Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
:) Nem rossz.
Én pár napja voltam Norbi boltba. Akkor tiramisu szeletet ettem, előtte egy héttel pedig somlóit. Hmmm, az is fincsi volt. Mondjuk a somlói a komplett ebédem volt, meg a tiramisu is. Általában akkor eszem ott, ha városban vagyok egésznap és nincs időm főzőcskézni.
:)
Na, a mai menüm is megszerveztem. Bár még csak most reggeliztem. Délelőtt vásárolni voltunk, mert a hideg kaják fogyóban voltak.
Te mit eszel ma?
Utána nem sok, és jön az ebéded is.
A tegnapi nap után nem is tudom hogy kompenzáljam a dolgokat.
Vagy ne is foglalkozzak vele, és folytassam u.így tovább.
Sziasztok.
Katám szerinted ha ma váltok mi történik?
+80 dekám lett mára, ezért gondoltam a gyümölcs napra. Ma amúgy keményítő napom lenne.
Egyenlőre 2 banánt ettem az előbb de nem is vagyok éhes most valahogy még.
Előtte 20 perc séta volt és 40 perc hóhányás (mozgásképp). - kb 10-12 centis hó van erre felénk.
:)
Oké! Most tényleg gyorsan mennem kell melózni :(
Délben leszek egy kicsit ha tudtok ti is gyertek délben .
Szép napot mindenkinek!!!
Én naponta 1000 Kcal-t eszem, persze van, hogy csak 7-800 jön össze. De túl lépni eddig egyszer sem léptem túl. :) És ugye ez miatt vannak ételek amiket teljesen elhagytam. Helyette inkább alacsony kcal és szénhidrát tartalmúakat főzök. A lényege igazából az, hogy naponta 4-5x kell étkezni, hogy gyorsítja az anyagcserét. :) A szükséges napi anyagcserétől kell 1000 Kcal-lal kevesebbet enni, ezeket ugye interneten lehet kiszámolni. :)
Nálunk páromnak is bevállt. Ő már 11 kg-nál tart, és ő naponta 1200 Kcalt eszik és 120 szénhidrátot.
Üdv. a csapatban!!!
Nagyon ügyi vagy :)
Naponta hány kalóriát eszel , hogy ilyen gyorsan és ilyen sokat fogytál, ráadásul mozgás nélkül .... áruld el a titkod! :)
Általában így szokott lefelé menni, aztán megáll pár napra, majd megint 3-6 dkg-onként ugrál. :) Példa: 4 napig 67,3 kg voltam. Tegnapra már 67 kg, ma ugye 66,6. Szóval számítok rá lassan, hogy pár napra megint megáll itt. :)
Mondjuk így van, amíg lefelé megy én csak örülök. :)
Tegnap csatlakoztam. :)
Gondolom nincs kedved visszaolvasni így pár rövid infó: 2011. január 12.-e óta fogyózom. Ez alatt -10 kg-t adtam le. 77,2 kg-val kezdtem, most vagyok 66,6 kg, az álomsúly pedig 55. :)
Kalóriaszámlálással fogyózom és egyenlőre nem mozgok mellette semmit.
Nekem is nagyon sok dolgom van, de azért majd néha idekukkantok, ha lesz egy kis időm.
Ne egyetek sokat, én sem fogok, pussz.
Köszönöm szépen.
Hú, ez a -4 dkg nagyon komoly :)), de a lényeg, hogy lefele menjen.
Szia!
Köszi... Veled még nem is "találkoztam" , új vagy itt nálunk a fórumon :) ?
Gratulálok.
Nekem a mai súlyom 66,6 kg, tehát nálam ez tegnapról -4 dkg-t jelent.
Én meg a R. Réka Add ön magad Dvd -jét fogom nyomni , meg van ellipszistrénerem az se ártana a vastag lábaimnak , meg a nagy seggem nek..
Lassan mennem kell dolgozni , de nagyon nincs kedvem:(
Nekem itt a gépen van meg a Rezsi és a Leslie is, még nem tettem át dvd-re, de most hogy mondod, át fogom írni, mert mennyivel jobb a nagy tv-ről nézni, valahogy eddig nem is gondoltam erre:)
De van egy sztepperem is azon is nagyon szeretek lépegetni.
Tegnap el döntöttem , hogy ha mára nem fogyok , akkor abba hagyom a 90 napost és valami egészségesebb dologgal próbálkozom , de most annyira örülök ennek , a fél kilónak most megint határon van a súlyom , ha ügyes leszek 1-2 nap és 77-tel kezdődik a súlyom és ez most motivál :)
El döntöttem , hogy a napokban el kezdek tornázni is , csak jó lenne már ha el múlna a mensim addig nem nagyon akarok tornázni.
Szerintetek egészséges ez a 90 napos diéta , abban már biztos vagyok , hogy hatásosnak hatásos ? !
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!