Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Kati nagyon ügyes vagy , hogy egy gyümi nap után még ki bírtál egy lé napot is én nem bírnám ki , hogy még ma se egyek valami finomat.
Gratulálok a 2 kiló mínuszhoz!!!!
Jó Reggelt mindenkinek!
Egész jól bírtam a tegnapi gyümölcs napot , de azért este ettem néhány kanál leveslevet jót tesz a gyomromnak.
El telt a 2. 4 napom is és ma 78 kiló10 dekát mutat a mérleg összesen 50 deka ment le a 4 nap alatt , de ennek is nagyon örülök , hogy mensi mellett ennyit is fogytam , mert én ilyenkor mindig sokat eszek , de most csak 1 nap ettem picit többet , de csak a meg engedett étel fajtából.
Ma meg fehérje nap , szeretem :)
Sziasztok, jó reggelt Fogyizók!
Sikeresen túl vagyok a gyümölcsnapon és az azt követő lénapon. Összességében ez 2 kg mínuszt jelentett, hát most azon leszek, hogy minél kevesebb jöjjön vissza ebből.
Bár már egész korán ettem két banánt, a ch-t kicsit visszapótoltam, a reggelim sajt és sonka volt uborkával. Most iszom a kávém és utána nekiugrok a főzésnek.
Vettem bőr feszesítő és narancsbőr elleni krémet megint. Szerintem a diétával és tornával együtt nagyon jó.
Megyek aludni.
Reggel leszek 8 után.
Jó éjt mindenkinek.
oké
most megyek holnap mikor leszel?
Jha értem.
Akkor hátha találunk fennt Norbis edzést. :)
Oké. :)
Akkor holnapra összegyűjtök gyakorlatokat és válogatunk. :)
Persze Te is keresgélj nyugodtan, elvégre ketten edzünk majd ezzel.
Te zenére tornázol? Mert én valami motiválós pörgős zenét keresnék, ami úgy ütemet ad.
Nagy valószínűséggel igen.
Nehezen kapcsolt be az utóbbi időben még jó volt?
Enyém azt csinálta a vége fele.
Midet szeretnéd izmosítani? (fogyasztani)
Én főképp a combom, fenekem és a hasam.
És akkor ezekre nézünk gyakorlatokat interneten. Megbeszéljük, hogy kinek melyik a szimpatikus és akkor összeállítunk egy gyakorlatot. Szerintem kezdetnek elég a fél óra. :)
Vivi te most mennyinél jársz?
Kb mint én?
Én ma reggel 90,8kg
jo oké!!!állitsunk össze
hogy kezdjuk?
Persze elkezdhetjük, de nekem nincs ilyen dvd-m.
Netes gyakorlatot szeretnél összeállítani? Mert akkor én is nézelődöm és kreálunk eggyet. :))
Ez se semmi. Nagyon ügyesek vagytok. :)
Én a mostanin kívül, még nem fogytam nagyobb mennyiséget. De másfél hónap alatt úgy érzem, elég jól teljesítettem. :)
A ruhák engem is motiválnak és a nyaralás is.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!