Vallomások (beszélgetés)
Örülök, hogy ismered Karl Mayt. Még az sem lehetetlen, hogy ha felfedeznék olyan művét amit még nem olvastam, elolvasnám. Így, vén hülyén is! :D
Jules Verne volt a másik kedvencem. Lehet még tőle kapni könyvet?
Csak gyerekként verekedtem, ötödikes koromtól nyolcadikos koromig. Alsó tagozatban nem verekedtem, csak vertek. :( Fizikailag nem voltam gyenge, csak félénk voltam, mondhatni, gyáva. Aztán negyedik után, ötödik előtt a nyári szünetben vettem egy Judo, önvédelem című könyvet, nézegettem és alig vártam a nyári szünet végét, hogy sérelmeimet megtoroljam. Sikerült!! Akkor volt olyan, hogy egy úgynevezett rendbrigádos mondjuk ki, seggberúgott mert rámentem a friss focipályára és nem mertem leállni vele verekedni mert azt hittem, hogy egy rendbrigádos szent és sérthetetlen. Valahogy nem jött össze, hogy megtoroljam, pedig biztos vagyok abban, hogy nem lett volna jobb mint én. Azóta is nyomozom a komát, nem tudom, hova vetette az élet. ( :D ) Középiskolás koromban is volt egy nagyon szemtelen osztálytársam, őt meg azért nem mertem bántani, mert azt hittem, középiskolában engem ítélnek el verekedésért, sőt kicsapnak a suliból. Ezt is bánom. Ott kellett volna behúzni neki, ahol nem látja senki. Mellékesen megjegyzem, őt csapták ki mert részegen az öklét rázta egy tanárra. Ma már nem rúgnák ki... Osztályismétléssel folytathatta a sulit.
Nekem soha nem volt bajom a cigánysoron, sajnálom, hogy megszakadt velük a kapcsolatom: Nem az ottani lányt vettem feleségül hanem mást, ő is férjhez ment valaki máshoz. Dráma... De sztorik voltak. :D
A PC-t nem én találtam ki. Dühít is, hogy nem lehet nyiltan beszélni a problémákról.
"Egy nátha miatt még nem kezdem sajnáltatni magam, mint a kolléganőim teszik."
A kollégáidat csak akkor sajnálom, ha bemész közéjük dolgozni.
A férjem akkor állt elém, hogy csak is én kellek neki, amikor elvertem az ex vőlegényemet meg a nőjét! 23 éve élünk boldog házasságban, és a mai napig imádja hogy nem csak szemrevaló, hanem határozott, erős asszonyka is vagyok, nem félek senkitől!:)
Attól, hogy nem alacsonyok le a verekedésig, az nem jelenti azt, hogy félnék valakitől is.
Biztos egy paprikajancsi vett el, aki örül, ha egy ilyen "határozott" menyecske megvédi.
A határozottságot nem ökölben mérik MÉG.
Ha nem félnél senkitől, akkor a nickneveddel vállalnád fel magad, nem becarian megbújva irkálnál hülyeségeket.
"Holnap letelik a felmondási időm!!! Halleluja!!!😁😆😛 El innen messzire!"
Halleluja! Irigyellek.
Te hányszor verekedtél életedben?
Amúgy mi a baj a c. sorral? Minden valamirevaló faluban van.
Azt lehet mondani, hogy kínai negyed, vagy sváb falu? Hagyjuk már a PC-t.
"c.sor" Ejnye-ejnye!
Hát, ha muszáj, akkor csapjon oda az ember! (Mit tudom én, csúnyán néz rám, nem tetszik az arcberendezése, szidja édesanyámat, nagyon ragaszkodik egy vitában a maga igazához, én esetleg már nem tudok ellene érvelni, rossz napom van, rossz éjszakám volt, szóval ok lenne bőven!) Azért érdemes az esélyeket megfontolni! Ha a másik az esélyesebb, akkor inkább spuri! Én már 63 évesen nem verekszem, mert nálam már mindenki jobb. Még 50 évesen nagy volt az önbizalmam, de rá kellett jönnöm (nem verekedésből) hogy már nem a régi az erő! :(
Szívesen nézek boxmeccseket és annak szurkolok, hogy legyen kiütés! Legutóbb szenzációsat láttam! Először az egyik küldte le a másikat vagy 5 mp-re, a következőben pedig a másik küldte le úgy az egyiket, hogy az 30(!) mp múlva tért egyáltalán magához!
