Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
1859. genia (válaszként erre: 1848. - Menike)
2010. aug. 19. 11:07
Nem vagy en is azt csinalom ha bajom van ,nem kell gondolkozni!!!!!!!!!!!!!!!
1858. Menike
2010. aug. 19. 11:02

Na, bajság van. Megy a hasam. De hogy mitől??? Na azt nem tudom. Elég izgi így dolgozni. Bár ma már nem nagyon erőltetem meg magam. Hiszen lassan hétvége!!!!!!!!!

Ki mit fog csinálni???

1857. Menike
2010. aug. 19. 10:57

Jó hétvégét, és jó csavargást nektek.

Én sem leszek, csak hétfőn!!!!!!!!!!!

Hóhóóóóó, de ma még visszatérek!

2010. aug. 19. 10:50

köszi:)

Hát igen:)Vigyázni kell vele:)

Nah,megyek torna és utána futás barátnőzni:)

szép napot nektek!Hétfőn reggel jövök!:)

1855. Menike
2010. aug. 19. 10:43
Jah, és futni én is imádok, csak nem most, mikor 40 kg pluszt cipelek. Hihii. Majd ha kicsit lejjebb megy, akkor én is elkezdem. De szigorúan csak futógépen, mert nagyon béna vagyok és elesek.
1854. Menike
2010. aug. 19. 10:42

Oké, menj a mamádhoz.

Torna??? Ez igen. Na, megint hős vagy.

2010. aug. 19. 10:33

oh hát én imádok futni:)a bokám azért már nem annyira!:)de megy:]:]

Most pedig megyek Rezsizek egy órát:)utána pedig megyek barátnőzök délután...utána pedig go ki mamámhoz,ami azt jelenti,hogy nem leszek ismét:\..

hétfőn leszek csak gépnél.:[.

1852. zsuci7
2010. aug. 19. 10:12

Én is hulla vagyok, itt olyan borús az idő is.....pedig jó lett volna reggel futni:-)

Ügyes vagy Diush!!!

1851. Menike
2010. aug. 19. 09:19

Basszus Diush!

Honnan van ennyi energiád???

Én olyan hulla vagyok, mint állat. Alig bírtam bevonszolni magam az irodába.

2010. aug. 19. 09:13

sziasztok!:)

Nekem ma ch napom van:)műzli;update péksüti;puf.búza:]

már voltam futni:)

1849. zsuci7
2010. aug. 19. 09:09

Sziasztok!

Ma keményitő napom van, egy kis párolt krumpli és répa lesz, már alig várom.

Tudtok valami jó kis recepteket?

1848. Menike
2010. aug. 19. 09:01

Jóóó reggelt!

Teljes csőd. Ettem reggelire egy májkrémes kiflit. Sajnos elbuktam, de vasárnaptól tuti rendes leszek. Hiihi.

KOMOLYAN!!!!!!!!

Holnap egész nap gazolok, füvet nyírok, takarítom az udvart. Na nem nálunk, hanem a barátnőmnél előszört, aztán az anyukájáéknál. Ez olyan munkaterápia. Hülye vagyok????????

1847. genia
2010. aug. 19. 06:45

JOooooooooo reggelt!!!!!!!

Ki hogy van????????? Mit eszunk ma???

2010. aug. 18. 21:12
hát én is nagyon örülök,hogy végre anyuval rendeződött minden!:)jó napom volt:)
2010. aug. 18. 21:11

sziasztok!:)

Hát őszintén nem tetszett amit ajánlott,nekem túl bonyolultnak tűnik...savas-lúgos étrend...de anyuval beszéltem és egy kedves ismerősöm már ajánlotta,hogy keressek egy szakorvost aki tud a fogyókúrában segíteni,így felkeresek egyet,addig pedig csinálom veletek!:)

1844. genia (válaszként erre: 1840. - A096e531bf)
2010. aug. 18. 18:13
Majd tajekoztass mindenkepp..
1843. genia (válaszként erre: 1835. - Menike)
2010. aug. 18. 18:12

Igaz!!!!!!!!!!1

Hagyd a p..csaba....,keressen mast akit szeret a mamikaja ,de az kur..vara nehez lessz!!!!!!!!!!!!!!

