Vallomások (beszélgetés)
25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, és utána őt is, hogy azóta is emlegeti a falu! :D Aztán tovább álltam, és a mai napig nem bántam meg amit tettem, most is ugyan úgy megtenném! :D
először is,primitiven cselekedtél,másszor sose fogom megérteni,miért a szeretőt ill a harmadik felet kell agyonverni és azt hibáztatni mindenért,mindenhez két ember kell,mert gondolok a vőlegényedet nem erőszakolta meg az a masik nő
lenne egy parom aki csalna,még ha tudnám is hogy kivel,eszembe nem jutna még csak az sem,hogy megkeressem a csajt,nemhogy más...csak azt lehet elcsábítani aki hagyja,mert akit nem lehet,így se úgy se lehet.És erről sosem lesz más a véleményem !!!
Várom a karácsonyt és a kisfiam születését is. <3 És még mindig imádom a Harry Pottert!
A legaranyosabb vallomás mostanában, mégis kukoricát kap...
Mi lehet annak a fejében aki ilyesmire ad kukoricás térdepelést?🤷
"A nők "bakjai" mikor megunták a műsort, csettintettek a nőknek, hogy elég volt már menni kell. És mintha mi se történt volna eltűntek."
Nálam ugyan ez volt. Fényes nappal, délután 2 körül, sokan voltak a játszón, voltak nagy kutyával is és senki nem szólt bele...
Barátnőmnek az volt a bűne, hogy gyalogátkelőn majdnem elütötték, ő meg szóvá merte tenni persze nem túl nőies stílusban. 2 pasas és 2 nő ült a kocsiban. A nők pattantak ki a kocsiból és nekiestek hátulról, mert barátnőm ment tovább a dolgára. Fényes nappal, nyílt utcán, belváros. Ütötték-verték, karmolták, tépték a haját, cafatokra tépték a ruháit, táskáját és visítottak, mint a héjják.
Mindenki nézte a műsort. Senki nem avatkozott közbe. Döbbenet.
A nők "bakjai" mikor megunták a műsort, csettintettek a nőknek, hogy elég volt már menni kell. És mintha mi se történt volna eltűntek.
Én is jól néztem ki. A nyakam és a karom, a hátam, a dekoltázsom össze-vissza volt karmolva, a szám felrepedt, az orrom is vérzett, és én is kék-zöld voltam.
Mindenképp látványos sérülést akartak okozni, mindig az arcomat támadták, illetve hosszú göndör hajam volt és azt tépték.
Nem tudom, hogy nevezzük...
Csak annyi volt, hogy az egyik gyereke elvette az én gyerekem játékát és nem adta vissza. Én mondtam a fiamnak, hogy majd hazafelé visszakérjük. Így is volt, szedegettem fel a játékokat és közben azt mondtam a kis srácnak, hogy nem kellene a kicsikkel szórakozni. Na erre rám ugrottak, pedig nem is hallották, hogy mit mondtam, mondtam e valamit, mert kb. 10 méterre voltak és én elég halk vagyok. Nem voltam ingerült és semmi, csak megjegyeztem...
,,25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, és utána őt is, hogy azóta is emlegeti a falu! :D Aztán tovább álltam, és a mai napig nem bántam meg amit tettem, most is ugyan úgy megtenném! :D"
Tipikus asszony Laci lehetsz.
25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, és utána őt is, hogy azóta is emlegeti a falu! :D Aztán tovább álltam, és a mai napig nem bántam meg amit tettem, most is ugyan úgy megtenném! :D
Jól lejárattad magad azért emlegetik. Primitív vagy.
???!
Legjobbakat!
Ezek csostul jönnek, és nincs bennük verseny szellem.
Elképzelni sem akarom, milyen volt.
Nem rég volt az a nő, aki megverte a szomszédját, mert verte az élettársát és megütötte a nevelt lányát.
Emlékeztek rá? Na, attól a nőtől is rettegtem volna, de elég szimpi volt:D
Biztos;)
Szerencsém volt. Védekezni nem tudtam, mert a gyerekem is ott volt és féltem, hogy neki esnek, meg egyébként sem tudok verekedni, csak az arcomat próbáltam védeni...
Vérzett az orrom, a szám, össze-vissza karmoltak sok hajamat kitéptek, a pólóm is cafatokban lógott rajtam, fura a de a pénztárcám is eltűnt közben...
Amikor megunták a c. pasik leszedték rólam őket...
Ez nem pár ajtocsapkodas.
És szó sem esik a csalárdról. Összevert a harmadikat, magába sem néz, és tovább áll? A következő sem lesz jobb.
Erre ne legyél büszke. Valószínűleg azért emlegeti a falu, mert ritkán látnak ilyen alpári viselkedést.
Biztos alulöltözött nők iszapbirkózására asszociál. :)
10 db c. asszony??! 😱 Azt hogy élted túl?
Ma én is felültem egy BKV buszra, hát a fele társaság az orra alatt vagy egyáltalán nem hordott maszkot. Igaz, ellenőr sem volt.
Bezzeg jegyet nem vehetek a sofőrtől...
"25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, ... "
Nekem tetszik! Végre valaki, akiben van élet!
...hát, lehet úgy emlegetnek, az a szerencsétlen, szégyenében megbolondult, nekiesett mindkettőnek.
Azért egy magára valamit is adó nő, bizonyos szint alá nem süllyed.