Vallomások (beszélgetés)
Fájdogál a torkom és most jöttem rá, hogy meg se merném mondani senkinek.
Én már tüsszenteni sem merek.
Ő dolga, meg a szüleié...
De biztos, hogy nem egy szabványos "próbálgatás", ha az:)
Egy egészséges lelkű fiatal lány nem csábít el egy 40 évvel idősebb férfit!
Ha igen, akkor érdekből:(
"Fájdogál a torkom és most jöttem rá, hogy meg se merném mondani senkinek."
Most azonban nem ártana megnézetni , hogy miért fáj!
Igen, ahogy a tanárok általában vagyonosak szoktak lenni. 🙃
Egy 19 évest nem hiszem, hogy a pasi vagyona érdekli, szerintem is sokkal inkább brahiból. Már ha igaz a sztori.
"19 éves vagyok, és érettségi után elcsábítottam az 59 éves immár volt tanáromat, és azóta szeretők vagyunk."
Biztos vagyonos:(
"Fájdogál a torkom és most jöttem rá, hogy meg se merném mondani senkinek."
mer?
Fájdogál a torkom és most jöttem rá, hogy meg se merném mondani senkinek.
Elég szomorú,hogy idáig jutottunk.Ne köhögj,ne fájjon a torkod de tüsszenteni se merj mert egyből rád fogják,hogy koronás vagy. Elkeserítő,és bosszantó! Jobbulást neked!
A második házassága legalább boldog lett, még ha rangon alul is ment férjhez, és új hazát talált magának.
Sisi és csapata, szerintem, hírből sem ismerte a boldogságot.
"Holnap szeptember és immár megérkezett a karácsonyra készülődős hangulatom! :)"
El is cseszné a gyönyörű indián nyarat. Már ha az lenne. Amúgy nekem még novemberben sincs karácsonyi hangulatom.
Lezárult egy korszak és most kezdődik egy szebb és jobb.
Helyes,csak pozítivan:)
Gyerekeknek is, akik mennek vásárolni szülőkkel, és hónapokon át látják.
Semmi karácsonyi öröm nem marad december végére.
Figyeld csak meg, mostantól a "milyen nasit ettél ma" fórumban lesz szaloncukor :DDD
"Imádom a kertünkben! Minden van. Répa, zöldség ,és a rengeteg gyümölcs. Csak kimegyek és leszedtem. Nem kell drága pénzért megvenni."
Azért ez nem ennyire egyszerű, mert akad vele munka rendesen. És ritkán van ingyen az öntözővíz, a lemosó permetezés meg soha. A csigákról, tetvekről, egyéb ótvarokról; aszályról, fagyról meg ne is beszéljünk! Bár kétségtelen: megvan a feeling-je a saját termésnek.
De, szerintem igenis nagyon drága az a piac, nem beszélve arról, hogy már kb ott is ugyan olyan pocsék zöldség és gyümölcsöt lehet kapni mint a multikba.
Mi vettünk összesen kb 15 palánta paradicsomot, már régesrég vsszahozta az árát sőt... ezen kívül egész náron isteni paradicsomokat ettünk nem pedig ízetlen paradicsomnak kinéző valamit.
"A munkahelyemen minden óra hányóra."
minek vagy ott?