Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ultrahangos kavitációs zsírbontás fórum

Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2457. lakiandi (válaszként erre: 2456. - K_sindy)
2017. dec. 14. 08:18
Szia! Ha ezzel szeretnél foglalkozni, szépségipari képzésre van szükséged. Van nappali képzés, szakközép, vagy szakmunkásképző iskola, vagy vannak okj-s tanfolyamok. Annak keretén belül tudod megtanulni a testkezelést.
2456. k_sindy
2017. dec. 13. 09:38

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van itt olyan aki ebben a szakmában dolgozik?

Szeretném ezt kitanulni és megtanulni, de nem is tudom hogy kezdjek bele....

Köszönöm :)

2455. lakiandi (válaszként erre: 2453. - Szolnoki)
2017. szept. 21. 12:10

Ha egy has ennyire kidudorodik, akkor annak nem csak a kötőszövet lazasága az oka. Zsigerek között is kiakakul a zsírszövet, még akkor is, ha egyébként máshol nincs felesleg. Szükséges az izomzat fejlesztése, de nem tudja pótolni a kötőszövet nyúlásával kialakult helyzetet.

Alapvetően a has mérete nem " dinnye" nagyságú. Természetesen az izmok hiánya utal egyfajta életmódra, minek következtében kialakulhat felesleg, ami -igen, igazad van, sok esetben megelőzhető a rendszeres edzéssel, de itt már nem pár centiről van szó, ráadásul egy már meglévő helyzet kezelését nem lehet úgy kezdeni, hogy húsz éve mit kellett volna tenni. Ha ez hatna, sokkal kevesebb dolguk lenne az orvosoknak is. :))))))

2454. szolnoki (válaszként erre: 2453. - Szolnoki)
2017. szept. 20. 19:15
Ez természetesen "péterr"-nek szólt volna, csak figyelmetlen voltam :):):):)
2453. szolnoki (válaszként erre: 2451. - Lakiandi)
2017. szept. 20. 19:14

Azért a férfi sörhazhoz hozzátenném, hogy a férfiaknál a sörhas elsősorban a gyenge hasizomzatból, ebből eredő rossz tartásból és végül az így "állandóra" megnyúlt hasi kötőszövetek miatt alakulnak ki. A hasfalban nincs semmilyen csont vagy porc. És a mögötte lévő szervek lágyak. És a fizika törvényei szerint, ha nem gátolja semmi, hát a lágy szövetek a gömbformát igyekeznek felvenni. Egy félméterre kidudorodó sörhasnál igen extrém lenne ha mind csak zsír lenne, ezt gondolom mindenki belátja. Nyilván az is van, de a "dinnye" jelentős részét az az előretoluló belső szervek alkotják. Nekem pl pár férfi (és női is) ismerősöm, aki csont és bőr (a hasán szinte nincs is zsír) de olyan mintha egy dinnyét nyelt volna le.


A hasfal edzésén túl, meg kell TUDATOSAN TANULNI MINDIG tónusban tartani a hasizmot, hogy megtámassza a belső szerveket. A tónusban tartás ráadásul folyamatos kondícióban is tartja azt. Én 10-15 éve csináltam ezt (most 40 múltam), még mikor kezdett volna kialakulni a lanyha hasfal. Most nekem 0 a pocak, és így is marad. Már nem kell a tartásra sem odafigyelnem. Persze ha véletlenül elengedem (ellazítom) magam pl állva akkor nekem is lesz dinnyém, de mivel ez nekem már kellemetlen érzés (nyúlnak a kötőszövetek), önkéntelenül visszarántom.


Persze Andinak igaza van, ha van zsírréteg is azt is el kell tüntetni. Normális étkezés, diéta, és egy kis esztétikai segítség :):):):)

2452. péterr
2017. máj. 16. 15:38
Köszönöm
2451. lakiandi (válaszként erre: 2450. - Péterr)
2017. máj. 16. 06:52

Szia!

"Sajnos"😊 férfiakon hatékonyabb a kezelés, ennek bőrszetkezeti- élettani okai vannak.

Valószínűleg a te alkatod öröklött, ezt kaptad a családi csomagban. Ha felveszed ellene a harcot, helyes életmóddal, kezeléssel ez orvosolható.

A 40 khz szabad füllel valóban nem hallható, ám te a kezelés során "belül" mégis fogod. A sima ultrahangos kezelés, orvosi diagnosztizálás magas frekvencián történik, ez a kezelés viszont elég mély frekvencián ahhoz, hogy belül halld.

