Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ultrahangos kavitációs zsírbontás fórum

Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2474. Rubellit (válaszként erre: 2472. - Falatka33)
jan. 4. 00:49

Kedves Falatka33!

A hallható hang frekvenciatartománya 16Hz-16 kHz között van, a kisebb frekvenciát infra-,

a nagyobbat ultrahangnak nevezzük.

Ebből következik, hogy egy ultrahangos kezelést kívülről nem hallasz, mert nem a hallható hang frekvenciatartományában dolgozik. Belülről azért hallod, mert az ultrahang hullámok megrezegtetik a füledben lévő csontokat.


Elhiszem, hogy az eladott gépednél hallottál hangot kívülről is, és kicsit csipkedte a bőrödet magas fokozaton, de az ultrahangnak nincsenek ilyen hatásai.


Remélem, hogy egy otthoni gép nem okoz kárt. A gép teljesítménye azért alacsony, hogy ne legyen gond, amikor nem szakember használja. Pont ezért a hatékonysága sem olyan, mint a professzionális társaié.


Itt egy zsírbontó kezelésről beszélünk. A zsírnak nagyon pici a súlya. Amikor zsírt bontunk, nem fogyasztunk. Súlyproblémát csak zsírbontással nem lehet megoldani. A zsírleszívás sem alkalmas erre.


A kezelés abban tud segíteni, hogy helyes életmód mellett, ne izomból, hanem zsírból veszítsen, aki szeretne.


Általában 6-8 centi feletti kerület csökkenés (természetesen egy ponton mérve) már nem oldható meg az étkezés megváltoztatása nélkül. Itt nem éhezésre kell gondolni.


A nyirokkeringés serkentő kezelést nem lehet kiváltani fél óra tornával. Nélküle a lebontott zsír nem távozik a szervezetből.


Egy jó minőségű, professzionális gépekkel dolgozó, képzett, tapasztalt kozmetikusnak, nem konkurencia ez az otthoni a gép. Te írtad, hogy "akik megveszik a gépet, azok nem jókedvükből választják ezt a megoldást". Aki otthoni gépet vásárol, az nem jár kozmetikushoz. Ezzel semmi gond nincs. Mindenki igényei szerint választ.


Dönteni csak hiteles információ alapján lehet.

2473. lakiandi (válaszként erre: 2472. - Falatka33)
2020. dec. 29. 05:47

Így van, döntsön mindenki belátása szerint. De teljesen tudatlanul? Nézd, nem véletlen, hogy ezek a kezelések szakembert igényelnek.

Sültkrumpki mellett 3 cm fogyás? Ugye nem haragszol, ha kicsit kételkedem. Ha ez így lenne, minden dietetikus és fitness edző kukába dobhatná a tudományát. Nem kétlem, hogy egy beödémásodott láb, ha kap némi mozgatást, elereszti a vizet, de nézzük már meg fél, vagy egy év múlva.

A kis füzet sajnos rosszul tudja, a levezető masszázs NEM helyettesíthető a mozgással.

A szalonok nem véletlen kérik,hogy diétázz és igyál, ugyanis, mi tudjuk, mert negtanultuk, mit okoz, ha nem teszed. És valójában pont itt érhető tetten, miért is kevésbé hatékony ez a megoldás. Apellál arra, hogy alapvetően az eredményért senki nem akar semmit tenni, nem is szabályoz be semmit, hisz nem is nagyon csinál semmit.

Nincs gond azzal, ha valaki otthon ezzel próbálkozik, de összehasonlítani egy jól felépített, ellenőrzött kúrával azért nem kéne.

Egyébként már egész jó áron találni szalonokat, akik ilyen kezeléseket összeállítanak.

