Vallomások (beszélgetés)
"Nagymellű csaj szeretnék lenni!"
Elhiszed, hogy csak probléma van vele?
Örülj neki, hogy fekhetsz kényelmesen hason, tudsz futni, ugrálni, sportolni, könnyen veszel melltartót, felsőruházatot, kosztümöt. Ha alul 38-as kell, felül 44-es, sírdogálnál.
"Nagymellű csaj szeretnék lenni!"
Ne akarj! Ez csak kívülről olyan jó buli, mint amilyennek látszik. Én közel négy évtizeden keresztül voltam nagymellű csaj, és nagyon élvezem, hogy most már nem vagyok.
'Rájöttem, mi az örök fiatalság titka! Minél drágább dolgokat kell az arcunkra illetve a testünkhöz közel tenni és kenni.'
Ha ezt pénzzel meglehetne oldani, akkor nem lenne laza , petyhüdt tokájú sztár.
Viszont egyik ismerősöm anyja spermát használt az arcára, nyakára, és tényleg szép volt a bőre. 'ingyé volt neki, ahogy ismerni véltem, még ő kapott pénzt is érte.
Régen a bábák, a magzatmázat kenték a bőrükre, lehet most is, de erről nem hallottam mostanság.
Ma minden boltban rám szóltak, hogy: Maszk... Volt nálam, felvettem, mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak.
egyenesen felháborító,hogy mertek szólni :/
"Ma minden boltban rám szóltak, hogy: Maszk... Volt nálam, felvettem, mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak."
Kis butuska, úgy viselkedsz, mint egy durcás óvodás. :-) Most aztán jól bosszút álltál... magadon. Szerinted valamelyik üzletben érdekel valakit, hogy odamész vagy sem? Van helyetted másik 100 vásárló, akik nem várják meg, hogy szóljanak nekik a maszk miatt, mert már úgy mennek be, hogy rajtuk van.
"Ma kikeráztam magam, hajamat belőttem és elmentem állásinterjúra."
A báró főnök még csak elmegy, de miajóisten ez a kikerázás?
Ma minden boltban rám szóltak, hogy: Maszk... Volt nálam, felvettem, mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak.
Így jársz te, ha majd nem lesz hol vásárolnod.
Rendelj online!
Szerintem erre is sok kibúvó van már kitalálva.
Én mondjuk osztom a nézeteit amúgy meg lehet házhoz is rendelni barmit
"Megint foglalkoztat az önbántalmazás gondolata, pedig végre leszoktam róla egy éve. Az előbb annyira sírtam a férjem miatt, hogy nem kaptam levegőt. Azért sem fogom bántani magam!!!!!!!! Erősebb vagyok, mint egy hideg penge!!!!"
Azonnal keress fel egy pszichológust, vagy tűnj el abból a környezetből, ahol bántanak. Ez már nem vicc, ha idáig fajul...
"Ma minden boltban rám szóltak hogy Maszk.... Volt nálam, felvettem mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak"
Megbüntethetik a boltokat is, ha valakin nincs maszk. Úgy járhatnak, mint a dohányboltok, amikor fiatalkorút szolgálnak ki. Nálunk anno ezért be is zártak egy dohányboltot. Az a baj, hogy ezzel őket is veszélybe sodrod, de magaddal is kicseszel, mert téged is megbüntethetnek.
Ma minden boltban rám szóltak hogy Maszk.... Volt nálam, felvettem mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak
Előbb-utóbb csak elfogynak a boltok, és akkor sehova nem tudsz bemenni. Akkor meg majd te jártál így.
"Rájöttem, mi az örök fiatalság titka! Minél drágább dolgokat kell az arcunkra illetve a testünkhöz közel tenni és kenni. 😄😄😄"
Az miaz, hogy a testünkhöz közel tenni? 🤔
"Ma minden boltban rám szóltak hogy Maszk.... Volt nálam, felvettem mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak"
Ezaz, mutasd meg nekik, most nagyon kicseszel velük 👏👏👏
Egyértelmű, hogy provokációnak írta ki.
Normális ember nem az ára miatt keni magára a krémeket, hanem a hatóanyaga miatt.
Ha viszont tényleg magától erre jött rá, akkor nagyon kis fordulaton foroghatnak a kerekek.:)
"Rájöttem, mi az örök fiatalság titka! Minél drágább dolgokat kell az arcunkra illetve a testünkhöz közel tenni és kenni."
Cáfolom. Anyunak 75 évesen csak nevetőránca volt, szarkaláb a szeme körül, nem használt semmilyen kozmetikumot.
"Nem szoktam megítélni ismeretlenül ezt-azt. Mindenki csak akkor tudja, amikor benne van egy szituációban."
"Mielőtt elítéled az életem, a múltam vagy a személyem: húzd fel a cipőm, sétálj benne. Sétáld végig az utam, ahogy ideértem, éld át a bánataim, kétségeim, félelmeim és a nevetéseim. Sose feledd, mindenkinek megvan a maga története! Amikor leveszed a cipőmet, átélted az életem, akkor és csak akkor ítélkezhetsz!"
/Victoria Moran/
"A férjem úgy megszorította kezem, hogy nyoma maradt."
Én lehet megrugdosnám nő létemre, hogy engem ne szorongasson! Állj ki magadért, mert így nem lesz vége! Hagyd el, vagy te is változz "vérfarkassá"!
"Nekem az igaz szerelmet nem kell bizonygatni. Online meg pláne nem, millió szív emojival, satöbbi. Az számomra pont az ellenkezőjét sugallja."
Nem lehet általánosítani! Valaki emojival tudja kifejezni a túlcsordulását! Csak a hitelest a hiteltelentől nehéz megkülönböztetni!
"Megittam 1 üveg levendulás sört! Csalódtam, nem is finom."
Keserű sör és levendula... Biztos nagyon jól kiegyensúlyozza egyik a másikat! 🤢
(Szerintem édes kell neki, szörpbe!)