Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Én tavaly jan 11.-e óta össz -22kiló fölött járok már picivel.
Nekem az a szimpi h ha ülök vagy megyek pl, nem annyira nagy a combom.
A régi szövet kabim már begombolni nem tudom mert a gombokat már annyira nem tudom össze venni. Így összekötöm mindig az övvel ami van hozzá.
Ami motivál, hogy a következő télre már egy szűkebb fekete szövet kabit tudok majd venni, ami rám is fog végre jönni.
Megkérdezhetem hány cm magas vagy?
Én 170.
77,2 kg-ről kezdtem, jelenleg 67 kg vagyok és az álomsúly 55 kg. :)
Te?
Valószínű. :)
Nekem a mérleg és a párom bíztatása adja meg a megfelelő löketet.
Meg így 10 kg mínusz után már az is a kedvemre van, hogy a farmerjaim lecsúsznak, azok amiket meg kihíztam régebben, már majdnem beérnek. :)
Sikerülni fog Neked is. :)
Nekem ez az első fogyókúrám, ami mellett kitartok és eredményes. Hidd el, az évek alatt rengetegszer kezdtem bele minden félébe. Volt, hogy 1 napig sem bírtam. Mást 1-2 hétig.
Mondjuk most az elhatározásom is komolyabb volt már az elején, mint előtte bármikor.
Igen azzal fogyok.
A sok "itteni barátnő" megteszi a kitartást és elhatározást.
Lehet sokunknak ezért megy ilyen jól?!
Szerintem is. Kicsit nemnormális, "link"-nek mondható srácról van szó, akit apum is utál, mert az apja mikor kollégája volt apunak, tudta róla milyen a fia.
A dumák, a marhaságok, a csajozások azok mennek neki, a gondolkodás már kicsit nem az ő erőssége.
Nem. Január 12-én kezdtem. :)
Már egészen hozzá vagyok szokva az új életmódhoz, de az eleje nehéz volt.
:) Így van. Végülis nem sietünk sehová.
Jó dolog az, legalább könnyebb ha hasonló "sorsú" emberekkel megoszthatjuk a tapasztalatokat. Meg hát a bíztatás, az nagyon ösztönző.
Én ezért mérlegelek minden nap. Oké, van, hogy 4 napig is áll a súlyom, de mikor 3-4 dkg-kat leadok annyira ösztönzően hat, hogy csak na. :))
Most itt hagylak benneteket, holnap találkozunk!!
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!