Vallomások (beszélgetés)
Más halálával viccelődni akár itt, akár máshol gusztustalan. Még akkor is ha te viccesnek találod. Ki tudja mit érez az elhunyt családja... A holtakat is tiszteletben kell tartani!
Pontosan! Szívből szóltál!😘
Nyilván a teljes latin nevét is tudja mind a szem-, mind a metszőfogaknak. Nem csak a latin-magyar öszvért.
Fogorvosként megérteti magát a kollégáival, de ez engem nem tart vissza attól, hogy NE használjam a frontos változatot.
"Le kellene fürdeni, de lusta vagyok mint a dög. 🙂🙃🤣"
🤢 Csak aztán ne csodálkozz, ha nem marad meg senki a közeledben. 😂
Le kellene fürdeni, de lusta vagyok mint a dög.
előbb-utóbb a szagod is olyan lesz :)))
Metsző+szem.
Egy fogorvost, majd ha vizsgálja a frontfogakat, a legkevésbé fogja érdekelni, hogy kinek melyik magyar szó tetszik és melyik nem. 🤣
Kösz.
Megjegyzem arra az esetre, ha valaki azt állítaná, hogy bezzeg a magyar nyelv csupa szépség.
Én maradok a metszőfogaknál.
"Péklapáttal tudnám ütni, aki..."
Hogy nálad mik vannak kéznél... :D
"Le kellene fürdeni, de lusta vagyok mint a dög. 🙂🙃🤣"
Gondolom, fáradt vagy inkább.
Aki kukoricát adott, biztos sose érzett ilyet 🤣
Nem baj.
"Más halálával viccelődni akár itt, akár máshol gusztustalan. Még akkor is ha te viccesnek találod. Ki tudja mit érez az elhunyt családja... A holtakat is tiszteletben kell tartani!"
Igazad van.
Kívánni meg még gusztustalanabb.
Nem jó helyen volt letörve?
:))
"Péklapáttal tudnám ütni, aki vigyorgó szmájlikat nyom a covidos halálozásokról szóló hírekre."
Bárki halálán, külső kinézetén, fogyatékosságán röhögni a legnagyobb taplóság. Nem volt gyerekszobája, sajnos javíthatatlan.
"Letörött az egyik frontfogam és az orvosom csak jövő héten tud fogadni. Nagyon rossz, mert mosolygós ember vagyok:(("
Jó, hogy nem kell magyarázkodnod, hogy miért viselsz maszkot.
"Más halálával viccelődni akár itt, akár máshol gusztustalan. Még akkor is ha te viccesnek találod. Ki tudja mit érez az elhunyt családja... A holtakat is tiszteletben kell tartani!"
És mi a vallomásod? Mert üzengetni nem itt kell.
Pedig ha beírod... van olyan hogy frontfog felépítése, frontfog helyreállítása, restaurációja!
Akkor hogy is van ez?