2450. péterr (válaszként erre: 2446. - Lakiandi)
2017. máj. 15. 15:21

Kedves Laki Andi!

A kavitációs zsírbontás férfiakon is működik?

Nekem sörhasam van,de inkább hordóhasnak mondanám,pedik alkoholt nem is igen iszom, viszont öregapámnak is ilyen hasa volt. :)

Van egy dolog amit műszerészként nem értek. A HI-FI

frekvencia értéke 20Hz- és 20KHz között van.Az emberek 90%-a már a 20Khz-et sem hallja,akkor hogyan lehet hallani a 40Khz-es frekvenciát?

2449. lakiandi (válaszként erre: 2448. - Negi)
2017. máj. 4. 07:37
Vagy beszéld meg velük a sorrendet, hiszen az elején még volt eredmény.
2448. Negi
2017. máj. 3. 18:40
Köszönöm a válaszokat, egy biztos, hogy ahova járok ott rövidre fogom zárni a látogatást!:)
2447. Rubellit (válaszként erre: 2445. - Negi)
2017. máj. 2. 22:42

Szia Negi!


Nem szeretnék belemenni a kezelés fizikai alapjaiba. Gondolom, hogy nem is ez érdekel. Nem rádiófrekvencia. 25 éve alkalmazom. A kezeléseket (mint különben mindent egy kozmetikában) személyre kell szabni. A lényeg, hogy ha van feszességi és kötőszöveti probléma, akkor jobb először azt megoldani. Ilyen esetekben, amikor először zsírt bontanak csak, a vendég nem mindig pozitívan éli meg a változást. Sokszor úgy érzik, hogy még rosszabb az, amit a tükörben látnak. Az eltávozott zsír fölött még csúnyább lesz a bőr. Ezért én mindig a zsírbontó kezelés mellé, feszesítő kezelést is ajánlok. Előzzük meg a bőr megereszkedését, mert kezelni később már sokkal nehezebb. Szerencsére nem lehetetlen.

2446. lakiandi (válaszként erre: 2445. - Negi)
2017. máj. 2. 18:01

Szia!

Hatékony kezelés a rádiófrekvenciás kezelés, de lényeges a sorrend. Vannak már fejlettebb rf fejek a tripolárisnál. Ha a helyes sorrend betartásával is úgy érzed, lassan, vagy sehogyan sem haladsz, válassz olyan szalont, ahol qvatropoláris, vagy hexapoláris fejjel kezelnek. Növelheted a hatékonyságot még szaunával is. A kezelési csomagokat a szalonok állítják össze, érdemes ebből is a személyre szabott verziókat keresned. Minden szervezet más, így a problémák is azok, hatékonyabban szépülsz, ha rád szabják a programokat.

2445. Negi
2017. máj. 2. 15:07

Szia Rubellit!


Köszi a választ! Igen, jó a tipp, néha elég sokan vagyunk és akkor szokott felcserélődni a kavitáció és a nyirokmasszázs.Még van két alkalom, azt lejárom, addig is ragaszkodom a sorrendhez!:)))


A bőrt és kötőszövetet milyen kezelés teszi rendbe? Vagy mi az a kezeléscsomag amit ilyen esetre szoktál ajánlani?

2444. Rubellit (válaszként erre: 2443. - Negi)
2017. máj. 2. 00:35

Szia Negi!


Egy szóval is tudok válaszolni: nincs.

Gondoljuk végig együtt, hogy mi is történik. Amikor 10 éve bejött Magyarországra a tripoláris rádiófrekvencia, még nem ajánlottak közvetlen utána nyirokkeringés serkentő (gépi) kezelést. Ennek az lett a következménye, hogy az első kezelés után azonnal volt centibe mérhető csökkenés, néhány vendégnél még a második kezelésnél is, de utána semmi. Évek teltek el és szerencsére elterjedt a kozmetikusok között, hogy kell utána a nyirokkeringés serkentő kezelés.

Lehet, hogy tévedek, de nekem azaz érzésem, hogy Nálad attól függ, hogy előtte vagy utána végzik, hogy mikor melyik gép szabad.

Amikor inkább a feszesítés a cél, akkor én soha nem zsírbontó kezelést ajánlok. Először tegyük rendbe a bőrt és a kötőszövetet. Utána, ha kiderül, hogy van felesleges zsír is, akkor következik a zsírbontás. Amit szerencsés olyan kezelési csomagban végezni, amiben feszesítő kezelés is van. Ennek azaz oka, hogy újból ne okozzunk esztétikai hibát. Így a vendég folyamatosan látványos javulást tapasztal.

Szerintem, ha ebben a szalonban szeretnéd a kezeléseket folytatni, akkor kérd, hogy Nálad mindig a rádiófrekvenciával kezdjenek. A reakciójuk mindent elárul majd számodra.

2443. Negi
2017. ápr. 30. 11:24

Sziasztok!


Egy szalonba járok tripoláris rádiófrekvenciás kezelésre (has). Inkább feszesíteni szeretném a bőröm, szerencsére nincs sok felesleg.:) Viszont ami furcsa, hogy néha előbb csinálják meg a gépi nyiromasszázst és utána jön a rádiófrekvenciás kezelés. Ennek így van értelme?

2442. lakiandi (válaszként erre: 2441. - Rubellit)
2017. ápr. 30. 08:08

Igen, oka lehet a rosszul beállított gép, vagy a rossz minőségű gép, de akár egy bujkáló nátha is. Nem feltétlen tud róla a vendég, ez egy tünet is lehetett.

Nagyon hatékony ez a típusú kezelés, szerintem próbáld ki más szalonban is. Sajnos sokan vannak, akik szakmai tudás és gyakorlat nélkül dolgoznak, de nagyon sokan vagyunk, akik értenek is a munkájukhoz.

2441. Rubellit (válaszként erre: 2440. - Gina888)
2017. ápr. 29. 19:02

Szia Gina888!

Két oka lehet. Az egyik Veled kapcsolatos. Volt-e problémád a füleddel? Felszúrták többször? Valószínű, hogy erre emlékszel még akkor is, ha gyermekkorodban történt.

A másik a géppel és annak beállításával van kapcsolatban. Amikor "nagyon" (relatív) alacsony frekvencián kezelnek az lehet ilyen kellemetlen.

Mind a két esetben a lehető legjobb döntést hoztad meg, hogy leállíttattad a kezelést.

Sajnos vannak rossz minőségű gépek a piacon.

Abban az esetben ha az első ok nem merült fel, elküldenéd a szépségszalon weboldalának a linkjét? Megnézném, hogy milyen géppel dolgoznak. Amikor nincs weboldaluk (amiből már van ingyenes változat is), vagy nem szerepel a gép fényképe és neve, az bizalmatlanságra ad okot. Itt egy komoly kezelésről van szó. A jó gépek nem olcsók. A tapasztalat az, hogy ha nem áldoz akár csak időt egy weboldal elkészítésére egy szépségszalon, akkor ritkán vásárol minőségi gépet. Az olcsó gépek nemcsak rossz minőségűek, de sokszor a forgalmazó tanfolyamot sem biztosít hozzájuk.

2440. Gina888
2017. ápr. 27. 12:58
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem attól, aki jártas a témában... Minap voltam kavitáción ( hasamat kezelték volna ) de úgy 30mp után szóltam a hölgynek, hogy hagyja abba, ugyanis olyan mértékű sípoló hangot hallottam, hogy konkrétan, azt hittem megsüketülök. Nem hallottam amit mondott. :) Én azt olvasgattam, többek közt itt, hogy halk-ciritelő hangot lehet-kell hallani. Na de ez? Ez normális? Köszi a válaszokat
2439. lakiandi (válaszként erre: 2438. - RosieD)
2016. dec. 5. 16:54

Szia! Tokát nem lehet kavitálni, nem kivitelezhető a masszázs.

Inkább a plasztikai beavatkozás a sikeres.

2438. RosieD
2016. dec. 4. 12:41
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy 22 éves magas, sovány lány vagyok, ennek ellenére van tokám. Nem olyan vészes, de ahhoz elég nagy, hogy zavarjon. Ti milyen zsírleszívási technikát ajánlanátok nekem? Félek, hogy ezek az ultrahangos kezelések csak minimális vagy semmilyen változást nem érnek el. Légyszi válaszoljon valaki, akinek van már tapasztalata!:)
2437. lakiandi (válaszként erre: 2436. - Conformity)
2016. nov. 11. 21:28
Igen,azt hiszem,ez a legkevesebb,amit megtehetnek. Csak akkor fog csökkenni a nem megfelelő kezelések száma,ha a vendég nem hagyja annyiban. Megírnád majd,mi lett a történet vége?
2016. nov. 11. 13:22
Elkuldtem a panadzom és a pénz visszafizetést kértem. Kivizsgálják sz ügyet akiktol vettem a bonuszt (BB.)
2435. lakiandi (válaszként erre: 2433. - Conformity)
2016. nov. 7. 06:28

Nyugodtan szólj,ha úgy érzed,valami nem stimmel a kezelés során. A te szervezeted,egyáltalán nem mindegy,milyen hatásoknak teszed ki.

Nagyon sok tévhit kering a kezeléssel kapcsolatban,és a legnagyobb baj az,hogy sokszor a kezelő a leggyengébb láncszem.

Legalább fél óra masszázs szükséges a kavitáció után,ez jó esetben gépi,de lehet kézi is.

2434. Rubellit (válaszként erre: 2433. - Conformity)
2016. nov. 5. 14:20

Sokadszorra igazolódik be, hogy a kuponos kezeléseknél a vendégek legtöbbször nem azt kapják, amiért fizettek. Teljesen mindegy, hogy Te kuponos helyen jártál, vagy teljes árat fizettél ki, a minőségnek ugyanolyan jónak kellene lenni. A tapasztalat az mutatja, hogy ez nem így van.

RF nem nyirokkeringés serkentő kezelés.

Ultrahang gél nélkül nem működik a kezelés. Elküldenéd privátban a kupon linkjét?

2433. Conformity (válaszként erre: 2432. - Rubellit)
2016. nov. 4. 22:57
Nagyon szépen köszönöm a választ. Kuponnal kezdtem bele a kezelésbe, hogy aztán majd átváltok bérletre. Most mit tegyek? Ez egy szslon, talán a következő kezelésnél máshoz kerülök, aki nem így fog eljárni. Ha nem, akkor szólnom kellene, de az nagyon hülyén jön ki ha a vendég mondjs meg mi is a kezelés. Viszont hármat kifizettem még ha kedvezménnyesen is. Azt elfelejtettem írni az első bejegyzésemben, hogy volt RF 10 perc a kavitációs 20 perces kezelés után. Ez lett volna esetleg a nyirokmasszazs? Egyébként igy hogy nem volt zselé csak a legelsőérinteskor a kezelőfejen, egyaltalán ért vslamit a kezelés?
2432. Rubellit (válaszként erre: 2431. - Conformity)
2016. nov. 4. 19:58

Szia Conformity!

Sajnos, aki Téged kezelt rosszul tudja. A k.uh. ultrahangos kezelés, ezért a bőr és a kezelőfej között szükség van az ultrahang gélre. A kezelőfejnek nem szabad melegedni. Nyirokkeringés serkentő kezelés kötelező, mert nélküle nem eredményes a kezelésnek. Napi minimum 3 liter vizet meg kell inni a kúra alatt minden nap. Mérte a kezelt területen a kerületedet a kozmetikus a kezelés elején és a végén?

2016. nov. 3. 21:22
Sziasztok! Én ma voltam először kavitacion. Amit kérdezni szeretnék a tapasztalattal rendelkezőktől, hogy tényleg nincs szükség a kavitációs fej alá zselét tenni? Mert nekem egyszer bekenték az első érintés előtt, aztán semmit. A vörös fényt kibocsátó fej egyre melegebb lett, ami a kezelés végére elviselhetetlen parázs szerű forró szúrkálásokká vált. Azt mondta a kezelő, hogy ez jelzi a kezelés végét. Mert addigra lesz forró a fej. Valóban így van? Mert ilyesmit nem olvastsm itt még. A hangot hallottam a fülben, tehát volt kavitálás. Viszont nyirokmasszázs sem volt a végén. Elmentem egy 40 perces fittnesz edzésre hogy felpörgessem az anyagcserét plusz szauna és 2.5 liter víz. Köszönettel várom a véleményeteket.
2016. nov. 3. 10:19
Lakiandi nagyonszépen köszönöm a választ!
2429. lakiandi (válaszként erre: 2428. - 7338f40017)
2016. nov. 3. 06:52
Igen,tényleg sípolást kell hallani. A gép olyan mély frekvencián kell dolgozzon,ami már hallható,de csak számodra. Ha ez a hanghatás nincs,akkor nem jó a gép beállítása,nem fogja tudni a nyirokközeget felbuborékosítani.
2016. nov. 2. 23:44
Tényleg sípolást kell hallani?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook