Vallomások (beszélgetés)
"Letörött az egyik frontfogam és az orvosom csak jövő héten tud fogadni."
Sebaj, addig is gyakorolhatod a fogazat elnevezéseit.
Az alján ott az ábra. Frontfog nincs.
"Elegem van ebből a covid baromságból."
Jó hír: ezzel nem vagy egyedül. Rossz hír: sajnos nem baromság; ez a 3. vh. 🥺
"Karácsonyt szállodában töltöm teljes ellátással. Nagyon leestek az árak."
Nem mondanám. Múlt héten megnéztem a lehetőségeket - nagy álmom az ilyen karácsony - de a nekem (elvben) tetsző helyek jórészt elfogytak, vagy megfizethetetlenek. :(( Nem igazán látom azt az áresést.
Ha teljes nyugalmat akarsz, semmi gond ezzel.
Figyelmen kívül hagyom az arctalan kötekedőket, a való életben úgysem mernének még megszólítani sem, nemhogy kötekedni! Bezzeg neten tudnak beszólni...
ez így van.Többnyire pont így ,ahogy írod.
Viszont én már talalkoztam egy masik variációval is: mikor valaki a neten minden erejével azon van,hogy jó színben tüntesse fel magát,a való életben meg akkora suttyó goromba tapló-bocsi a kifejezésért-hogy senki nem foglalkozik vele.Olyan mintha két különböző ember lenne...
nem tudom,az ilyet sajnalni érdemes vagy utalni :D
Van ilyen mondás, hogy azt utálod másban, amit magadban sem szeretsz.
Például ha igényes vagy, netán takarítómániás :D akkor utálod a trehány, hanyag embereket... de ez logikus, nem?
"Idén nem láttam a Balatont!☹️ Pedig nagyon szeretem!"
30 éve nem láttam a Balatont :) Régen szerettem, már nem tudom, hogy szeretném-e...
"Nem bírom elviselni az " ügyeletes megmondókat". Mindenhol ott vannak és osztják az észt. Talán az én hibám, hogy ennyire zavarnak de legszívesebben tiltanám őket egyes oldalakról..."
Lehet, azért zavarnak, mert benned is megvan ez a tulajdonság. Lehet, hogy nem vagy megmondóember, de nem véletlen az, hogy felbosszantanak. Engem is zavarnak bizonyos embertípusok és felfedeztem magamban ugyanazokat a tulajdonságokat.
Én még sose töltöttem egyedül a karácsonyt. Kíváncsi vagyok, milyen lehet. Szerintem tök jó.
"46 kg-ot lefogytam, de nem lettem szebb. Csak kevesebb a testsúlyom, de ez még nem elegendő a szépséghez. Arra születni kellett volna."
A szépség relatív és mindenkinek mást jelent.
"Figyelmen kívűl hagyom az arctalan kötekedőket, a való életben úgysem mernének még megszólítani sem, nemhogy kötekedni! Bezzeg neten tudnak beszólni..."
Ne vegyél rá mérget!:D
"Nem bírom elviselni az " ügyeletes megmondókat". Mindenhol ott vannak és osztják az észt. Talán az én hibám, hogy ennyire zavarnak de legszívesebben tiltanám őket egyes oldalakról..."
"Vizsgáld meg önmagad!"
Lehet, hogy nem helyén értékeled magad?
Ma minden boltban rám szóltak, hogy: Maszk... Volt nálam, felvettem, mert már félig tele volt a kosár... De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak.
Helyes! Ne is menj be maszk nélkül egyetlen üzletbe sem!
Akár te is megfertőzhetsz másokat. Felelőtlen vagy. És tájékozatlan is.
"Nem bírom elviselni az " ügyeletes megmondókat". Mindehol ott vannak és osztják az észt."
Nem mindenhol, csak arctalanul a neten. Az életben nyulak, még azt sem merik megmondani anyósnak, hogy nem szeretik a zúzapörköltet. 🙂
Nem akarom elemezni ezt a mondatot, csak sejtésem, hogy kikerázni (magyaros ragozással) = kicsinálni, jelen esetben kikenni, kifenni magát (írta is valaki, egyetértek vele). Baro = nagy, bár ki tudja, lehet, hogy jelen esetben simán báró, ami valamiféle nagy rangot sugall.
Ajánlom irodalomnak a Cigányok honnan jöttek, merre tartanak című könyvet Erdős Kamiltól. Hát persze csak annak akit ez a téma érdekel.
Ma kikeráztam magam, hajamat belőttem és elmentem állásinterjúra. Az a csöves báró főnök még nem vett fel munkára.
Ilyen stílussal amit itt is ezzel a vallomással mutatsz én se vennélek fel. Bocs!😉
"Ma minden boltban rám szóltak,.. De többet ezekbe nem fogok bemenni. Így jártak."
Ezt nem értem, nem olvasol híreket, nem informálódsz?
Előbb utóbb egy boltba sem tudsz majd menni, mert mindenhol ez vár rád!
Munkahelyen: mellettem nem dolgozik senki. Kb 5-5 méterre van a másik. Mégis orrig kell a maszk egész nap. Ez oké. Kimegyünk szünetre, nem egyszerre, eddig sem. De pl munkakezdês előtt tömörülünk az udvaron (a cigisbódêt már márciusban lezârták) mindenki. Beleêrtve a nem dohányzókat is, ők levegőznek addig. Padokon, ahol egymás mellett ülünk. :D
Logikus végülis.
"Első gyerek születésénél megkérte a kezem a párom, azóta már három gyerek van, de az esküvő elmaradt."
Részemről "nem baj" :)