Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Oké, de ne feledd, nem akarlak rákényszeríteni semmire sem.
Jövőhét szombaton kezdem a motoros tanfolyamot!!!!!
Hmmm, klassz lesz, mert akkor a 2 jogsim egyszerre meglesz.
Annyira izgulok már. Alig várom, hogy motorozhassak.
Genia!
Egy komoly kérdés! Szerinted normális vagyok így majdnem 27 évesen???
Nem ,ha te nem hagyod en sem!!!!!!!!!!
Eggyutt szenvedunk akkor!!!!!!!!!!!!!
Nem muszáj. Itt semmi sem az, de én megtartom. Jól bírtam, nem volt gond. Ha nem mentünk volna moziba, nem csalok. Hagyd ki nyugodtan.
Oké?????
Hali !!
Akkor megnyugodtam, nem csak en nem birtam ki!!
Muszaly nekunk minden gyuminap utan vinzpot tartaniiiiiiiiiiiiiii...........
Jó reggelt Mindenkinek!
Na, nekem is sikerült tegnap elcsábulnom. Moziba mentünk és hát a mozi nem megy pattogatott kukorica nélkül. Na, de semmi gond, ennyi még belefér.
Ma fehérje és halacska. Nagyon imádom. Este meg night shopping-ra megyünk. Bár nincs kedvem, de nem akarok otthon ülni.
Jó reggelt!
Bea, de jó volt olvasni a soraidat, hogy belefér a diétába egy kis bűnözés :).
Csajok, nagyon ügyik vagytok, én nem bírnám ki a víz napot, de neki sem ugrok, mert ismerem magam, és tudom, hogy abból estére nagy zabálás lenne.
Mélegelés: indúlás 69,3, ma reggel 67,8 :)))))).
Ma spenót lesz az ebéd krumplival, Dani még kap hozzá tojást.
Még mindig alszik a tökösöm, fűvet akartam nyírni de még nagyon vízes :(. Tegnap szinte semmit nem csináltam, nagyon lusta voltam, ápoltam a kis lelkem, hogy apa elment, no de ma meg emberelem magam.
Én Szeged mellett:)[Deszken]
Most mamámhoz Kistelekre megyek:)
Ok,akkor tartjuk a kapcsolatot!!
Magyarorszag melyik reszen elsz??
SZia!!
Akkor te a foldim vagy!!!
En Szatmarnemetiben elek!! Ami a viznapot illeti lehet ,hogy igazad van ,nekem nagyon nehez volt ,a lanyok nagyon ugyesek
Kar ,hogy csak este tudsz gep ele ulni en koran lefekszem ,igaz koran is kelek!!!!
:)
na tornáról nem tudok most mit mondani,hogy mi lesz 5 nap alatt,mert megyek ki mamámhoz és ott 1 tv van..így lehet,hogy a kerti munka marad...szerintetek az is jó mozgásnak?:)
Jóóóóóóóóó reggelt!:):):)
A bűnözésem ellenére is -1 kg:):):):)
85,1kg:)oh igen:)zsír%:29,4 víz:51,4
cm-kben köv 5 nap múlva mérem:)
szia Bea!:)Mi azért tartunk minden 5.nap víznapot,mert ugye mi a reform változatát csináljuk:)
köszönöm a tippeket kaja téren!:)
HAJRÁHAJRÁ!!:)
Megy ez..:)
hát csajok, későn ültem gép elé
de sajnos csak este van időm zavartalanul ideülni
Szerintem nem kéne minden ötödik nap víznapot tartanotok, elég havi egyszer, nagyon legyengülhettek!
Én 5-6 éve ezzel adtam le 30-at és csak 1-szer tartottam víznapot!
Inkább foggyunk lassabban,de biztosan!
A jojóból már elegem van, szeretnék végleg lefogyni és tartani.
Genia, képzeld én Nagyváradon születtem!11 éves voltam ,amikor ide költöztünk.
Ja és ne legyen lelkiismeretfurdalásod, szépen lefogyunk és mivel 90 százalékban mindent betartunk, az a 10 százalék bűnözés néha belefér!
Én pl. bűnözök, hogy a napokat betartom, de ha ch.-napon még éhes maradok, akkor nem egy sütit eszek, hanem kettőt és, ha még mindig kívánom, akkor megeszek egy gombóc fanyit is.
Gyüminapon meg este fél kilenckor bevágtam egy vastag szelet görögdinnyét, és ígyí is fogyok.
Jó éjt mindenkinek!
És kitartást!
ok akkor megnyugodtam!!!!!!!!!!
Tenyleg azt hittem elajulok es kellet mennem valahova kocsival ,feltem kiszedulok a volan mellol!!!!!!!
miért dobnánk követ rád??ez hülyeség!!!:):)
Ugyanmár!!!Emberek vagyunk hahóóóóó!!!Attól,hogy fogyni akarunk,azért szükségleteink vannak!!!!Ne csináljuk ész nélkül!!:)
sziasztok:)
Kipipálva a víznap!:-]
Jól van, tarts ki Genia!
Nekem semmi bajom, de megyek én is. Holnap reggel jövök.
Ok, kérdezd ki, és írd meg priviben, vagy mail-re.
Hol lehet megsasolni???
Szerintem 500-ért oda adja tesóm. Ugyanis a mennyasszonyáé volt, aztán szakítottak / 10év után/ és a csajnak az autó kellett.
Nemtudom mennyit futott, majd este megkérdezem.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.