2472. falatka33 (válaszként erre: 2470. - Rubellit)
2020. dec. 28. 10:50

Biztos, hogy van különbség az otthoni és a szalonos gép között, mert az otthoninál nem csak belül hallod a ciccegést, hanem nagyon is hallható, és érezni is, hogy magas fokozaton kicsit csipkedi a bőrt. Fel lehet hívni a központot kérdés esetén, gondolom úgy lett kifejlesztve, hogy otthoni kezelésnél ne tudjon kárt okozni , különben már lett volna gond belőle nyilván ilyen számú eladásnál.Úgy tudom egy magyar mérnöknő fejlesztette ki.


Nekem több ismerős is pozitívan változásról számolt be, én is ezért vettem meg, mert felbátorodtam ezen. Már pár alkalom után is fogyást tapasztaltak úgy, hogy közben ugyanúgy ettek, nem diétáztak. Volt akinek 3 cm lement körméretben a combjáról úgy, hogy mellette sült krumpit evett. Na ez is egy nagy különbség, ugyanis sokan akik megveszik azért veszik be, mert pont a diétához nincs akaraterejük. Ha lenne, akkor nem lennének súlyproblémáik. Az embereket pedig ez érdekli, hogy hat. Ezért ilyen népszerű ez a gép, mert szájról szájra jár, hogy így is hat.

És sokkal olcsóbban jönnek ki, ha megveszik a gépet, mint a szalon kezeléssel, ami egy vagyon és nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak.

Én több ismerős fogyása után is csak ajánlani tudom a gépet, én az enyémet már eladtam, így már nincs benne érdekem, nem náluk dolgozom, ha esetleg valaki erre gyanakodna, nem nekik kampányolok. Csak aki fogyni szeretne,de nincs felesleges több százezre, annak szeretnék segíteni. Ezt a gépet mindig tovább is lehet passzolni, így a pénz nagy része vissza is jön, tehát egy vagyon kiadása nélkül lehet kipróbálni.

A levezető masszázst utána közvetlen fél óra tornával ki lehet váltani az adott területre, ezt írja is a kis füzet, hogy kötelező, ahogy a napi 3 liter víz is, így szállítódik el a keringő zsír.

A szalon kezelések persze hogy úgy hatnak, hogy nagyon szigorú diétát kell mellette folytatni, no cukor, szénhidrát, és mozogni kell. Úgy magától is fogy az ember, ahhoz nem kell kavitáció, de pont ez nem megy sokaknak, mert ahhoz akarat kell. Akinek az van, az sportol és figyel a kajára. Akinek nincs, az fordul a kavitációhoz.

Szalon kezelésekre ma már csak az megy, akinek abszolút semmi anyagi problémája és simán van 100 000 Ft-ja egy kúrára. A kozmetikusoknak meg ez az érdeke, hiszen az mindenkinek van, mint tudjuk...Nyilván a drága kezelésekben van a pénz...és akinek 20-30 kilo feleslege van, annak nem egy kura kell sokszor.

Én senki ellen nem akarok beszélni, de akik megveszik a gépet, azok nem jókedvükből választják ezt a megoldást a sokkal drágább helyett, egyértelműen a pénz miatt. Nyilván ha annyi felesleges pénze lenne, akkor szalonba járna, ahol megcsinálják neki profin, neki meg csak feküdnie kell kényelmesen a kezelés közben.

Döntsön mindenki belátása szerint.

2471. falatka33 (válaszként erre: 2468. - Falatka33)
2020. dec. 28. 10:26
Eladva. :-)
2470. Rubellit (válaszként erre: 2468. - Falatka33)
2020. okt. 29. 23:29

Szia Falatka33!

Természetes, hogy felajánlod az ingyenes kipróbálást a "bőrön". Ez nem bónusz, hanem az alap.

Tudod, hogy hogyan lehet megállapítani azt, hogy egy uh. gép működik anélkül, hogy kezelést végeznél vele?

Ellenben aki nem ismeri a k.uh.-t nem sokat ér azzal, hogy kipróbálhatja a fizetés előtt a "bőrén".

A vásárlót nem az érdekli, hogy milyen érzés a bőrön, mert ha kicsit is tájékozódott a témában, tudja, hogy nem érez semmit. Illetve, ha érez, akkor komoly gond van.

A hangról, amit hall kezelés közben nem írtál, pedig ez alapján derül ki, hogy sima uh. gép, vagy k.uh.

A vásárlót egyetlen dolog érdekli majd, és azaz eredmény. Ami első kezelésnél legtöbbször már a végén centibe mérhető. Igaz, hogy ez az eredmény csak tájékoztató jellegű. Majd a következő alkalom előtt (legideálisabb 1 hét múlva) lesz értékelhető. A kezelés végén mért eredmény megmarad, ha a betartják az otthoni feltételeket. (Folyadék bevitel, étkezés, mozgás) Amikor nagyon figyel valaki ezekre, gyakran még javul az eredmény (több centi megy le). Akinél nem marad meg a mért csökkenés valamit rosszul csinál, vagy más ok van a háttérben (nyirokkeringési probléma, betegség, amiről nem tud).

Ebből már sejteni lehet, hogy mi az egyik gond az otthoni gépekkel. A k.uh. után kötelező nyirokkeringés serkentő kezelést végezni, különben a lebontott zsír nem ürül ki a szervezetből.

A másik probléma a gép teljesítménye. Erre nem megoldás a garancia, mert a gép leírásában is szerepel.

1 doboz gélt (260 g-most) már 255 Ft-ér is lehet venni. Gondolom ezt Te is tudod.

2469. lakiandi (válaszként erre: 2468. - Falatka33)
2020. okt. 26. 07:17

Milyen érzés a bőrön? Ezt a kezelést nem szabad érezni a bőrön, ez egy ultrahang vizsgálathoz hasonlít. Az egyetlen, amit érezhetsz, az egy pulzáló, sípoló hang a füledben.

Nem csak azért nem tartom jó ötletnek az otthoni kezelgetést, mert egy professzionális géppel sokkal hatékonyabb vagy, hanem azért is, mert jó pár olyan kizáró egészségügyi ok van, ami miatt a közelébe sem mehetsz a kezelésnek. Ezeket mi megtanuljuk, Ti ezzel nem vagytok tiszában.

Hogy állítod rajta a frekvenciát? Honnan tudod, milyen területen, mit tehetsz meg. Hogy oldod meg a levezető masszázst? Az majdhogynem a legfontosabb kritérium. És még sorolhatnám.

Értem én, hogy el akarod adni a géped, de itt a garancia kérdése a legkisebb buktató.

2468. falatka33
2020. okt. 22. 20:29

Sziasztok!


Én erre rácáfolnék, személyes tapasztalat,működik az otthoni gép, ha betartod a napi 3 l folyadékot, több ismerős tapasztalata alapján is.

Forever slim kavitációs zsírbontó gépem eladásra kínálom. Garancia van rá 2021.04.06-ig! Ezzel nem fürdesz be, ha bármi gond lenne, vissza viheted megjavíttatni ingyen.


Ismerősöm garancia nélkülit vett, meg volt repedve a kezelőfej, csak nem vette észre. Csípte a bőrét, így nem tudta használni. Ugyanannyiért javították volna meg, mint amennyiért vette, így kidobott pénz volt, vehet egy vadi újat, tehát többe került a leves, mint a hús. Arról nem beszélve, hogy műszaki cikk, így rejtett hiba is előjöhet, vagy le is ejthették, ha pl gyerek volt a háztartásban, hozzányúl...Lehet látszólag semmi baja, aztán 2 alkalom után bedöglik, de garancia nélkül bukta, és ilyenkor már az előző tulaj se veszi vissza, ha ott helyben nála működött...


Jobban jársz, ha garanciával rendelkezőt veszel kicsivel többért, de így be vagy biztosítva.


Kifogástalanul működik, nekem egy kis területre kellett, 2 hónapig használtam heti 1x kb., tehát 8-10 alkalommal. Mivel elértem a célt, így tovább adnám.


Ingyenes kipróbálást fel tudok ajánlani, ha valaki igényt tart rá. Ott helyben kipróbálod, látod hogy működik, hogy milyen érzés a bőrön, adok tippeket is, hogy használd, így nincs vita később. Bár a garancia miatt eleve ez kivédve.


1 bontatlan teli doboz gél van hozzá, doboz, használati utasítás, garancia.


Érdeklődni a falatka@windowslive.com e-mail címen lehet.

2467. lakiandi (válaszként erre: 2466. - Niki19830712)
2020. febr. 24. 06:57

Szia!

Nagyon sokszor beszélgettünk már az otthoni gépekről, kezelésekről. Sajnos sokkal kevésbé hatékonyak, mint a professzionális kezelések. Illetve, ami a hátránya, pont az az előnye is, mert legalább bajt nem okoz. Nem véletlen tanuljuk, nem véletlen bizonyítványhoz kötött ez a tevékenység.

Kérdésedre válaszolva, a legfontosabb dolog a napi három liter víz bevitele. Mérve, ugyanis meglepő, de ritkán iszik ennyit az ember, még ha így érzi is.

A másik nagyon fontos szegmens, hogy három nap szénhidrátmentes napot tarts. A kezelés napja, plussz még kettő.

Kezelni egy héten egyszer érdemes, de egy héten kettőnél többször nem szabad. Időt kell hagyni a májnak a regenerálódásra, ugyanis a kezelés hatékonysága attól függ, milyen mértékben tudja a máj feldolgozni a lekavitált zsírsejteket.

Minden kezelés lezárása a nyirokmasszázs. Kritériumai vannak a masszázsnak is, nem lehet daganatos betegeken, nem lehet sérv területén, figyelni kell a vérnyomást, mert megemeli a kezelés, májbetegség esetén sem lehet, a kezelendő terület nem lehet véraláfutásos.

Egy alkalommal csak egy területet érdemes kezelni, úgy két tenyérnyi nagyságban, max negyven percig, a masszázs idelye minimum harminc perc.

Remélem tudtam segíteni, de hidd el hatékonyabb, ha egy ezzel foglalkozó, professzionális szalont keresel fel.

2020. febr. 23. 07:32

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.

Szetetnék vásarolni Forever Slim zsírbontó illetve Forever Beauty feszesítő gépet.

Nagyon sokat olvastam,de tanácstalan vagyok,

Mit kell tudnom a kezelések után mi a teendő.Van olyan aki használta és tud segíteni mit hogyan kell,illetve elmondaná a tapasztalatát.Köszönöm😊

2465. lakiandi (válaszként erre: 2464. - Zsipppi)
2019. febr. 26. 07:28

Szia!

Nem, nem próbáltam. Szépségszalonom van, professzionális gépekkel dolgozom. Tisztában vagyok a teljesítményükkel, a hatékonyságukkal, azzal is, hogy milyen kritériumok kellenek az eredmény eléréséhez, mik a buktatók, mik a kizáró okok. De tisztában vagyok az otthoni gépek teljesítményével is, és azzal is, hogy aki nem képzett kozmetikus, a nagy teljesítményű gépekkel bajt is tud okozni. Ezt megakadályozandó, nem erősek az otthoni gépek. Lehet,hogy van hatása, valamennyi, de korántsem oly mértékű, mintha ez egy erre szakosodott szalonban, egy képzett kezelő keze alatt történne.

2464. zsipppi (válaszként erre: 2459. - Lakiandi)
2019. febr. 25. 15:20
Te konkrétan próbáltad a Forever Slim gépet? Vagy csak vaktába húzod így le? Csak azért mert nekem személyes tapasztalatom van, használtam és lehet hogy most nagyon meg fog lepni amit írok, de használt is.
2463. lakiandi (válaszként erre: 2462. - Julyy)
2019. jan. 25. 06:45

Szia!

Ezt a szalont nem ismerem, de általánosságban a kuponos szolgáltatások kicsit fenntartással kezelendők.

A lekavitált területre is vissza lehet hízni, de sokkal lassabban, mint előtte. Ha nem csak egy- két centi a felesleg, érdemes egy átgondolt életmódváltás, és annak segítségeként, kiegészítésként tökéletes megoldás a kavitáció.

Ne félj belevágni, de gondold át, a siker érdekében mit kell, hol kell, és hogyan kell változtatni.

A bőröd látnom kéne, mennyire érintett, mekkora a felesleg, mennyi idős vagy... láthatatlanban erre válaszolni nem lehet sajnos.

2462. Julyy
2019. jan. 24. 21:31

[link]


sziasztok! erről a szalonról van valakinek tapasztalata? azt írják, hogy szakképzettek.

engem még az is érdekelne, hogy azon a területen, ahol kihalasztották a zsírsejteket, akkor oda sosem lehet már hízni? és mennyire lehet tényleg szép a bőr, miután kiürült?

köszönöm szépen, kicsit félek belekezdeni

2461. lakiandi (válaszként erre: 2460. - Dementia)
2018. aug. 9. 07:03

Szia!

A közvetlen edzés szuper, de nem helyettesíti a nyirok masszázst. Az olyan erősen, ritmusosan mozgatja át a területet, ami szükséges ahhoz, hogy a lekavitált zsírsejtek elinduljanak a nyirokcsomók felé. És igen, tartozik hozzá spec étrend, megemelt folyadékfogyasztás, amit egy hozzá nem értő sajnos nem tud maradéktalanul.

Nem vagyok az otthon kezelés híve, itt a máj fokozott védelmet igényel, ha a kezelés nem olyan ütemben halad,ahogy kellene, a képzett kezelő ebből tudja, hol a probléma a folyamatban, de Te otthon azt sem tudod, mi történik veled. Mondjuk legalább az a szerencse, hogy az az otthoni gép nagyon gyenge, nem képes bajt okozni. Sem.

2460. Dementia (válaszként erre: 2459. - Lakiandi)
2018. aug. 8. 09:55

Szia, köszi a választ!


Hát ha "kötelező", akkor ez eléggé el van hallgatva mindenfelé, ahol árulják (persze ez érthető lenne). De ha jól értem, akkor ezek szerint egy közvetlen a kezelés utáni edzés nem pótolhatja a dolgot? Szóval ha megizzasztom magam, mit sem ér? (plusz persze a lightos étrend, gondolom, ez a másik fontos dolog).


Egy orvos azt írta, hogy "ha a has nyirokelvezetését nézzük, az - ellentétben a végtagokkal - már mélyen bent van, így az úszógumira nem is létezik nyirokmasszázs." Idézek tőle, nem tudom, így van-e.

2459. lakiandi (válaszként erre: 2458. - Dementia)
2018. aug. 8. 07:11

Szia!

A masszázs nem fontos, hanem kötelező. Nem műxik az, hogy kezeled magad, majd egyszer csak elmész masszázsra. Azt ott helyben, rögtön a kezelés után kell elvégezni.

A Forever slim gép, otthoni gép, sajnos ennek megfelelően nem túl hatékony. A kavitációs kezelés nem játék, érteni kell hozzá, ezért talán nem is baj,hogy egy otthoni gép nem túl hatékony. Így bajt sem okoz.

2458. Dementia
2018. aug. 7. 19:46

Egy ideje gondolkodom egy ForeverSlim gép vásárlásán, hogy otthon tudjak megszabadulni az úszógumimtól (alapvetően vékonyabb testalkatom van, ide raktározódott el minden). Csak egy kérdés merült fel bennem, mert sok helyen olvastam arról, hogy a kezelés után fontos egy nyirokmasszázs, ami elvezeti és feloszlatja a lebontott zsírt (máshol még infraszaunát ajánlanak kiegészítésként).


Kérdésem, hogy mennyire szükséges ez, illetve hogy mennyire váltható ki a dolog például edzéssel (minden második nap végzek egy 1 órás otthoni tornát), amit mondjuk elvégeznék a kezelés után. Ha fontos a masszázs, akkor alapvetően nincs túl sok értelme megvennem a gépet, hisz úgyis el kellene járnom masszázsra vagy szaunázni.

2457. lakiandi (válaszként erre: 2456. - K_sindy)
2017. dec. 14. 08:18
Szia! Ha ezzel szeretnél foglalkozni, szépségipari képzésre van szükséged. Van nappali képzés, szakközép, vagy szakmunkásképző iskola, vagy vannak okj-s tanfolyamok. Annak keretén belül tudod megtanulni a testkezelést.
2456. k_sindy
2017. dec. 13. 09:38

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van itt olyan aki ebben a szakmában dolgozik?

Szeretném ezt kitanulni és megtanulni, de nem is tudom hogy kezdjek bele....

Köszönöm :)

2455. lakiandi (válaszként erre: 2453. - Szolnoki)
2017. szept. 21. 12:10

Ha egy has ennyire kidudorodik, akkor annak nem csak a kötőszövet lazasága az oka. Zsigerek között is kiakakul a zsírszövet, még akkor is, ha egyébként máshol nincs felesleg. Szükséges az izomzat fejlesztése, de nem tudja pótolni a kötőszövet nyúlásával kialakult helyzetet.

Alapvetően a has mérete nem " dinnye" nagyságú. Természetesen az izmok hiánya utal egyfajta életmódra, minek következtében kialakulhat felesleg, ami -igen, igazad van, sok esetben megelőzhető a rendszeres edzéssel, de itt már nem pár centiről van szó, ráadásul egy már meglévő helyzet kezelését nem lehet úgy kezdeni, hogy húsz éve mit kellett volna tenni. Ha ez hatna, sokkal kevesebb dolguk lenne az orvosoknak is. :))))))

2454. szolnoki (válaszként erre: 2453. - Szolnoki)
2017. szept. 20. 19:15
Ez természetesen "péterr"-nek szólt volna, csak figyelmetlen voltam :):):):)
2453. szolnoki (válaszként erre: 2451. - Lakiandi)
2017. szept. 20. 19:14

Azért a férfi sörhazhoz hozzátenném, hogy a férfiaknál a sörhas elsősorban a gyenge hasizomzatból, ebből eredő rossz tartásból és végül az így "állandóra" megnyúlt hasi kötőszövetek miatt alakulnak ki. A hasfalban nincs semmilyen csont vagy porc. És a mögötte lévő szervek lágyak. És a fizika törvényei szerint, ha nem gátolja semmi, hát a lágy szövetek a gömbformát igyekeznek felvenni. Egy félméterre kidudorodó sörhasnál igen extrém lenne ha mind csak zsír lenne, ezt gondolom mindenki belátja. Nyilván az is van, de a "dinnye" jelentős részét az az előretoluló belső szervek alkotják. Nekem pl pár férfi (és női is) ismerősöm, aki csont és bőr (a hasán szinte nincs is zsír) de olyan mintha egy dinnyét nyelt volna le.


A hasfal edzésén túl, meg kell TUDATOSAN TANULNI MINDIG tónusban tartani a hasizmot, hogy megtámassza a belső szerveket. A tónusban tartás ráadásul folyamatos kondícióban is tartja azt. Én 10-15 éve csináltam ezt (most 40 múltam), még mikor kezdett volna kialakulni a lanyha hasfal. Most nekem 0 a pocak, és így is marad. Már nem kell a tartásra sem odafigyelnem. Persze ha véletlenül elengedem (ellazítom) magam pl állva akkor nekem is lesz dinnyém, de mivel ez nekem már kellemetlen érzés (nyúlnak a kötőszövetek), önkéntelenül visszarántom.


Persze Andinak igaza van, ha van zsírréteg is azt is el kell tüntetni. Normális étkezés, diéta, és egy kis esztétikai segítség :):):):)

2452. péterr
2017. máj. 16. 15:38
Köszönöm
2451. lakiandi (válaszként erre: 2450. - Péterr)
2017. máj. 16. 06:52

Szia!

"Sajnos"😊 férfiakon hatékonyabb a kezelés, ennek bőrszetkezeti- élettani okai vannak.

Valószínűleg a te alkatod öröklött, ezt kaptad a családi csomagban. Ha felveszed ellene a harcot, helyes életmóddal, kezeléssel ez orvosolható.

A 40 khz szabad füllel valóban nem hallható, ám te a kezelés során "belül" mégis fogod. A sima ultrahangos kezelés, orvosi diagnosztizálás magas frekvencián történik, ez a kezelés viszont elég mély frekvencián ahhoz, hogy belül halld.

2450. péterr (válaszként erre: 2446. - Lakiandi)
2017. máj. 15. 15:21

Kedves Laki Andi!

A kavitációs zsírbontás férfiakon is működik?

Nekem sörhasam van,de inkább hordóhasnak mondanám,pedik alkoholt nem is igen iszom, viszont öregapámnak is ilyen hasa volt. :)

Van egy dolog amit műszerészként nem értek. A HI-FI

frekvencia értéke 20Hz- és 20KHz között van.Az emberek 90%-a már a 20Khz-et sem hallja,akkor hogyan lehet hallani a 40Khz-es frekvenciát?

2449. lakiandi (válaszként erre: 2448. - Negi)
2017. máj. 4. 07:37
Vagy beszéld meg velük a sorrendet, hiszen az elején még volt eredmény.
2448. Negi
2017. máj. 3. 18:40
Köszönöm a válaszokat, egy biztos, hogy ahova járok ott rövidre fogom zárni a látogatást!:)
2447. Rubellit (válaszként erre: 2445. - Negi)
2017. máj. 2. 22:42

Szia Negi!


Nem szeretnék belemenni a kezelés fizikai alapjaiba. Gondolom, hogy nem is ez érdekel. Nem rádiófrekvencia. 25 éve alkalmazom. A kezeléseket (mint különben mindent egy kozmetikában) személyre kell szabni. A lényeg, hogy ha van feszességi és kötőszöveti probléma, akkor jobb először azt megoldani. Ilyen esetekben, amikor először zsírt bontanak csak, a vendég nem mindig pozitívan éli meg a változást. Sokszor úgy érzik, hogy még rosszabb az, amit a tükörben látnak. Az eltávozott zsír fölött még csúnyább lesz a bőr. Ezért én mindig a zsírbontó kezelés mellé, feszesítő kezelést is ajánlok. Előzzük meg a bőr megereszkedését, mert kezelni később már sokkal nehezebb. Szerencsére nem lehetetlen.

2446. lakiandi (válaszként erre: 2445. - Negi)
2017. máj. 2. 18:01

Szia!

Hatékony kezelés a rádiófrekvenciás kezelés, de lényeges a sorrend. Vannak már fejlettebb rf fejek a tripolárisnál. Ha a helyes sorrend betartásával is úgy érzed, lassan, vagy sehogyan sem haladsz, válassz olyan szalont, ahol qvatropoláris, vagy hexapoláris fejjel kezelnek. Növelheted a hatékonyságot még szaunával is. A kezelési csomagokat a szalonok állítják össze, érdemes ebből is a személyre szabott verziókat keresned. Minden szervezet más, így a problémák is azok, hatékonyabban szépülsz, ha rád szabják a programokat.

2445. Negi
2017. máj. 2. 15:07

Szia Rubellit!


Köszi a választ! Igen, jó a tipp, néha elég sokan vagyunk és akkor szokott felcserélődni a kavitáció és a nyirokmasszázs.Még van két alkalom, azt lejárom, addig is ragaszkodom a sorrendhez!:)))


A bőrt és kötőszövetet milyen kezelés teszi rendbe? Vagy mi az a kezeléscsomag amit ilyen esetre szoktál ajánlani?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook