Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Kedves Kishugi!
Andi már megírta, hogy miért nem jó ez így. Teljesen egyet értek vele.
Kedves Kismackó!
Jelezd a helyen ahol a kupont vásároltad.
A gép nem az volt amit ígértek, a kezelőnek fogalma sem volt arról, hogy mit csinál. Ez kicsit sok a "jóból".
Kedves Marticsi!
Még privát levélben sem írhatok ilyen információkat. Kaptam a hoxától egy levelet amiben megtiltotta.
Kedves Pacsirta!
Nem szabadna fizető vendégeken gyakorolni.
Szerintem az algha nem megfelelő nyirokkeringés serkentésére ennél a kezelésnél.
A hiba nem Benned van vagy csak annyiban, hogy rosszul választottál. :(
Szia!
Nagyon kevésnek tartom ezt az időt erre a három kezelőfejre. Ez nem fog eredményre vezetni.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy megvannak azok a speciális mozdulatok, amivel nem kell elemelni a fejet, hogy a "sor elejére kerüljön". Kész agyrém, ezt a hülyeséget!!!
Nem kéne többet odamenned. Ott még nagyon sok mindent meg kell tanulni. Alapvető dolgokat.
Sziasztok!
Én voltam egy ilyen kuponos kezelésen, de nem volt ciripelés! Voltam már kavitációs kezelésen, mindig volt az a jellegzetes ciripelés, de úgy látom ez nagyon gagyi. De az az érdekes, hogy amikor megemlítettem ezt a kérdést, hogy minden esetben kell ez a bizonyos ciripelés, amit csak a páciens hall, akkor nézett nagyot, hogy hát nincs ilyen. Hiába, olcsó húsnak híg a leve. Eléggé bosszantó! Ezek után a kezelés se ér semmit!
Sziasztok
tudnátok segíteni?
Elmennék egy ilyen kezelésre de nem tudom hogy hatásos e..
megéri?
Kavitációs alakformáló kezelés 8X50 perc / Kavitáció + RF + Vákum / 8 alkalmas bérlet 39 600 Ft
Kedves Rubellit!
Nekem is furcsa, hogy csak ennyi az eredmény, de megnyugtattak, hogy majd csak 3-4 kezelés után lesz valami látható. Ahogy említettem már, 3 hete vették e gépet, most még csak gyakorolnak... úgy tűnik.
Az 1. alkalom csak próba volt (20perc kavi+ 20perc RF), a legelső napjukon. A többi már bérlet része, ebből 2 alk. telt le. 1. alkalommal eltévesztették az időt és 30 perc helyett csak 20 perc kavi volt, 2 külön testtájra elosztva (sztem ez nagyon kevés, de elismerték, hogy hiba volt, ezért kapok maj egy plusz kezelést). A következő volt 30 perc kavi 2 testtájon. A RF a bérletes alkalmakhoz nem jár, az alpha miatt.
Magam részéről mindent betartottam pontról pontra, ahogy az a leírásban szerepel. Semmi szénhidrát, csak fehérje (csirkemell, pulykamell, hal, sajt, tojás, johurt, kefír) a kezelés utáni 2 napon át, és megiszom 4-5 liter vizet. Mi lehet a hiba? Most már ott tartok, hogy kipróbálnám egy olyan helyen is, ahol nagyobb tapasztalattal rendelkeznek, de olyan sok az ajánlat és ki tudja, hogy melyik a megbízható...?
Kedves Pacsirta!
M..... (nem írhatom ki a nevét, mert a rendszer nem engedi elküldeni a hozzászólásomat. Indok: Ezt a hozzászólásodat így nem tudod elküldeni! Olyan szót, vagy hivatkozást tartalmaz, ami tiltott (például trágár szó, tiltott weblap cím)!mint új szolgáltatás? A stúdiónak lehet, hogy új. Speciális masszázs, láb áztatás (méregtelenítés) és étrend kiegészítők.
Valamit ígérnek az még nem jelent túl sokat. Miért ne lenne jojo efektus abban az esetben ha a zsírsejtek száma nem csökken.
Biztos van a fórumon olyan kolléganő aki évekkel ezelőtt dolgozott vele.
Reméljük, ha olvassa megírja a véleményét.
Hozzám több mint 5 éve járt egy fiatal lány aki ilyen módszerrel fogyott. A karján a bőre megereszkedett pedig 15! éves volt csak.
A k.uh-ra visszatérve 3 alkalom után már többnek kellene lennie mint "némi eredmény".
Jó lenne kideríteni, hogy mindent jól csinálsz-e vagy más az okból nincs csak ilyen minimális eredmény.
"ha közvetlen a kezelőfej mellett hallgatózol, kicsi surrogó hangja van."
én is ezt hallottam szerintem. bár nekem a combomnál volt, de így is hallottam. A zselét használja :) az a hang is megvan, hallom :)