Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudom , hogy bírom majd a mai napot , mert már elegem van a napból pedig még nagyon korán van és még gyümit se ettem .
Olyan depis vagyok , mindenen mérgelődök , nem hagytak aludni és ilyenkor ez a következménye , ritkán van ilyen , de azt akkor nagyon utálom :(
Köszi Kati a biztatást és , hogy velem akartál tartani , majd máskor :)
Bloom te meg ügyi vagy , túl élted a gyümi napot , fogytál 1 kilót , ügyes csaj vagy:) A kis fiadat nagyon sajnálom , jobbulást kívánok neki!!!
Mennem kell dolgozni , majd délben be nézek , ha tudtok gyertek ti is és beszélünk pár szót .
Jók legyetek csajok!!!
Szép jó reggelt! :)
Én megettem a reggelimet, két pirítós sajttal. Aztán számolgatok tovább szépen 1000-1200-ig :) 10-re kell mennem a suliba, ott meg úgyse a kaján jár az eszem :D
Remélem meggyógyul hamar, mennyi idős a srácod?
Ma nem fehérjenap következik neked?
Ma rakott karfiolt csinálok, azzal akarok jót "lakmározni"
Az éjjel nem sokat aludtam mert a gyerkőcöm rettentően köhögött. Utána hajnal fele abbahagyta és aludt rendesen.
Remélem nem lesz gond már vele.
Jó reggelt. Szia.
megint már csak 91, mára lement kereken 1 kiló.
Lehet a gyümi nap, vagy az hogy már alig van meg nem tudom.(vagy mindkettő)
Azt tudom hogy az este nagyon "rossz voltam" megettem 1 szelet vajas-lekváros kenyérszeletet kicsi tejjel.
Szegényke, kár, hogy így éled meg ezt a szép napot:)
Csak vicceltem, nem szép.
Hát ma én is akartam Zsanival tartani egy gyümölcsnapot, rám is férne, de addig-addig pakolgattam a férjemnek a husokat, hogy én is megkívántam és ettem is egy rántott husit, úgyhogy bocsi Zsanzi mégsem tudok veled tartani.
De a csütörtökön mindenképp tartok.
Kegyetlen volt az tuti.
Estefele már farkaséhség tört rám. Így ezt nem győztem pótolni banánnal.
Nem mondhatom hogy kevés lenne a hajam, mert jó dús, viszonylag hosszúnak is mondható.
Viszont pl az előbbi hajmosáskor 140 hajszálat számoltam meg. Napközben is megvan azt az 50-60 szál fésülködéskor (több alkalommal ennyi összeszámolva)
Bár állítólag mosáskor jóval több mint amúgy.
Azt nem mondhatom h úgy hullana a hajam h magától, mert sem a ruhámon, sem pedig reggel a párnámon nem tapasztalom ezt soha, csak ha valamilyen "hatás" éri (pl a fsű, mosás).
Bocsika.
Közben a gyerkőcöm is elaltattam.
De amúgy újabban először hajat mosok, megszárítom. Utána fürdök. Utálok a hajszálak között fürödni.
Egyik bőrgyógyász doktornő mondta hogy a nagyobb mennyiségű fogyás okozhat fokozott hajhullást.
Nekem hajmosáskor hullik ki igazán sok, illetve ha fésülködök (bár akkor nem annyira sok).
Hogy érted?
Lefürdök, hajat mosok, és jövök is vissza.
Nem irigyellek
Én szerencsére mára megszabadultam a gyümölcs nap "börtönéből".
Holnap jönnek a fehérjék. Cottage cheese, tej, sajt. Ez tuti az "étlapon" lesz.
Sziasztok!
Nagyon nyűgös és lusta vagyok ma és olyan rossz a gyomrom csak nem tudom miért , pedig ma finomat ehetek .
Holnap ...:( gyümi nap
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!