Vallomások (beszélgetés)
"Erőteljesen fogyókúrázom megfogadtam, hogy bombanő leszek!"
Jobb, mint a semmi!
"Igénytelen lettem. Péntek óta nem fürödtem."
Jó illatod lehet. 😳
"Igénytelen lettem. Péntek óta nem fürödtem."
-----------------
Remélem nem arra utazol/jársz amerre én :)
Én egyszer egy kutyát ütöttem el, mert nem tudtam, hogy van egy kb. 1 méter széles gyalogos valami a 2 házsor között. A kutya gazdája pedig elengedte a kutyát hosszú pórázra és kifutott elém.
Neki mentem a kutyának, szerencsére nem nagy sebességgel és szinte teljesen le tudtam fékezni, mire koccantunk...
A fiam nem panaszkodik.
Elfárad, de maszk nélkül is...
Férjem azt mondta, jövőre mindenkit visz nyaralni, (a különélő felnőtt fiát is, akivel eddig 8 évig nem is beszélt, de most minden happy köztük) én viszont nem akarok menni így, utálom a gyerekét azt mondta, akkor nem megyek nyaralni.😢 Igazi szemét.
még ő a szemét? mert szereti a gyerekét?? szánalmas ez a vallomás,tele van gyűlölettel.Ha tudtad,hogy nem tudod -tudnád elfogadni más családját ill gyerekét,aki hozzá tartozik,míg él,ha tetszik neked,ha nem,akkor miért választottál ilyen férfit? tudnék válaszokat,de nem írok inkabb...rosszindulatú vagy,önző gonosz és egoista.még 1-et azért hozzáfúznék az egészhez:gondolj bele,ha a te gyerekedet utálná a párod,ha lenne,bár nem tudom rolad elképzelni,hogy neked való lenne a gyerek,plusz:az a gyerek miről tehet?arról hogy megszületett? nyilván fontos neki az apja,és ez igy van jol,erről ennyit...
Nekem a barátnőm festi a hajamat, mert nagyon drága a fodrász, ezzel is tudok spórolni
Én körmössel sporólok. Megcsinãlom magamnak.
Az biztos hogy nem fulladnak meg benne. Kényelmetlen ez tény, de ki lehet bírni.
Ahogy sok-sok éve kibírják pl műtét közben az orvosok, asszisztensek, segédek is, egy se fulladt még bele a maszkba.
"Férjem azt mondta, jövőre mindenkit visz nyaralni(...) én viszont nem akarok menni így, utálom a gyerekét"
Miért kell téged vinni? Nem tudsz egyedül, önállóan nyaralni menni?
Lehet Ász Pókernek nevezni engem is. Én múltkor 4 órát vártam maszkban az orvosnál. Más negyed órára nem veszi fel a buszon. Büntetni kéne.
Igazad van. Én sem akarom a karantént megegyszer. Viselje mindenki a maszkot. Amúgy ha jól tudom 50ezer forint a bünti érte ha valaki nem hordja.
"Idegesítő ez a vén pók. Miért itt vert tanyát?"
Mi bajod van? A pók szerencsét hoz, ráadásul még a szúnyogot is megfogja.
"Furcsának tartom, hogy nagyon kevesen hordanak buszon maszkot. Csak én tartok be mindent? Nem akarok még egy karantént..."
Szerintem azért, mert meleg van és megfulladnak benne.
"Elfáradtam, Lehet nyugodtan kukoricát nyomni, de én most nem bánnám azt a két hét karantént."
Ment is a kukorica. Nem akarok karantént.
Az más. Gondolom, azért csak tetszik a látványuk.
Én idén óta találkozom ilyen jelenséggel, mert szinte erdő mellett lett telkünk, de nagyon felvillanyoz a látványuk. Mondták a szomszédok, majd nem fogok nekik annyira örülni, ha az idén elültetett fákat fogják csemegézni télen, ha betudnak jutni.Én hajnalban még nem láttam őket, mert még készül a ház, de a naplementében is csodásak. Láttam rókakölyköt is.
"Erőteljesen fogyókúrázom megfogadtam, hogy bombanő leszek!"
Azt hiszem több mint fogyókúrára van szükség.....
Naponta járok BKV járműveken dolgozni, de még egyel sem találkoztam, aki ezt ellenőrizné.
Tegnap voltam a repülőtéren az emberek 80%-án nem volt maszk. Se az utasokon, se a személyzeten. A biztonságiakon és s a rendőrökön sem. Viszont a kávézóban asztalok elvoltak kerítve.