Vallomások (beszélgetés)
Juj, ne is mond!
Nem dohányzó szomszédunk volt a nyaralás alatt. 3 napig naponta 3x mószerolt minket be a recepción, hogy dohányzunk az erkélyen.:DDD
Nagy szerencséje volt velünk, mert alig dohányoztunk, ráadásul békések vagyunk, így nem dobtuk le az erkélyről;)
Van aki erre, van aki arra költ feleslegesen.
Ismerek olyat, aki nem győzi venni a táskákat és a cipőket. Az mennyivel jobb?
Vagy aki kaparós sorjegyet, lottót vásárolgat agyba-főbe? Ezek nem feleslegesen kidobott pénzek? Éveken át lottóra költeni a nyeremény reményében, ahelyett, hogy összespórolná és elköltené valami más hülyeségre...
"Lányom egy éves koráig 150 képet posztoltam a családról ahogy élünk .A jövőben megpróbálok kevesebb képet kitenni."
Nem olvasol sajtót, követed a híreket, pedofil képgyűjtőkről?
... csak van aki nem ismer mértéket és amikor már a mindennapokat is megnehezíti , akkor carba a haza , én nem viselnék el 1 olyan emberkét , mert így se könnyű azt a kicsit jól beosztani ! h az ember nagyon is észnél van !
... egyik sógor még a kapuból visszafordult mert az üveg alján még volt 1 ujjnyi !!! / azok élnek a legrosszabb szolgaságban akik nem tudnak önmagukon uralkodni :( :(
Mindenütt átgondolandó.
Az italról csak annyit, hogy embernek találták ki, de mértékkel.
..bodorodik ☺
Biztos az a válasz, hogy saját maga tölti, és nem kerül annyiba.
Nem értem Tumbo. Tudom, szakállas megállapítás, de van házam,fogam,nem vagyok alkoholista, nem volt soha hitelem(van tartalékom) kihoztam a legtöbbet magamból.
Dohányoztam, egyik napról a másikra hagytam abba 25 éve kb.
Havi 90 ezer bodorodik ki a levegőbe...
ennyi erővel háttal állhatna az ablaknál, és óránként kidobhatna egy százast. Rengeteg rajongója lenne.
66 éves vagyok, 53 éve dohányzom...
Remélem nem vagy erre büszke?
Összeszámoltad mekkora vagyont pöfögtettél el?
Igaz jó nyugdíjad van..
Ésesapám is 12 éves kora óta dohányzott. 85 évet élt.
Dohányzással összefüggő problémája soha nem volt.
66 éves vagyok, 53 éve dohányzom...
Anyunak könyörögtem, hogy ne cicizzen. COPD betegsége volt. 3 hónap alatt elvitte a tüdőrák. Energikus volt, mindig szaladt dolgozott, tele volt energiával!
"66 éves vagyok, 53 éve dohányzom, ahogy múlnak az évek, egyre többet, napi 3 csomag manapság az adagom erős cigiből. Kifejezetten aktívan élek nyugdíjas létemre is. Eddig nem kaptam rákot és semmiféle tüdőbetegséget sem. Magam is kérdezem, miért nem."
Gratulálok! De tényleg. Egyrészt ahhoz, hogy nyugdíjasként megengedhetsz magadnak napi 3.000 forintot csak cigire. Másrészt ahhoz, hogy aktív életet élesz. Hajrá, csak így tovább! 😛
"66 éves vagyok, 53 éve dohányzom, ....."
:(( Szüleid mit szóltak????