Vallomások (beszélgetés)
"Erősebb vagyok, mint egy hideg penge!!!!"
Erős gondolat!
"Én már csak is specialban nyomatom 100 évig."
Tehát nem birkában?
"Egyszerre vagyok dühös elhunyt páromra, amiért magamra hagyott és őrületesen hiányzik. Ma azt álmodtam, alkudoztam a sorssal, hogy bárcsak üzenetet küldhetne."
Kemény a szitu. Itt csak az segít, ha hozzáerősödsz a problémához. Sámsoni feladat!
"Néha elmegy a kedvem a netezéstől, ha látom, hogy bántják egymást az emberek. Akár itt, fórumban, vallomásnál, vagy más honlapokon."
A Mars hatása miatt elég sokan előveszik a kardot a hüvelyből, ezzel számolni kell. Magyarország amúgy is a sz*rkavarás, ellenségeskedés melegágya.
"Alapelvem, hogy mindenkit megillet a tisztelet, kortól függetlenül. De egyre inkább azt tapasztalom, hogy az idősek szerint csak őket, egyre többet csalódom. Herótom van már legtöbbjüktől."
Azt mondják, ha az eszéért nem is, de a tisztelet mindenkinek kijár, aki magas kort megért.
"Volt olyan áruház, ahol már láttam Karácsonyi dekort, díszeket tegnap. Jót mosolyogtam rajta. De kezd elmenni a varázsa most nekem."
És annak milyen varázsa van, hogy szeptemberben kirakták a halottak napi cuccokat? Nem mondom, reálisabbnak tűnik mint a Karácsony, de azért... 👁️
"A szabadság többé nem szabadság, nem mehetek haza. Nem mehetek sehova."
Egy cellában is szabad lehetsz! A szabadság egy belső hozzáállás függvénye. Más néven tudatállapot!
"Utálom, hogy mindig, mindent más emberekért teszek és soha nem teszek semmit, magamért. Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy odafigyelek a belső hangomra és az érzéseimre."
Tudod mi a gond, akkor már csak a megvalósítással kell törődni! Valószínűleg önmagad korlátozását hozod a családból "önzetlenség" címszó alatt. Valószínűleg olyan döntéseket hozol, amiben folyton csak TE szívsz! Ezt kéne átírni! Megfelelési kényszert törölni!
Megerősítések:
"Az én életem!"
"A sz*rt is lesz*rom!"
"Minden férfi önző. Csak a saját ego mindenek felett."
Durva általánosítás. Összességében emberek vagyunk, akik önzők! És ebben a nők is benne vannak! Az önzőségnek számtalan formája van. Nem is gondolnánk mennyi! Ez határozza meg világunkat!
"Nem értem miért a bántalmazott nőt bántják..."
Azért, mert neki van olyan kisugárzása, hogy bevonzza! A kisugárzása meg abból fakad, hogy gyenge az önbecsülése és tudat alatt "megengedi" hogy így bánjanak vele! (Nem muszáj elhinni!)
Nem szoktam megítélni ismeretlenül ezt-azt. Mindenki csak akkor tudja, amikor benne van egy szituációban.
rendkívül becsülendő tulajdonság !!
"Én ma ismét megittam 10 doboz dark kozelt de nem üt!😪"
Eszegettél is? Milyen tág lehet a gyomrod! ... 😱
"Megittam 1 üveg levendulás sört! Csalódtam, nem is finom."
Sajnálom, hogy csalódtál - de miből gondoltad, hogy finom lesz?
" 25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, és utána őt is, hogy azóta is emlegeti a falu! :D
Aztán tovább álltam, és a mai napig nem bántam meg amit tettem, most is ugyan úgy megtenném! :D "
Tedd, Te kis Ludas Matyi!
Matyi is háromszor adta vissza.:D
Hát nem tudom...
Szerintem 1:1
Utoljára épp egy olyat láttam, ahol egy buliba érkezett egy lány egy fiúval és a lány mással ment haza...
Na most akkor még is miért mindig a férfiak önzők?
"Néha elmegy a kedvem a netezéstől, ha látom, hogy bántják egymást az emberek. Akár itt, fórumban, vallomásnál, vagy más honlapokon."
Helyes! Állj fel, és menj ki az emberek közé! Ott nem bántanak senkit.
Erősítsd meg a mimózalelked!
Néha elmegy a kedvem a netezéstől....
Ezzel én is így vagyok :(
Alapelvem, hogy mindenkit megillet a tisztelet, kortól függetlenül. De egyre inkább azt tapasztalom, hogy az idősek szerint csak őket, egyre többet csalódom. Herótom van már legtöbbjüktől.
Egyszer hallottam, miszerint a könyörület mindenkinek jár, de a tiszteletet ki kell érdemelni. Ezzel értek egyet.
"Dühítő!!! Van egy olyan kártyám, hogy nem kell várni a közös térben, s ez 8 pont. Oké. Megvettem, de nem érzékeli a rendszer... Rühellem, ha valami nem úgy működik, ahogy kellene!"
Ez nem vallomás hanem panaszkodás + szegénységi bizonyítvány. Biztos, hogy nem volt 8 pontod, ezért nem volt sikerélményed. Valóban dühítő, "ha valami nem úgy működik, ahogy kellene". A bakancsprogramról ez nem mondható el, szerintem.
"Alapelvem, hogy mindenkit megillet a tisztelet, kortól függetlenül. De egyre inkább azt tapasztalom, hogy az idősek szerint csak őket, egyre többet csalódom. Herótom van már legtöbbjüktől."
Az a kérdés, mit értenek tisztelet alatt. Hogy én kinyitom az ajtót, mert fiatalnál nincsen kulcs, mögöttem áll, aztán félrelök és beugrik előttem, az például nem. Vagy felteszi sáros bakancsát a buszülésre, nehogy odaülhessen valaki, az sem. Minimum, hogy köszönünk és visszaköszönünk, ha elesik, felsegítjük stb. stb.
Ennél több tényleg nem lehet elvárás.
"Volt olyan áruház, ahol már láttam Karácsonyi dekort, díszeket tegnap. Jót mosolyogtam rajta. De kezd elmenni a varázsa most nekem."
Szerintem, ha attól elmegy neked a varázsa, hogy melyik bolt mikor pakol ki, akkor neked nem is volt igazi varázsa.
Nekem már ezer éve elment.
Minden férfi önző. Csak a saját ego mindenek felett 😥
Nem minden férfi ilyen. De én megértelek. Most én is valami hasonlót érzek...
Egy kívülálló ( jelen esetben te, még én, többiek....) ezt így látja.
De ő akkor is ugrik majd, csinálja, mert hajtja a megfelelni akarás, a versenyszellem, a.... (kitudjami)