Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
2010. aug. 13. 14:05

halihó csajok.

látom azért mindenki szépen halad!!:)

Menike!!!KITRTÁS!!!:)

Remélem is hogy sszólsz mikor leszel erre!!!:)Jó lenne találkozni:)

1798. Menike
2010. aug. 13. 14:04

A barátnőm meg a női mivoltommal csesztet.

Szerinte nem kellene ilyen férfias dolgokat csinálnom, mint a kamionozás, a motorozás, a tandemugrás, stb, mert ezzel elriasztom a férfiakat.

Gyengének kell lenni. Egy nő dolga az, hogy anya legyen.

1797. Menike
2010. aug. 13. 14:02

Nekem már az is nagyon nagy segítség, hogy meghallgatsz.

Akárkinek mondok valamit, mindig azt kapom, hogy nem való hozzám,sokkal jobban járok így és, hogy sosem kaptam meg azt, amit megérdemeltem volna.

Ez mind mind igaz. Az eszem tudja is és igazat ad mindenkinek. De a szívem ettől egy percig sem lesz könnyebb.

Háborog, romokban hever, nincs is, mert az egészet nem értem és igazságtalannak tartom.

1796. genia
2010. aug. 13. 13:57
Igen ertem,erzem...mire gondolsz sajnalom ,hogy nem tudok segiteni neked,de tenyleg....
1795. Menike
2010. aug. 13. 13:55

A baj az, hogy teljesen hihetetlen számomra a dolog.

A hétköznapok nem érdekelnek, sosem volt itthon, de a hétvége nagyon szar lesz. Főleg este. Holnap elméletileg találkozunk és visszaadja a pénzem én meg a cuccait.

Fura a dolog. Annyi, mindent kell csinálnom, de semmihez sincs kedvem.

Bőgnék én, de a drága anyukám a nyakamon lóg állandóan. Azt hiszi segít, de nem. Pedig csak jót akar. Nem is haragszom rá.

Ha most meglenne a motorom, meg a jogsim, meg sem állnék napokig. Csak mennék, mennék, ki a világból.

Tudom, nem megoldás a menekülés, de erre lenne szükségem. Hátha kimotorozhatnám a fájdalmamat.

1794. genia
2010. aug. 13. 13:45
menj diszkoba ,moziba , olvass mindegy csak foglald le magad,de lekell rendezned ezt a dolgot magadban csak akkor lessz konnyebb ,ha kell igenis bogd ki magad es kesz...
1793. Menike
2010. aug. 13. 13:41

Nincs autóm, de nagyon jó lenne!

Ha meglesz a mocim, biz szavadon foglak.

1792. genia
2010. aug. 13. 13:40
Todod mit uj be egy autoba es gyere le hozzam ,majd en megvigasztallak!!!!!!!!!!!!1
1791. Menike
2010. aug. 13. 13:37

Én eddig csak egy uborkát majszoltam el.

Nem vagyok éhes!!!!

Most ért utol a sírás is.

Áhhhh, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz.

Bárcsak holnap kezdődne a tanfolyam, legalább lefoglalnám magam.

Délután biztos bőgés lesz, mert szedem össze a cuccait.

Basztikuli, mi lesz velem???

1790. genia
2010. aug. 13. 13:34
Hali>jol degeszre ettem magam mindjart kipukkanok igaz ,csak kemenyitoket de szerintem ma mar nem eszek tobbet aaaaaaaaaaaaaa
1789. Menike
2010. aug. 13. 13:32
Nem kell értem aggódni, bár tuti kötök magamnak valami jó biztosítást.
1788. Mona..
2010. aug. 13. 13:06
Menike, akkor megnyúgodtam ha már motoroztál.
1787. Mona..
2010. aug. 13. 12:51
Én is hazaértem, Gyermekemet felkészítettem ruhaügyileg az ovira. Carbonárás tésztát csináltam, amibe ugye tej is kell :(, ráadásúl nagyon sokat ettem, szóval duplán bűnöztem. De vettem magamnak egy cipőt, és ezért olyan jó kedvem van.
1786. Menike
2010. aug. 13. 09:44
Húú, mivel senki sehol, így kénytelen vagyok dolgozni.
1785. Menike (válaszként erre: 1783. - Genia)
2010. aug. 13. 09:21

Nekem is tetszett a szitu, de a pasi nem.

Nem baj, most nem is nagyon akarok kapcsolatot, inkább csak szórakozom.

1784. Menike
2010. aug. 13. 08:31

Mona, nincs erre időm! Régen robogóztam, aztán simsonoztam, és cross motoroztam is. Persze mind jogsi nélkül. Nem lesz nagyon új. Azért majd nagyon igyekszem vigyázni.

Alig várom, hogy mehessek a tesómékhoz.

Diush, ők Kiszomboron laknak. Én meg Makón születtem. Ha majd arra járok, akár össze is futhatnánk. Egy light fagyira!!!

1783. genia
2010. aug. 13. 08:31

Jo reggelt!!

Jelentem mar megjottem a piacrol,mar sul a padlizsanom ,es lessz meg lecso is..es..zoldbab leves...

Mona ne idegeskedj a gyminap miatt majd megszokjuk!!

Menike jot mosolyogtam a sracon!!

1782. Mona..
2010. aug. 13. 08:27

Menike :))))

Menike, én inkább azt ajánlanám, hogy ne kezdj ilyen nagy ccm-sel. Járd végig a ranglétrát, nehogy baj legyen.