1842. Menike
2010. aug. 18. 13:36

Na, látod??? Megmondtam! Mindig azt bántjuk, akit szeretünk.

Rájött, hogy nem volt szép tőle a dolog.

Legalább rendeződik a helyzeted!

És ha nem is csinálod tovább, akkor is maradj velünk. A támogatás mindenkinek elkél.

Én meg most akartam megenni a reggelimet (dinnye), de megromlott. Fasza. Ebéd majd 3kor, mert 5kor oktatásom lesz és ki akarom bírni.

2010. aug. 18. 13:19
jaj,el is felejtettem mondani,képzeljétek ANYU bocsánatot kért!:)
2010. aug. 18. 13:19

huh sziasztok!én is rohanok ide-oda.

Ma voltunk vásárolni kaptam tesómtól egy szép babarózsaszín rúzst és egy zsírégető Dr kelen fitnesz krémet:)Voltam már futni is most pedig NAGYON IZGULOK!Fél óra és jön anya ismerőse aki segít lefogynom,ma délután dől el,hogy abbahagyom e a 90 napot vagy az ő általa előírtat fogom végigcsinálni.De ha abbahagyom is szeretnék még itt lenni VELETEK!:)

Huh..wááá:)izgulok.izgulok.izgulok:)

1839. Menike
2010. aug. 18. 13:04

Ok Mona, remélem sikerül és tényleg elmentek pihenni. Meg jó lenne, ha együtt lehetnétek. Megérdemlitek.

Pusza

1838. Mona..
2010. aug. 18. 12:07
"Igyekszem jönni, bár remélem apát rá tudom venni, hogy menjünk el valahová." Pár napra.
1837. Mona..
2010. aug. 18. 12:06

Menika majd reagálok, de most azt sem tudom hol áll a fejem.

Elvittem aput laborba, most értünk haza, közben telefonált a párom, hogy ma jön haza, szóval gyors nekiugrottam főzni a kedvenceit, krumpli leves, csirkepaprikás, palacsintát is terveztem de az ma már nem lesz. Daninak már fő a tökfőzelék és be van keverve a fasírt. Az a hab a tortán, hogy nekem kell érte menni Lébénybe, és még soha életbe nem jártam arra /én olyan sofőr vagyok, hogy csak az általam ismert utakon szeretek vezetni/. Gyors elpakoltam ami előkerült míg nem volt itthon, pl. cigaretta "pirúl smile" az nálunk válóok, de én csak azzal tudok fogyózni. No lépek csajok.

Ma még nem ettem.

Igyekszem jönni, bár remélem apát rá tudom venni, hogy menjünk el valahová.

1836. Menike
2010. aug. 18. 11:52

Hát senki nincs itt????????

Tényleg arra kényszerítetek, hogy dolgozzak???

1835. Menike
2010. aug. 18. 08:41

Sziasztok!

Nem csináltam tesztet, és nem is fogok. 30-án megyek a dokihoz. Nem, nem szeretném, ha lenne baba. Tudom, önző vagyok, de akkor oda lennének az álmaim. Egy gyerek mellett nem lehet kamionozni, repülőből kiugrálni, raftingolni, vagy motorozni. Főleg az anyának. (Nekem meg pláne, mikor az apjára nem számíthatnék.)

De védekeztünk, de anyukám is gyógyszer mellett maradt terhes velem. Úgyhogy ez sem 100 %.

Hogy mi lesz velünk?????

Hát én lezártam. Ha neki nem vagyok így jó, akkor menjen a francba. Nem könnyű lefogyni, de múltkor is megcsináltam. A pláne az, hogy aminkor megismert, akkor sem voltam csontropi. Jó, tényleg sokat híztam, de igyekszem leadni.

Mondtam neki, keressen magának egy vékony lányt, aki csöndben marad és nem szól bele a dolgaiba. És aki feltétel nélkül szereti. Az anyjával, meg a gyerekével együtt. Azt válaszolta, hogy nem a külső a lényeg.

De mégis azért hagy el, mert nem fogytam le.

Na???? Normális??? Hát nem, és éppen elég időt vesztegettem el rá. Igaz, Genia??????????

Úgyhogy Mona, én már nem küzdök ezért a kapcsolatért. A vágyaimért és az álmaimért harcolok, mert azok csak az enyémek, és igazán büszke leszek magamra, ha mindet megvalósítom. Bár egy barátnőm azt mondja, hogy túlságosan férfias dolgokat csinálok, és ezzel elriasztok minden férfit magamtól. Lehet, de akinek kellek, annak így is fogok kellene. Mármint ennyi vággyal és álommal együtt. És én nagyon biztos vagyok abban, hogy nem én veszítettem nagyobbat, hanem ő. Soha,de soha nem lesz olyan nő, aki az anyjának megfelel. Hiszen eddig már 2szer elvált, és hát sejted, hogy nem a nők voltak a hibásak. CSak hát az anyja mindenbe beleszól, mindent megmond, és ha nem úgy van valami, hát az illetőnek annyi.

NEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM, köszönöm, ebből már nem kérek tovább. 34 éves, és a mai napig az anyja határozza meg, hogy mit csinálhat. Ám legyen, legyenek boldogok. Te tuti, hogy az életben még találkozunk, és bánni fogja, hogy elhagyott. Én majd kevésbé.

Most még rossz, néha hiányzik, de ezzel az indokkal, amivel elhagyott, sokat segített. Így már kevésbé sajnálom a dolgot.

1834. genia
2010. aug. 18. 07:20

Jo reggelt!!

Nagyon jo volt a tegnap jot furcsiztunk , a napot tokeletesen betartottam.

En ma is feherjet tartok es holnap kemenyitot a szenhidratot kiveszem teljesen .

Tudom nem kellet volna de merlegre altam azt hittem vissza jott valami ,szerencsere nem...ez is valami...

2010. aug. 18. 07:15

jó reggelt!

Nah a kis reggelim már megvolt:)egy kis hagymás krumplit ettem:)

holnap ismét irány mamám,de örülök neki,mert itthon anyuval még nem beszélünk.hát ez van:[:)

2010. aug. 17. 18:41

Menike!:)Köszönöm!köszönöm!köszönöm!!!:)

Annyira aranyosak vagytok lányok!

Igen,tudom,sikerül lefogynom,mert nagyon szeretném!:)

Mona..huh..akkor tényleg rengeteg dolog rád hárulhat,tatám,nagybátyám is kamionos (volt).

Fehérje nap kipipálva:)

1831. Mona..
2010. aug. 17. 18:09

Diush, igen dolgozik, most kamionozik, beugrott helyettesíteni mert a srác szabin van. De amúgy is keveset van itthon, mert Ausztriába van vállalkozása, szóval hetente 3*-4* oda megy.

Menike már egész nap akartam kérdezni, hogy csináltál tesztet? És hogy történt? Nem a részletekre vagyok kiváncsi :), de nem védekeztetek? Minek örülnél jobban, ha lenne baba, vagy ha nem lenne? És ha van mi lesz veletek?

1830. Menike (válaszként erre: 1825. - A096e531bf)
2010. aug. 17. 16:31

Nem könnyű a dolgod. Sajnos némelyik anya ilyen. Úgy érzik elvesztették miattunk a fiatalságukat, így most kompenzálják.

Az én anyukám nem pasizik, de halálra zabáltatna, ha hagynám. Mondtam neki, hogy az ő hibája is, hogy ilyen kövérek vagyunk, mert kicsinek sosem kellhettünk fel addig az asztaltól, míg mindent meg nem ettünk. Sejted milyen adagok voltak.

Na, de térjünk vissza rád. A legjobb, ha nem is foglalkozol vele. Hidd el, sokkal erősebb vagy, mint gondolod, és anyukád támogatása nélkül is menni fog a dolog. Igaz jóval nehezebb, de nem tudsz mit tenni ellen. Mi ha összeveszünk, képesek vagyunk napokig nem beszélni egymással.

Hidd el, apukádnál is csinálhatnád a fogyókúrát. Biztosan nagyon imádott téged! És ős is a legjobbat akarná neked!

Azt, meg hogy jobban fájt neki ennek a pasinak az elvesztése, nem mondta komolyan. Csak mérges volt, és mindig azt bántjuk, akit szeretünk. De érzi ő, hogy ezt nem kellett volna.

Hidd el, szeret, csak a maga módján, és ez nem mindig sül el jó.

Jah, és panaszkodj nyugodtan, itt lehet.

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook