Vallomások (beszélgetés)
Nagyon valószínű nem érezném magam túl jól. Valószínű nekem ott érne véget a buli.
Lenne szédülés az biztos...
De a cigi legalább nem változtatja meg a kedélyállapotunkat...
Miért kellene kipróbálnom?
Én fű nélkül is mindig jókedvű vagyok. Van humorom, tudok nevetni, nem vagyok búvalbélelt. Miért is használnék ez esetben segédeszközt?
Egyébként árulod is?
Mivel én még a cigit sem próbáltam ki, valószínű az első slukktól megfulladnék.
Egyszer próbáld ki, Channa. Nem bánod meg. Attól az egy száltól nem leszel drogos. Én is megtudtam állni a füves ciginél, nem mentem tovább a keményebb drogok felé.
És fű nélkül nem megy ugyan ez?
Nekünk másnap délelőtt egy óvodai rendezvényre kellett menni, mindenki halál komolyan hallgatta az óvó néni beszámolóját, én fél percenként próbáltam erőt venni magamon, hogy ne hahotázzak. Arra határozottan emlékszem, hogy 1 szál cigit gyújtott meg a pasi, és mivel korábban dohányoztam, mondtam, hogy NEM akarok cigizni. Erősködtek a feleségével, hogy EZ nem olyan... talán 2-3 slukkot szívtam, gyorsan leégett.
😂
Engem csak a drog, de az hihetetlen mértékben.
Hogy rohadék mocsok dílerek tizenmilliókkal a fejük alatt alszanak, életükben nem dolgoztak, és nekik köszönhetően életek, családok mennek tönkre, a becsületesen dolgozó embereknek meg éhezik a gyerekük.
Az álszent középkorúakat általában minden kihozza a sodrából. Tulajdonképpen az álszenteket kortól függetlenül minden IS 😇
Uracskám is azt mesélte, hogy szegény taxis többet nézte a visszapillantó tükröt, mint az utat. Visítottam a röhögéstől minden hülyeségen. Szegény, biztos attól parázott, hogy tele hányom az autóját. Egyébként az egész estére emlékszem, csak arra nem, hogy mi az isten volt olyan vicces 😎 És olyan érdekes, hogy kétszer is megnéztem.
Különben ami a mai álszent középkorúakat kihozza a sodrából a drog és a nudista strand.
középiskolában kipróbáltam és hallucináltam és virágokat láttam. Nagy c@r érzés volt.
A kollégámnak is felhőtlen vidámság rémlett, pedig csak ült és maga elé bámult bambán.
Na, lényegtelen is. Én tuti nem fogom kipróbálni, tudok én fű nélkül is röhögőgörcsöt kapni:DDDD
Én 17-18 lehettem, Opátia kemping, vagy 25 mindenféle náció, csak ültünk, és mentek körbe a cigik. Nem sok. Az még lehet gyengébb valami volt, mert nekem "csak" iszonyú jókedvem lett, még az sem zavart, hogy apu megjelent és elhívott. D
Azzal együtt én is imádtam átmenni Balatonszemesről, hogy nappal is szinte féltem. D
Nekem is felhőtlen vidámság rémlik. Többieket hamarabb elérte, csodálkoztam rajtuk, aztán hirtelen lecsapott. Kezelhetetlen röhögőgörcs :) Tulajdonképpen kellemes, de ijesztő, hogy rá lehet szokni.
40. szülinapom nyarán egy társaságban előkerült a füves cigi. Mondtam, hogy én is kérek egyet, mert még sose próbáltam. Kiröhögtek, mondták, hogy elhiszik, különben nem mondanék olyan hülyeséget, hogy kérek egy füves cigit.
Aztán a körben mégis eljutott hozzám. Ha jól emlékszem, kétszer, vagy háromszor. Órákig nem éreztem semmit, kérdeztem is, hogy most komolyan ennyi? Hazafelé a taxiban rám jött a röhögés, majd otthon leültem a nappaliban, és hajnalig néztem a Notting Hillt, először angolul, aztán magyarul is. A drágám néha kijött értem, hátha rá tud venni az alvásra, de nem tudott, aztán reggel hatkor kinyúltam, és aludtam délig.
"Elküldtem nemi betegség tesztre a pasimat. ..."
Még olyan eset elképzelhető, hogy kezdődő kapcsolatról, van szó, még nem volt morgyesz, de a hölgy (csaj) az udvarlóját már pasijának nevezi (illik, nem illik, ki hogyan fogja fel) és a testi kapcsolat előtt szeretne egy vizsgálatot. Ezt abszolút helyénvalónak érzem, persze mindkét félre vonatkozóan. Itt bármi módon csalni...eléggé szemét dolog!
Nyilván nem az. Vajon hány egészséges párkapcsolat létezik?
... az h : pasi szerintem nem 1 ledorongoló , kellemetlen elnevezés :)))))))) majd ha aszondja a zember lánya :( h : f...fej ! az randa !!! de az h pasi ? még aranyos is :)
ja,ott volt pár éve a felvonulás
[link]
Találsz benne linket, ne haragudj, fáradt vagyok többhöz.
Arra utalhat talán, hogy sokan a szeszt és a dohánytermékeket legális drognak nevezik.
70 felett biztos így van 😃
Pl. az alkohol is annak minősül.
"Nem vagyok rá büszke, de pár évvel ezelőtt kirpóbáltam néhány ilegális drogot. Amfetamin, fű, ópiátok."
Most ezt úgy írod, mintha létezne legális drog is.
Az illegális drog pont úgy hangzik, mint a napfénytelen éjszaka vagy az észnélküli butaság. 😎
További ajánlott fórumok: