Vallomások (beszélgetés)
"A pasimnak van egy haverja, akivel folyton együtt lógnak. A hétvégi buliról előkerült egy kép, ahol csókolóznak. Mit gondoljak? Sok volt a pia? Már magam sem tudom..."
Aki heteroszexuális, az részegen se csókolózik a saját nemével.
Az elmúlt héten fizettem ki az utolsó tetoválás eltávolító kezelésemre 180.000 forintot. Nagyméretű mintám volt és 10 kezelésre volt szükség. Tízszer szenvedtem vele, mégsem tűnt el nyomtalanul.
sajnalom ,hogy így jártál.De lehet többet ért volna,ha átütteted egy ügyes tetoválóval,már egész csúnya elrontott mintákat gyönyörűvé tudnak varázsolni,de okoskodni nem akarok,nem tudhatom,miért döntöttél az eltávolitás mellett.
Mindig mindenből kimaradok! :(
Ez lehetne egy vallomás is. :D
Kukuricát neki!!
:D
"A pasimnak van egy haverja, akivel folyton együtt lógnak. A hétvégi buliról előkerült egy kép, ahol csókolóznak. Mit gondoljak? Sok volt a pia? Már magam sem tudom.."
Nem akarlak kiábrándítani, de nincs az az isten, és az a piamennyiség, hogy két hetero pasi kipróbálja, hogy milyen egymással csókolózni.
Ember mivel magyarázta? Nyilván nem fogsz válaszolni, de kiírhatnád a választ egy újabb névtelen vallomásba. Megesz a fene, hogy megtudjam, mi volt a magyarázat 😝
"Ki nem állhatom, mikor a boltban a fenekembe tolják a bevásárló kocsit! Bármit csinálok, nem veszi észre magát."
Nem kell megvárni, hogy észre vegye magát. Megfordulsz, kinyitod a kicsi szádat, és megkéred, hogy ne tolja rád a kocsit. Vagy megfordulás nélkül hátra nyúlsz, és vissza tolod.
"Ki nem állhatom, mikor a boltban a fenekembe tolják a bevásárló kocsit! Bármit csinálok, nem veszi észre magát."
lehet, hogy nincs térlátásuk.
"Voltam ma egy boltban, de nem egészen azt vettem, ami kellett volna. Mehetek máskor is."
Facen ez jött velem szembe: A metrónál és a boltok előtt megmérik a lázatokat. Ne engedjétek! TÖRLIK A MEMÓRIÁTOKAT! Én is egy kiló kenyérért indultam és egy rekesz sörrel jöttem ki!
"Elegem van ebből a világból. Unalmas, ostoba és elvetemült."
Csak ez jutott eszembe :"Nagyon figyelj, mert a világot teszed is azzá, aminek látod"
"Péklapáttal tudnám ütni, aki vigyorgó szmájlikat nyom a covidos halálozásokról szóló hírekre."
Nem a halálhírre nyomnak nevetős szmájlit, hanem az ostoba, átlátszó hazugságokra.
'A pasimnak van egy haverja, akivel folyton együtt lógnak. A hétvégi buliról előkerült egy kép, ahol csókolóznak. Mit gondoljak? Sok volt a pia? Már magam sem tudom...'
A 'sokat ittam, nem tudtam mit csinalok' duma a leggyengebb kifogas.
En ugy b*sznam ki, mint macskat szarni.
Egy az, total megalazott teged, masodszor innentöl kezdve allandoan aggodhatsz, hogy nem csak növel csalhat meg, harmadszor: ugye attal tisztaban vagy, hogy a pasid nem hetero?
Hány pofont kell még elviselni és hány bocsánatkérés lesz még, hogy belássuk, ez nem működik.
Csillagot nyomtam, mert 30-30 pont van és nem akartam elrontani.
"Elegem van ebből a világból. Unalmas, ostoba és elvetemült."
A világnézeted, ahogyan szemléled a világot az a saját tükröd.
Érted, ugye?
"Elegem van ebből a világból. Unalmas, ostoba és elvetemült"
Pont ma láttam, valaki itt írta valahol, hogy "minden belőled indul ki és hozzád ér vissza"
Nem tudom, kitől van az idézet, nem is fontos, de érdemes elgondolkodni rajta, van benne igazság.
Elegem van ebből a világból. Unalmas, ostoba és elvetemült.
Ne rinyálj, tedd szebbé!
Te dolgod.
Attól még nem muszáj a vallomást kiírót okítani a valótlanságra, meg gyakoroltatni.
(Megint elegánsabb lett volna annyit írni csak, hogy bocs, tévedtem.)