha megijedek, mennyi lemondással jár. Persze, ezerszer több csodát kapsz, de még nem akarok lemondani a szabadságról. Majd 2-3 év múlva. Bár Krisztián hétvégén megkérdezte a kisfiától, mit szólna egy kistestvérhez. Megrökönyödésemre, nagyon szeretne egyet. Mondtam neki, hogy vele nem lehet játszani, meg sír, meg csak eszik és alszik. Azt mondta nem baj. Hát????????????
Nem vagyok még felkészülve erre.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.