Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Ugyes vagy !!
A mamadnal vagy mar??
Nem tudom ha lehet de...miota 90 napost megismertem immar 1 eve gyumolcs fuggo lettem en igenis eszem delutan is gyumolcsot sot en akkor eszem amikor megkivanom ,de talan Menike jobban tudja...
Szerintem egyel....
Genia, én imádom a tojást, bárhogyan elkészítve, akár mindennap enném. Szokta is mondani a párom, hogy engem könnyű elkápráztatni a konyhaművészetével /mást nem is tud csinálni :))) /
Mióta diétázom, minden olyan finom, a spenóttal is ugy voltam, hogy évente 1* megeszem, ma meg annyira jól esett, finom volt.
Délutáni gyümölcs evéssel hogy álltok. /Mert hogy van dinnyénk/. Egyáltalán lehet délután gyümit enni?
Halihó!
fehérje nap nagyszerűen megy:):)
Eddig u1 pudingfezt mindig megengedem magamnakg,1 joghurt és ettem föstölt halat növényi olajban.:)
jol elirtam hihihi...
torkomban....
Koszi Mona!!
Nallam az ebed meg most is a tokomban van ,hagymasgomba tojassal 1 sz feketekenyer de csak par villaval ettem nem is esett jol,de vacsira hal lessz mar be van pacolva!!!
Menike, ment a mail.
Genia, apukám azt szokta mondani, az a buta, aki a másikat annak nézi.
Ki mit ebédelt?
Nálunk spenót volt krumplival, kicsi tojást is kellett ennem, mert Dani azt mondta ő sem eszik ha én sem :(.
Köszi!
Marhára unatkozom. Van munkám, csinálom is folyamatosan, de uncsi nagyon.
Rendben. Én meg közeben szervezem a motoros dolgokat.
Már van is szerelő, aki eljönne velem, h megnézze, nehogy valaki átejtsen.
Húúú, nagyon izgulok. Bár félelmetes lesz a dolog. November 1-ig mindent meg kell csinálnom, mert utána nem lehet szabira menni. Hihihi.
Teherautó+ motor együtt, hát nem semmi.
Na jo !! En is igy gondoltam koszi ,hogy ugy reagaltal ahogy elvartam tolled(na ez nagykepu volthihihi)
Ok nem is foglalkozom veluk ,csak kicsit sziven utott. TEMA LEZARVA!!!!!!!!!!
Ugyan Genia!
Miért zavarna? Pontosan tudjuk, hogy nem magyar iskolába jártál, de mi szeretünk. Így ahogy vagy. És aki nem tudja megérteni, miért nem írsz helyesen, az saját magát minősíti. Buta és kész. Ne akadj fel ilyeneken.
Lenne egy kerdesem lanyok ?/
Most lattam egy forumot ahol szinte lebutazzak azokat akik nem irnak magyarul helyesen ,na de kerdem en aki mas orszagban el es nem magyar iskolaba jart akkor most mit tegyen akassza fel magat ,hihetetlenul viselkednk eggyesek!!!
Tudom en sem irok helyesen de igyekszem ,beneteket ez zavar????
Hat igen...probalj uj kapcsolatot keresni tudom nem konnyu de edesapam szavaival elve :
Kutyabol szalona sosem lessz csak kutyaszalona!!!
Ohh, nem is említettem. Írtam sms-t Krisztiánnak, hogy a pénzemet adja meg, mert kell. Visszaírt, hogy szombaton majd hív.
Na, micsoda előrelépés. Nem tudom, mit hisz, de ennek a kapcsolatnak annyi.
Csak két aláírást akarok magamra varratni.
Nem nagy dolog. Csak mini. De ki tudja, hátha kedvet kapok. Csak olyan helyen szabad, ami nem látszik ki a ruha alól, ha nem akarom. Igaz a lapockám nyáron kilátszik, de ennél a cégnél nem gond.
Csak, ha az eredeti szakmámban akarnék elhelyezkedni, ott nem szabad.
Édes a párod, ez a köldökös nagyon tetszett.
Nem fajt annyira ...mar 5 eve megvan lassan alig latszik!!
Mit akarsz tenni ?nekem tetszenek azok amik a derekadon van egesz lent kilatszik a nadragbol de sajna nekem mar nem illik mek hajas is ...meg a koldok ekszerek is tetszenek de ahogy a parom mondja Leulsz hopp eltunt a bigyusz a hasadba..hihihi...
Ohh, nagy bátorság. Sosem merném. Nem fájt???
Nekem nem, de most be vagyok tojva, mert amit akarok, az alatt besza...ok, az tuti. A bordámra akarom az oldalamon.
Azért még biztos eszembe jut valami, amit ki szeretnék próbálni.
Ha van ötlet, hallgatom!!!!!!!!!!!!
Jah, és meg akarom csináltatni az új tetkómat is.
Ne irigyeljetek!
ültem repülőn, kicsin. Én voltam a legelső, aki beszállt, mert nagy pofám volt, hogy ez semmi, mégis én sikítoztam, mikor a pilótafülkéből kigurult egy csavar, hogy le fogunk zuhanni. Leszálltunk, és úgy szedtek ki, mert szorítottam az ülés karfáját. Órákig rosszul voltam.
DE, úgy gondolom, hogy amíg " fiatal" vagyok, ki kell próbálnom mindent, amit csak lehet.
Néha úgy érzem, hogy elrohan a fejem fölött az élet, és még annyi mindent nem csináltam.
Muszáj.
Mondjuk a bungee jumping-ot nem merem kipróbálni. Nincs az a pénz, amiért leugranék, de a tandem ugrás más. Ott oda vagyok kötve valakihez, az pedig tuti kiugrik. Nem lesz választásom.
Nem gondolom, hogy baj, csak olyan furi, hogy mindenkinek családja van körülöttem, én meg kitalálok ilyeneket.
Mondtam, hogy menni akarok vadvízi evezésre, meg ki akarok ugrani egy repülőből???
Tiszta adrenalin bomba.
Normalis vagy persze nagyonis!!
Te egy orok mozgo emberke vagy aki szereti a kihivasokat ,miert baj ez????
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.