Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Andi már megírta, hogy hogyan tudod ellenőrizni, hogy a szervezeted visszatartja a vizet.
Nem csacsi a kérdésed, hanem teljesen jogos.
Menstruáció előtt is előfordul víz visszatartás de akkor tudod, hogy ez csak átmeneti. Nyirokkeringés serkentő kezeléssel ez könnyen orvosolható.
Ilyen esetekben mindig nyirokkeringés serkentő teát szoktam javasolni.
Nekem azért is nagyon fontos a mérés, mert azonnal tudom, hogy a vendég vagy nem itta meg a 3-4 liter vizet vagy a szervezete visszatartja a vizet. Neked könnyebb dolgod van. Te tudod, hogy megittad-e a vizet.
Ha a szervezeted visszatartja a vizet, azt a legkönnyebben a sípcsontod benyomásával tudod ellenőrizni a lábadon. Ha a sípcsontod felett megnyomod, és az az ujjnyom nem símul ki, hanem "kráter" marad ott néhány másodpercig, akkor vizesedik a lábad.
Megnövekedni a comb térfogata nem fog, de nem is csökken. Arra figyelj, hogy minden mérés pontosan ugyanazon a helyen történjen, mert máskülönben magadat csapod be.
Sajnos Te nem tudod felmérni, maximum a kúra végén ha azt az eredményt kaptad amit ígértek.
Az eljárás nagyon hatékony, de ez kevés. Kell hozzá egy tapasztalt kozmetikus és a Te együttműködésed és persze egy jó gép.
A beleegyező nyilatkozatban látod az ellenjavallatokat ha nincs ilyen az sem túl biztató.
Abban az esetben ha nem készül Rólad kép a kezelések előtt és 3-4 kezelésenként és nem mérnek centiben az szerintem arra utal, hogy aki kezel Téged nem tudja, hogy a mért eredményekből következtetéseket tud levonni arról, hogy megittad-e a folyadékot és nem tartja-e vissza a szervezeted a vizet. Olvass vissza megtalálod több kuponos kezelésen részt vett hozzászóló tapasztalatait. Nem szeretnélek elkeseríteni, de nem túl biztatóak. Az olcsó húsnak híg a leve itt is túl nagy százalékban igaz. Tisztelet a kivételnek.
Maga az eljárás nagyon hatékony, ha jó a kezelő, jó a gép, és maximálisan együttműködő vagy, betartasz mindent.
Okozhat kárt, ha nem ért hozzá a kezelő, ezért kell magadnak is utána olvasnod, hogy legalább az alapokkal tisztában légy. Fontos a folyadék mennyisége, a szénhidrátcsökkentés, a napi mozgás, az, hogy ne engedj heti 40 percnél több kavitációt /hallottam szalonról, aki heti 3x40 percet csinál/, hogy mindenképpen történjen valami levezető kezelés, ami a nyirokkeringést serkenti... szóval ezek mind nagyon fontos elemei ennek a kezelésnek, jó, ha te is tisztában vagy vele. Olvass itt vissza, vagy kérdezz nyugodtan. Azért vagyunk itt kezelők, hogy segítsünk nektek.
Mi alapján tudom felmérni,hogy értenek-e hozza vagy sem?
Az én kerdesem is a most hirdetett 2alkalmas KV-os hirdetésre vonatkozna!
Egyebkent hatékony maga az eljárás?
Ha szakavatatlan "kezek köze kerülök",okozhat kart?
Ez melyik kuponos cég?
Én is kuponoztam tavaly (még nem volt ennyi kuponos cég,tele lett ez is szélhámosokkal), kifejezetten megtiltották az árdrágítás-nagyobbnak tűnő akció trükköt. És abba se szóltak bele, hogy mennyiért adja más ugyanazt a szolgáltatást.....ellenben a hirdetési felületemen értékelő ikon jelent meg, ahová a nálam járt vendégek elégedettségi reakciói kerültek fel %-os arányban.Ez a kuponos cég online váltja be a kuponokat, és ahogy megjött a beváltásról a jel hozzájuk, szinte azonnal ment az e-mail a vendégeimhez, hogy elégedettek voltak-e a szolgáltatással, és a válaszreakciókat százalékosítva megjelentették a hirdetésemen.
Havi elszámolásban voltunk, így mindig küldték a beváltott kuponokat az adott hónapra. Ha használták is a pénzt, max. 2-3 hétig.Ehhez ugye a 8 napos internetes vásárlási garancia (törvény írja elő) hozzáadódik.
Tényleg zseni volt a kitalálója ennek a marketingeszköznek, de sikerült jól elcseszni a szélhámosokkal.....Sajnos törvényszerű, tele van a tudomány is zseniális felfedezésekkel, amit aztán a lehető legrosszabbra fordítottak. Itt is ez történt.
Szuper eredmények!:-) Nincs beszédesebb a képeknél, használjuk ki a lehetőséget, hogy minden pórul járt, vagy kételkedő vendég szembesülhessen a jó kezelés hatékonyságával.
Kedves Vendégek, ti meg követeljétek ki, ami jár, hisz így láthatjátok, mi az, aminek meg kell történnie. 2-3 kezelés után már mutatkoznia kell jól látható eredménynek, ezt előtte-utána fotón láthatjátok a legjobban. Ha a választott szakember nem készít ilyet, fotózzatok magatok. És sírva könyörgöm, kuponnal bérletet ne vegyetek! Max 2-3 alkalmat, így viszonylag kevesebb pénz megy kárba, ha rossz helyet választottatok.
Mivel nagyon sokan csalódtatok a k.uh.-ban ezért tettem fel kezelés előtti, közbeni és utáni képet.
Szerintem az eredmény magáért beszél és erőt ad mindenkinek aki most úgy érzi, hogy valahol nem azt kapta amit ígértek Neki.
Szerencse a nagy szerencsétlenségemben, hogy ugye írtam, hogy amúgy is tornázom rendszeresen, táplálkozásomon is nagyon sokat változtattam, így azért saját erőmből fogytam is, összesen 5 kg-nál tartok, kb. két hónap alatt. Igaz, a hasam sajnos még nagy, de olyan nadrág már rám jött, amit két éve nem tudtam felhúzni! :D Úgyhogy combon, csípőm, derekam az alakult, pedig oda nem kaptam kezelést!!! :)))
Lakiandi! A tanácsod megfogadva már simán iszom is napi 3-4 litert is!!!! Egyszerűen még jól is esik!!! :))