Gyerekek is szeretik a Piedone-filmeket. Vajon miért?
Nagyon szerettem gyerekkoromban a Karl May regényeket! Fogadom, fogalmatok sincs róla, hogy ki az, mi az. Példaképem volt Old Shatterhand, aki sok esetben az öklét használta.
(Amit zárójelben írtam az nagyrészt poén, kisrészt valós! :D )
Lehet nem a c.sorról jövünk, ott dívik ez. :)
A férfi verekedésről mi a véleményed? Tűzrőlpattant vasöklű, élettel teli hímtársaidnál is teszik a dolog?
A férjem akkor állt elém, hogy csak is én kellek neki, amikor elvertem az ex vőlegényemet meg a nőjét! 23 éve élünk boldog házasságban, és a mai napig imádja hogy nem csak szemrevaló, hanem határozott, erős asszonyka is vagyok, nem félek senkitől!:)
erre büszkék lehettek Mindketten :D főleg Te,saját magadra ;)
Szerintem mind két vallomás tőled lehet, úgyhogy ide is azt gondolom amit a másikhoz már leírtam. Jah meg ki egészíteném annyival többet ésszel mint erővel! 😉
25 éve úgy elvertem az akkori vőlegényem szeretőjét, és utána őt is, hogy azóta is emlegeti a falu! :D Aztán tovább álltam, és a mai napig nem bántam meg amit tettem, most is ugyan úgy megtenném!
Nem értem ehhez minek kellett verekedni, de örülök neki, hogy nálad önbizalomban nincs hiány az biztos! 😄👍 Bízok benne az urad azért nem verted el, hogy rólad ezt gondolja! 😄 Legjobbakat! ☺😉
'A férjem akkor állt elém, hogy csak is én kellek neki, amikor elvertem az ex vőlegényemet meg a nőjét! 23 éve élünk boldog házasságban, és a mai napig imádja hogy nem csak szemrevaló, hanem határozott, erős asszonyka is vagyok, nem félek senkitől!:)'
Proli vagy kisanyam, erre ne legyel büszke
"A férjem akkor állt elém, hogy csak is én kellek neki, amikor elvertem az ex vőlegényemet meg a nőjét! 23 éve élünk boldog házasságban, és a mai napig imádja hogy nem csak szemrevaló, hanem határozott, erős asszonyka is vagyok, nem félek senkitől!"
Szerencsétlen vagy te, nem határozott és erős. Egy erős és határozott nő soha nem égetné így le magát. Tudná kezelni a helyzetet. Összeverekedni pláne ilyenen az ösztönlények szoktak.
"A férjem akkor állt elém, hogy csak is én kellek neki, amikor elvertem az ex vőlegényemet meg a nőjét! 23 éve élünk boldog házasságban, és a mai napig imádja hogy nem csak szemrevaló, hanem határozott, erős asszonyka is vagyok, nem félek senkitől!"
Két dudás egy csárdában nehezen fér. Valakinek nyuszinak kell lennie, különben kitör a verekedés.
Gyorsan leadta magáról a nadrágot. Azóta is te hordod? :D
Ma megszülettek az unokák. Ikrek.🥰
Gratulálok!
Egy ikres anyuka😉
Van, aki dominára vágyik ...és ha nem váltál volna be feleségként, még mindig menedzselhetett volna, mint ketrecharcost. ;)
Én sem értem.
Azt se, hogy szép, örömteli meg szomorú, reményvesztett, sírós vallomásokra minek raknak kukoricát? Számomra ez olyan furcsa...