Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!:)
Huh,köszönöm a bíztatást!Most már tényleg jól vagyok,rájöttem,hogy mindig magamnak itt leszek bármi is lesz!El fogom érni a célom,hogy lefogyjak!
S akkor nagyon büszke leszek magamra!:)
Huh,akkor neked se könnyű!:(De akkor sem értem miért ilyenek?!Én tuti,hogy nagyszerű anya leszek!:)
Huh,párod hol van?dolgozik?[lehet írtad,csak lehet nem láttam!:)]
A kicsi hogy van?:)
Diush, ne szomorkodj, és igenis le fogsz fogyni. Beszéld ki a bánatodat, itt vagyunk neked, de ne úralkodjon el rajtad. Csak pozitiv hozzáállás.
Sajnos tudom, hogy milye ha egy anya csak magával foglalkozik, mi is csak azért vagyunk "jóban" mert ritkán találkozunk, pedig csak 400m van közöttünk, de elvárná hogy mindig mi menjünk, pedig itt van az egyetlen unokája /de le sem szarja, csak ha dicsekedni kell vele/. Nincs itthon a párom már 1 hete, de nem kérdezte meg hogy vigyázzon-e Danira, vagy bírok-e mindent /400m2 ház, 1000m2 telek/ vagy hogy ne főzzek, menjünk le kajálni. Nem, sőt nekem már az lenne furcsa ha ezt megtenné. De nem veszekszünk, ha találkozunk mindenre bólogatok, és a mondandója egyik fülemen be, másikon ki megy. Szülés után depressziós lettem mert a párom reggel elment dolgozni este megjött, és nem volt senki segítségem /pedig van anyám/ sokszor még este vagy délben is pizsamában voltam mert arra sem volt időm hogy átöltözzem. Anyám meg mondta másoknak, hogy szegény Mónika depis, csak azt nem fogta fel, hogy ő volt az aki segíthetett volna rajtam. Irigylem nagyon akiknek más anyukájuk van, de már megtanúltam igy élni.
Bocsi, hogy hossszú lettem, de ezt most olyan jól esett kibeszélni.
Szóval fel a fejjel, és le fogsz tudni fogyni anyukád nélkül is. Azt meg ne bánd hogy bűnőztél a nagyinál. Gondolom ha kezdődik a suli, ezt gyakran ugysem teheted meg.
No jó hosszú lettem.
NAH JÓ!ENNEK VÉGE!!!
LEFOGYOK AKKOR IS!!!:)
hát ez nagy sz*r..anya csak saját magával foglalkozik,mondtam neki,hogy sajnos feljött 5 kg.
erre azt mondta,hogy jó vagyok így ahogy vagyok,erre csak annyit mondtam,hogy hát ezt könnyű mondani.és semmi mást nem..erre megkaptam,hogy kinyalja a seggünket.pedig ez nem igaz,komolyan csak saját magával foglalkozik:(.meg most egy pasi nem jött össze neki és megkaptam hogy az,hogy most ezt a pasit elvesztette jobban fáj mint apu halála:(hát ez jól esett:(.és hogy én húzom fel,meg apunál ezt a fogyókúra mizériát nem csinálhatnám,hát könyörgök:(inkább már nem mondok el neki semmit....hogy lehet ilyen egy anya?:(áhj:(de szomorú vagyok..hát kb.ma a bánatomat kisírom.
Na az fasza lenne !!!!!!!!!
Nem vedekeztetek????
Fel ne add !!!!!!!!!!
A kilok sokkal nehezzebben mennek le mint jonnek ...nincs mit tenni ,kilengesek lesznek ,vannak ez van KITARTAS!!!!!!!!!!!!!!
Genia!
Jó fürdést, nagyon irigyellek. Bárcsak én is mehetnék. Ohhh, de nem. Dolgoznom kell.
Na mindegy, csak kibírom.
Bár nehéz lesz, mert reggel mér hánytam. Basszus, ha tényleg terhes vagyok, akkor végem. Annyi az álmaimnak. 30.-án megyek dokihoz, akkor kiborul a bili.
Ma nem leszek, de délután lehet felnézek, ha végeztem a melóval.
Diush!
Fel ne add. Csak azért jött vissza, mert nem volt meg az a rendszer, ami otthon. Ez gyorsan lemegy rólad, hidd el. Na, meg a mama főztjét nem szabadott volna kihagyni.
Nekem is nagyon lassan megy le, de azért mert sokat csaltam. De tegnap a víznap jó volt, bár este ettem dinnyét. :(((((((
Na, de majd ma. Menni fog a dolog.
Kitartás!!!!!!!!!
sziasztok!
TOTÁL EL VAGYOK KESEREDVE!!!
Csak a tegnapi víznap nem ment akkor ettem gyümit és egy kis zöldbabfőzeléket és a gyümi napon ettem 1 kis szilvás gombócot és 85,1 kg elmentem és MA 90 kg!!Hogy az istenbe?:(hát ez így nekem nem jó,elmegyek 5 napra és visszajön 5 kg...pedig a mozgás is megvan...annyit mozogtam...áh...nagyon el vagyok keseredve:(elegem van.
A 7vege nekem is bukas volt,na de nem tulzasba ,a viznaphelyett gyuminap lett de az sem tokeletes...
Ma viszont feherje, merlegre nem merek alni...tegnap kozmetikaba voltam depilaltatni ...mert ma megyunk furodni Nyiregyhazara ,visszuk a szuleimet is ugyhogy ma este leszek csak!!!
Jok legyetek!!!!!
Na, azért szakított velem, hogy fogyjak le.
Szerintetek???????????????????
NORMÁLIS???????????????????????
Kérdeztem, hogy ebből mi haszna van?? Válasz: A következőnek jobb lesz.
Ez egy igazi Köcsög!!!
Áhhhhháááááá.
Most is hívott. Kacarászik a telefonba, kérdéseket tesz föl.
Én meg megmondtam neki, hogy nem kell értem aggódnia, nagylány vagyok, mindent megoldok egyedül.
Elegem van mindenből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze.
Annyi volt, hogy felhívott reggel, hogy hamarosan megkapom a pénzem. Meg megkérdezte, hogy aludtam, hogy érzem magam. Ja, és mondta, hogy a közös telefonunkat meg odaadja a kollégája feleségének, akivel jóban vagyunk, hogy adja vissza nekem.
Hát, azt hittem leköpöm látatlanul. Közöltem vele, hogy ha ennyire kínos találkoznia velem, akkor a pénzt is csak utalja át, és akkor nem lát.
Áhhh, azt nem lehet, azt majd elhozza.
Ma meg hívogat egyfolytában, hogy hogy vagyok, meg hogy hallja a hangomon, hogy nem alszom, és ezt ne csináljam. Nem akartam mondani, hogy abszolúte nem miatta nem alszom, hanem a kutyusom miatt, mert hát semmi köze hozzá.
Meg hívogatja a kollégája feleségét, és utánam kérdezősködik. Mit csinálok, merre vagyok, mit mondtam, stb.
Most meg azért hívott, hogy majd csak jövő hónapban tudja visszaadni a pénzem. És hogy nagy baj-e. Mondtam, hogy igen. Háááát, neki most nincs pénze.
Hmmm, nem akartam a fejéhez vágni, hogy diszkóra volt pénzed????
Húúúú, nem is érdekel, mert olyan jó hétvégém volt, és nem akarom elrontani a hangulatomat azzal, hogy vele foglalkozom.
Már mindegy, felidegesítettem magam.
Húúú, megkönnyebbültem, hogy te is megbotlottál.
:)))))))))))))))))
Semmi baj, haladunk tovább emelt fővel. Én ma megtartom a víz napot. Eddig nagyon ügyesen megyeget a dolog. Hihihihi.
Majd délután meg füvet nyírok és akkor elfáradok és nem lesz kedvem enni. Legalábbis nagyon remélem.
Gazolás, meg krumpli szedés. Ezek igénybe veszik az embert. Jah, és abszolúte nem csodálkozom, hogy nem tudsz a mama főztjének ellenállni. Mi sem tudnánk, szerintem. Én olykor anyukámét is alig bírom megállni. Ohhh, de ne is beszéljünk erről, mert eldőlök.
hali!!!
Hát lányok a tegnapi és a mai napom nekem is KUKA!!:(ááhhh.de holnap fehérje nap új kezdet...
Ugye mamámnál vagyok és hát a mama főztje az a mama főztje..holnap mérlegre állok,de tuti több leszek sokkal!!de ez van,majd sikerül...mindent betartok ismét,nekem a holnapi nap lesz az első..
de képzeljétek,szerdán jön anya ismerőse aki személyre szabott diétát ad...hát majd meglátom.holnap elkezdem a 90et ismét és lesz ami lesz...lehet már szerdán abbahagyomxD:DD
hát majd meglátom.görcsös vagyok most,de hát komolyan annyit segítek itt...3 órát naponta tuti gazolok és még 1 órát krumplit is szedek:Sígy jóhogy éhes vagyok..esténként úgy dőlök be az ágyba:S
Sziasztok!
Tegnap édesség napom volt. Jaaa, ilyen nincs, no van is lelkifúrdalásom rendesen. Voltunk rokonoknál, aztán búcsúban, és rengeteg sütit ettem. Nálam régen is a hétvégék voltak a mumus napok :(.
No és még egy dolog, ugye írtam, hogy car a közérzetem, és tegnap reggelivel /pirúl smile/ kezdtem a napot, és nagyon jól éreztem magam, tök sok energiám volt, jó kedvem volt, nem voltam gyenge. No azt hiszem ez a bibi. Azt gondoltam, hogy reggelizni fogok ezentúl, de olyan kaját amilyen napom éppen van. Ehhez mit szóltok.
Ma fehérje. Mérlegre nem mertem állni, nincs kedvem sírni, majd pár nap múlva. No lépek medencét takarítunk. Még 4 nap, és itthon apa :))
Menike hol voltál fürődni?
Sziasztok!
Totál csőd a hétvége. Minden szabályt megszegtem, de szüksége volt a lelkemnek a kényeztetésre.
DE ma víz nap, és ha bele döglök, akkor is végigcsinálom.
Rengeteg dolgot terveztem a hétre, úgyhogy nem lesz egy szabad percem sem szomorkodni. Hihihi. Meg szeretném, ha mindent sikerülne megcsinálnom, mert imádom, amikor elégedetten és hulla fáradtan leroskadhatok a székbe, hogy igen, ez is megvan.
Húúú, tegnap voltam fürdeni és képzeljétek, csúszdáztam is. Majd besza...tam a félelemtől, de utána nagyon megtetszett és folyamatosan mentem. Olyan hosszú, kacsgaringóson. Igaz, a vízbeérés nem mindig volt sikeres, mert egyszer kétszer a fürdőruci felsőm a nyakamban volt a becsapódás után, de nagyon élveztem.
Egy dolog kipipálva, ettől már nem félek. És hát az adrenalin szintem is megugrott.
jo reggelt!!
Nalunk gyonyoru ido van ,mar most nagyon meleg van,nekunk ma szenhidrat amit nem szeretek ,ugyhogy en megint kemenyitot tartok ,es ha viznap utan nem mozdul a merleg en teljesen ki veszem fogok 2 feherjet es 1 kemenyitot tartani ,mert a ketto igy egymasutan nekem sok...
Szoritok ,hogy kibird a gyuminapot!!
Jó reggelt!
Nálunk kegyetlen idő volt éjjel, majd be cartam.
Gyüminap! Eddig még jó vagyok :)).
sziasztok!!!:)
köszönöm Menike!:)hát igyekszem...meg most mamáméknak is segítek a kertben...
hát kaja ügyileg...ettem vacsira pár szem főtt krumplit még és bevallom 2db stop cukor kekszet is.összesen a két keksz 24 kcal volt...muszáj volt mert majdnem falási rohamom volt megint:(
szeptemberben valami dietetikust vagy olyan pszichologust majd kerít anya aki tud nekem ebben segíteni.
Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek. Szerintem nem leszek.
Remélem hétfőre már jobban leszek.
Nem csalni a fogyiban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mona, sajnos be kell látnom, hogy ennek vége. Ő nem tud megváltozni. Neki az anyja a legfontosabb. Amit a mama mond az szent. Vele szemben én sosem lehetek nyerő. Messzebb költözni?? Szerinted miért a szomszédba építkezett? Hogy mindig ott legyen.
Mindent igyekeztem úgy csinálni, hogy jó legyen. Mégis kevés volt.
A diszkózásról meg annyit, hogy kb 2 hete beszéltük meg, hogy mostanában olyan sokat voltunk, és hogy elég volt, egy ideig nem megyünk.
És látod!! Neki arra van szüksége, hogy nélkülem legyen, nélkülem mehessen bárhova. Holnap is bálba megy. Engem is hívtak, de nem akarok oda menni, ahol ő van.
És a gyűrűt is visszaadom, amit a nyaralás alatt kaptam. Igaz csak kis műanyag bóvli, de nekem mindent jelentett. Sosem akartam férjhez menni, hiszen ő már volt kétszer nős. Csak egy gyűrűt kértem. És tessék, enyém volt két hétig.
Diush!
Szememben nagy hős vagy. Rengeteget tornázol és ezért a kitartásodért roppantul irigyellek.
Sajnálom Lányok, hogy nyavalygok.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.