Tesóm volt barátnője, robogóval kezdte, aztán simson, aztán ktm, és úgy a 400-as kawa.

1781. Menike
2010. aug. 13. 08:24

Tegnap este a parkolóban állt mellettünk egy motoros. Lehúztam az ablakot és kiszóltam neki:

- Szia! Mekkora??

- ööööhhhmmmm.

- Jah, mármint a motor???

- Az? 650 ccm.

- Ühüm. És milyen? Jó?

- ?????

- A motor!!!!!!

- Jah, Suzuki GSF.

Hát ne mondjam a gyerek full zavarban volt, a csajok meg úgy röhögtek mellettem, mint az állat. Majd kiestek a kocsiból.

1780. Mona..
2010. aug. 13. 08:23

Jóóó reggelt!

Nagyon carul aludtunk. Dani hajnal 5-kor bepisilt /ami 5 hónapja nem fordúlt elő/ és már nem aludt vissza. Én neki álltam vasalni, de majd össze estem és visszafeküdtem de csak mesét néztünk. Áááá. Most indúlunk a piacra, és a gyerekruhás boltokba. Bocsánat a sok off-ért. Menike milyen volt a bevásárlás?

Holnap gyümi napom lesz, de már most azon idegeskedek, mert mindig ott bukom el.

Csinálok grízes tésztát, Danit meg lehet elviszem a Mekibe, hogy ne is legyen itthon kaja, nehogy kísértésbe essek.

No lépek, mindenkinek szép napot!

1779. Menike
2010. aug. 13. 08:22

Jó reggelt Mindenkinek!

Lassan hétvége van megint. Hihetetlen. Holnap a tesóm kisfiával moziba megyek. Legalább nem lesz bűntudatom a pattogatott kukorica miatt. :)))))

Aztán vasárnap gyümi, hétfőn meg víz. Keménynek kell lennem, mert nem úgy haladok, ahogy terveztem. Bár ez annak is köszönhető, hogy nagylányoskodom. Szivacs.

Na, ma megpróbálom aktivizálni magam.

2010. aug. 12. 23:00

huh,eszméletlen büszke vagyok magamra:)

ugye nem jó a dvd lejátszó,de 42 percet így is TORNÁZTAM:Dmagamtól:):):):):)és ugye 17 percet futottam:)áh de boldog vagyok:)

képzeljétek,hogy ma végre ismét megtapasztaltam,hogy milyen jó is az,ha megnéznek az utcán:):)

jó volt ez a mai nap:)

1777. Mona..
2010. aug. 12. 21:55
Genia, köszi már néztem is milyenek vannak, holnap veszek. Bea, én nem víznapoztam, nem attól vagyok kifacsart :).
2010. aug. 12. 21:54

halii:)

már dél óta itt vagyok mamámnál...:)sajna ohztam dvd-t hogy na majd tornázok tt..de hát sajna a fent tv-nek nem olyan a csatlakozója,mint a dvdjé.

azért alul ott előttük nem kezdek el tornázni:Dmuris lennexd:D

jó volt ez a nap.

holnap,úgy döntöttem,hogy ugye a zöldség nap mindig halál,így eszem egy kis görögdinnyét:)még ezen a nyáron nem ettem és mamám direkt nekem vett,nem akarom megbántani se,meg úgy érzem,jólb jön a vitamin.de rávettem,hogy vasárnap együtt csináljuk meg a gyümi napot:)imádom:]

1775. Bea 83
2010. aug. 12. 21:31

Sziasztok!

Gyüminap kipipálva!Víznapot nem tudom, mikor tartok!Még nem készültem fel rá lelkileg!

De ti nagyon ügyik vagytok, csak le ne gyengüljetek nagyon!

Most csak ennyi, mert hulla vagyok!Ja 4 és fál kiló minusz!!!!!!!!

1774. genia (válaszként erre: 1773. - Mona..)
2010. aug. 12. 18:11
Szedjel B vitaminkomplexet,vagy a magnezium hiany is okozhat faradtsagot
1773. Mona.. (válaszként erre: 1771. - Menike)
2010. aug. 12. 17:00

Harag? Mi az?

Dehogy!

Amit elküldtem linket, ott megtalálod amíg meg lesz.

De jó neked, mész vásárolni. Mi holnap megyünk beszerzésre az ovihoz.

Lehet valami vitamin hiányom van, ugy érzem magam mostanság mint a kitekert mosogatórongy. Délután is aludtam, most ébredtem fel, ez kb. 2 éve történt meg velem. És semmi munkakedvem, energiám nincs.

1772. Menike
2010. aug. 12. 16:18

Tehát megint sehol senki. Én nemsokára megyek haza. Most legyűröm az ebédet, hogy bírjam a vásárló körutat.

Holnap meg csak ubit fogok enni.

1771. Menike (válaszként erre: 1763. - Mona..)
2010. aug. 12. 15:19

Mona!

Megnéztem a motort a képen, és nagyon tetszik.

Még nem tartok a vásárlásnál, ehhez kikérem a szerelő ismerősöm véleményét is. Ha aktuális lesz, úgyis megkereslek, hogy meg van-e még, és akkor tárgyalunk.

Remélem nincs harag.

1770. Menike
2010. aug. 12. 15:00

Én nem tudom, hogy délután lehet e enni gyümit. Szerintem nem, de nem hiszem, hogy gondot jelentene.

Én sült halat kaptam ebédre, de nem vagyok éhes. Pedig a gyümiket sem ettem meg délelőtt.

Csak szomjas vagyok. Lehet ma is víznap lesz????

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook