Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
ja igen, most nézem te nem is vagy a listán. Charlie67-nek szoktuk küldeni az adatokat,h a héten mit sikerült produkálni. :)ide írja:
szia!
Én nem régóta vagyok itt, tudod ismerkedni kell, és ha már beilleszkedtél jobb lesz.Miért akarsz fogyizni hisz a sullyod szerintem nem olyan veszélyes.
Na igen, ismerős érzés, én is így vagyok vele. Minden egyes leadott dekától egyre erősebbnek érzem magam, na és persze boldogabbnak is. :)
Viszont mára végeztem a kalóriabevitellel és szerencsére nem is vagyok éhes, így nem áll fenn a "bűnözés" veszélye. :)
Annyira bíztatnak ezek a lecsussszanó pár dekák, hogy az valami hihetetlen. :)
Azt hiszem ez ad erőt a kitartáshoz.
Te is szépen haladsz, amit eddig elértél az sem semmi. Szóval csak ügyesen.:))
Reggel gyümi
Ebéd: az adott napi
Vacsi : fehérje
Erre gondoltál?
Sziasztok! :)
Hajrá, szépen haladsz :) Bár én tartanék már ott...:)
Vagy esetleg még ki próbálhatnám a 90 napost úgy , hogy reggel este fehérje , ebéd pedig váltakozna 4 naponta. Szerintetek ez hatásos lenne?
Attól félek , hogy vissza jön ami nagy nehezen már le ment pedig már olyan jó mert :77kiló 90 vagyok.
Legalább addig akartam 90 -naposozni amíg 75 - öt el nem érem , hát nem jött össze...
Vagy csak a vacsorák legyenek mindig fehérjék?
Sziasztok!
Voltam dokinál: fáj a fejem , lázas vagyok , a torkom is fáj... , azt mondta , hogy meg fázás viszont ő is csodálkozott, hogy mi van velem , mert én évente 1 - szer megyek kb. most meg már idén másodjára , meg olyan kimerültnek látszok azt mondta , el mondtam , hogy 90 naposozok és azt mondta , hogy igazából az okozhat problémát , hogy a rendszeres fehérje bevitel hiányzik a szervezetemnek , most egy darabig ne fogyózzak azt mondta , most vissza térek a napi 5- ször keveset táplálkozásra , van egy étrendem amit dietetikus készített és azt fogom csinálni meg tornázok.
Ha jobb idő lesz még lehet , hogy még egyszer meg próbálkozok a 90 napossal , de most hallgatok az orvosra mert tényleg nem vagyok jól.
Sziasztok. :)
Ma reggeli súly: 65,9 kg lett, 66,3 kg-ról. :)
Egész délelőtt szaladgáltunk a városba ügyetintézni. Nem rég ebédeltem. Szerintem vacsira már csak egy almát eszem. :)
Nekem ma van a 4. nap, de már a normál tisztasági b. elég is, mert már szinte vége van. Ilyen téren örülök is neki hogy nem hosszú a dolog.
Charlie-t figyeltétek hogy már lassan 2 hete nem volt?!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!